הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכה (מתחיל עוד מאט SS לאיזה 3 חודשים)

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
http://www.siz.co.il/my/yogv5njmgjch.jpg
http://www.siz.co.il/my/ndz5a0yjyhzj.jpg

עשיתי לפני זה SS מאוד כושל וישנתי קצת מידי בעליתי ממש קצת במשקלים וגם הטכניקה בחלק מהדברים הייתה לא משהו והשמנתי סתם ככה הרבה, עשיתי חיטוב לא משהו די איטי לא היה לי נסיון בזה עכשיו רכשתי קצת 😃 חיטוב הבא יהיה יותר מהיר.
עכשיו מתקוון לעשות SS נכון וטוב בחופש כשיש זמן להכל עעדכן תמונה עוד 3 חודשים להערכה נוספת.
שני התמונות רפויות לחלוטין.
והנה נתונים ומשקלים אם זה משנה משהו הכל ל5)
177
75-77.5
15

BOR 65
PRESS 45
SQUAT 85
DL 102.5
BENCH 65-70
אקווה לטוב 😃

האמת שום דבר מיוחד , משקלים נמוכים , בטוח לא הקפדת על מספיק חלבון , תזונה נכונה עם פלוס חיובי מדוייק , אימונים טובים ושינה .
נראה כמו נער ממוצע בגיל 15 אפילו טיפה שמנמן . מקווה שתיקח את זה כביקורת בונה תתחיל לבדוק שאתה אוכל נכון ישן נכון ומתאמן נכון , התוצאות יבאו , תן בראש וקח את זה כביקורת בונה

• פותח/ת השרשור
האמת שום דבר מיוחד , משקלים נמוכים , בטוח לא הקפדת על מספיק חלבון , תזונה נכונה עם פלוס חיובי מדוייק , אימונים טובים ושינה .
נראה כמו נער ממוצע בגיל 15 אפילו טיפה שמנמן . מקווה שתיקח את זה כביקורת בונה תתחיל לבדוק שאתה אוכל נכון ישן נכון ומתאמן נכון , התוצאות יבאו , תן בראש וקח את זה כביקורת בונה
כן כמו שאמרתי SS מאוד כושל זאת אומרת לא עליתי יותר מידי במסה ובמשקלים.
למדתי מכל הטעויות שלי ומעכשיו מתחיל לעשות הכל נכון.
אבל עדיין זאת התקדמות גדולה בשבילי שקלתי 56 והייתי ממש שחיף, ולא ענית על השאלה.. כמה א.ש יש לי בערך?
נ.ב הקפדתי בSS על חלבון אבל אכלתי ממש ממש יותר מידי... היה 3 חודשים שעליתי 5 קילו כל חודש וישנתי ממש ממש לא טוב + טכניקה לא הכי טובה אז לא הייתה ממש עלייה במשקלים, (לפני הSS שלוש חודשים עשיתי מכונות לפי מה שהמדריך שלא מבין כלום נתן לי ולא התקדמתי בכלל). אז סתם ככה עליתי מלא בשומן אבל גם כמובן מסת שריר כי כמו שאמרתי שקלתי 56 ועכשיו אין לי א.ש ממש גדול. והייתי צריך לעשות חיטוב כי אם הייתי ממשיך מאסה על א.ש שהייתי (כנראה קצת מעל 20) הייתי מסיים ממש שמן. ובגלל חוסר הנסיון גם החיטוב היה איטי רק בחודש האחרון הלך טוב כי חישבתי הכל יותר נכון ומקודם פספסתי דברים וזלזלתי יותר. סיימתי עם משקלים בערך כמו בסוף ה"מסה" אולי קצת יותר לפחות לא ירדתי...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית