הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל לקחת לעבודה

• פותח/ת השרשור MRD
  • פורסם בתאריך

MRD

משתמש מתחיל
68
2
נק' מוניטין:
2
68
2
היי חברים,

בקרוב אני מתחיל עבודה חדשה לאחר כמעט שנתיים שעבדתי בהן מהבית.

מכיוון שהעבודה תהיה ברובה המכריע מהמשרד חשבתי לקנות משקל לקחת איתי לעבודה.

האם יש לכם המלצה על משקל קטן ונייד?

ראיתי את המשקל הזה, הייתי שמח להמלצה עליו או על אחרים:

https://www.amazon.com/Accurate-Fol...ll+Food+Scale+Portable&qid=1657463215&sr=8-10

אתה מביא אוכל מהבית? אז שקול בבית.
אתה מזמין למשרד? אז המשקל לא יעזור.
לפחות היום בהרבה מקומות שמזמינים מהל אפשר לראות ערכים באתר/אפליקציה.

אם הוא נמצא במצב כמו שלי שיש בעבודה חדר אוכל אז המשקל באמת לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
לפחות היום בהרבה מקומות שמזמינים מהל אפשר לראות ערכים באתר/אפליקציה.

אם הוא נמצא במצב כמו שלי שיש בעבודה חדר אוכל אז המשקל באמת לא רלוונטי.

כנראה שבמקרה שלי המצבים יהיו קיימים:

1. תהיה אפשרות להזמין אוכל (2) ותהיה אפשרות של חדר אוכל.

אפשר להבין למה זה לא רלוונטי? אם נגיד אני שוקל את האורז לדוגמא כדי לדעת בדיוק כמה אני אוכל? אני מבין שאני לא יכול לדעת כמה שמן נכנס לדוגמא, אבל עדיין זה עוזר לקבל אינדקציה.

אפשר להבין למה זה לא רלוונטי? אם נגיד אני שוקל את האורז לדוגמא כדי לדעת בדיוק כמה אני אוכל? אני מבין שאני לא יכול לדעת כמה שמן נכנס לדוגמא, אבל עדיין זה עוזר לקבל אינדקציה
כמובן שאתה יכול לקחת איתך את המשקל האישי לחדר אוכל, לשים אותו ליד כל עמדה, לשקול את האוכל כאשר יש אנשים מסביבך שגם מחכים לקחת את המנה שלהם, זה גם יתקבל בברכה ובסבלנות על ידי שאר האנשים ולא יראה בכלל מוזר לאחרים, גם אף אחד לא ידבר עליך מאחורי הגב ויקרא לך "הבחור החדש המוזר ששוקל את האוכל".

עכשיו ברצינות, אני רואה שאתה בייעוץ אישי, זה כבר אומר שאיכפת לך וההמלצה לשקול את האוכל היא בהחלט נכונה, אבל זה משהו שלא ממש יראה בעין חיובית על ידי אחרים, במיוחד במקום עבודה חדש בו אתה רוצה להשתלב. אתה יכול כמובן להתעלם ולעשות מה שבא לך, אולי זה יסתדר ויגרום לכך שיהיה לך נושא חביב לדבר איתו עם החברים לשולחן האוכל 😃

ולנושא שבגלל פתחת את השרשור, כל המשקלים אותו דבר, קונים אחד עם מספיק ביקורות חיוביות באמזון ואי אפשר לטעות, זה לא מדע טילים.

כמובן שאתה יכול לקחת איתך את המשקל האישי לחדר אוכל, לשים אותו ליד כל עמדה, לשקול את האוכל כאשר יש אנשים מסביבך שגם מחכים לקחת את המנה שלהם, זה גם יתקבל בברכה ובסבלנות על ידי שאר האנשים ולא יראה בכלל מוזר לאחרים, גם אף אחד לא ידבר עליך מאחורי הגב ויקרא לך "הבחור החדש המוזר ששוקל את האוכל".

עכשיו ברצינות, אני רואה שאתה בייעוץ אישי, זה כבר אומר שאיכפת לך וההמלצה לשקול את האוכל היא בהחלט נכונה, אבל זה משהו שלא ממש יראה בעין חיובית על ידי אחרים, במיוחד במקום עבודה חדש בו אתה רוצה להשתלב. אתה יכול כמובן להתעלם ולעשות מה שבא לך, אולי זה יסתדר ויגרום לכך שיהיה לך נושא חביב לדבר איתו עם החברים לשולחן האוכל 😃

ולנושא שבגלל פתחת את השרשור, כל המשקלים אותו דבר, קונים אחד עם מספיק ביקורות חיוביות באמזון ואי אפשר לטעות, זה לא מדע טילים.

אני לא מסכים בכלל. זה שאדם מתנהג בצורה שונה לא אומר שהוא מוזר. (נניח רגע והוא לא יעכב אנשים בתור, לצורך העניין - ייקח אחרון) זה נראה לי לגיטימי גם להיות היחיד שם שעושה את זה. אדם שיחפש איך לא לבלוט ולא להיות שונה לא יהיה אדם מעניין.

תוכל להסביר את העניין עם המשקל אוכל בצורה קלילה ומנומסת. משהו בסגנון כמו ״מאוד רציתי לשפר את המראה של הגוף שלי. החלטתי להשקיע ובהמלצת התזונאי אני שוקל את האוכל שלי עד שאוכל להעריך עם העין..״ אם הייתי שומע משפט כזה הייתי מעריך מאוד את המרץ וההשקעה של האדם שמולי.

כל עוד תצחק על זה, ותסביר בצורה שהיא לא ״מתגוננת״ הכל אחלה, לגמרי.

בשנת 2023... אני צריך להסביר לאנשים למה אני שותה לפעמיים שייק חלבון בעבודה.. ושזה לא נחשב ''סטרואידים'' כי הם שמעו ברפי קרסו...🤦‍♂️

אז אתה רוצה שבנאדם יסתובב עם משקל בחדר אוכל ושאנשים לא יפתחו עין??!

כן זה אחלה פיק אפ ליין..
היי חתיך!! ראיתי שאת מסתכל על המשקל מזון שלי.. אפשר לשקול לך משהו?

אם אחד כמוך היה פונה אליי בעבודה בסגנון הזה הייתי שוקל את הגופה שלו אחרי שהייתי מוודא שלא נשארו בה נוזלים.
גועל נפש.

אם אחד כמוך היה פונה אליי בעבודה בסגנון הזה הייתי שוקל את הגופה שלו אחרי שהייתי מוודא שלא נשארו בה נוזלים.
גועל נפש.
okay-tough-guy-just-breathe.jpg

גועל נפש.

הקטע פה שאתה אפילו לא מבין את הסרקזם..

בשנת 2023... אני צריך להסביר לאנשים למה אני שותה לפעמיים שייק חלבון בעבודה.. ושזה לא נחשב ''סטרואידים'' כי הם שמעו ברפי קרסו...🤦‍♂️

אז אתה רוצה שבנאדם יסתובב עם משקל בחדר אוכל ושאנשים לא יפתחו עין??!
פעם הזרקתי בולדנון בשירותים בעבודה

תיקח משקל שמראה מינוס במידה והדבר הנמדד מתרוקן, אני חושב שזו פונקציה שקיימת ברב המשקלים.

תניח את הצלחת על המשקל, תאפס אותו , ואז תאכל כל מנה בנפרד.
תסיים את האורז - כתוב מינוס 240, זה המשקל של האורז - תאפס.
תאכל את העוף, כתוב מינוס 125, העוף שאכלת היה 125 גרם.

דרך הכי פחות מוזרה לעשות משהו מוזר כמו לשקול אוכל בעבודה

תיקח משקל שמראה מינוס במידה והדבר הנמדד מתרוקן, אני חושב שזו פונקציה שקיימת ברב המשקלים.

תניח את הצלחת על המשקל, תאפס אותו , ואז תאכל כל מנה בנפרד.
תסיים את האורז - כתוב מינוס 240, זה המשקל של האורז - תאפס.
תאכל את העוף, כתוב מינוס 125, העוף שאכלת היה 125 גרם.

דרך הכי פחות מוזרה לעשות משהו מוזר כמו לשקול אוכל בעבודה
לאכול על משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית