הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
A:
מתח רחב עם משקל 4x8
חתירה בישיבה עם וי באר 4x8
סקוואט 4x10
כפיפות ברך 4x12
כפיפות מרפקים עם מוט דאבליו 4x12
תרגיל בטן 3x20

B:
בנץ' פרס 3x12
בנץ' עליון 2x12
קרוס אובר במכונה 3x10
לחיצות כתפיים בישיבה 3x12
חתירה אנכית עם משקולות 3x12
מקבילים צר 4x8

יש לי כמה שאלות:
1. כדאי להוריד את הבנץ' העליון?
2. ואם התוכנית לא טובה בבקשה תסבירו לי מה לא טוב ומה לשנות
3. דרך אגב איך זה שיש לי חבר שעושה AB עם ממש הרבה סטים ותרגילים ויש לו חזה של קרנף?

נערך לאחרונה:
3. יש לכל אחד מגבלה גנטית מבחינת גודל וצורת השריר ואפילו זמן ההתאוששות. יש אנשים שבורכו במסה גדולה יותר, זמני התאוששות מהירים ולכן מגיבים ממש מהר וטוב לאימונים. אלה האנשים שתראה עושים את כל הטעויות האפשריות ועדיין גדולים ומרשימים. תתנחם בעובדה שאם הוא היה מתאמן נכון הוא היה אפילו גדול יותר

• פותח/ת השרשור
3. יש לכל אחד מגבלה גנטית מבחינת גודל וצורת השריר ואפילו זמן ההתאוששות. יש אנשים שבורכו במסה גדולה יותר, זמני התאוששות מהירים ולכן מגיבים ממש מהר וטוב לאימונים. אלה האנשים שתראה עושים את כל הטעויות האפשריות ועדיין גדולים ומרשימים. תתנחם בעובדה שאם הוא היה מתאמן נכון הוא היה אפילו גדול יותר
אנחנו פחות או יותר אותה גנטיקה רק שהוא יותר זמן בחדר כושר ואתה יכול להגיב לגבי התוכנית והשאלות האחרות?

אין דבר כזה "פחות או יותר אותה גניטיקה".
לגבי התוכנית, על פניו נראית בסדר, הייתי משנה כמה דברים קטנים, למשל מוריד את הבטן ומוסיף תרגיל לאמות.
את המתח תנסה לעשות בלי משקל בצורה הזו:
אני לא יכול לפרסם לינקים אז חפש ביוטיוב Sternum Chins
לא קריטי כ"כ צורת האחיזה של המוט (כיוון כפות הידיים) אלא יותר ההישענות אחורה בסוף והנגיעה של החזה במוט כשאתה כמה שיותר מקביל לקרקע.
זה קשה לביצוע ודורש קצת תרגול, אבל אתה תרגיש את הגב כמו שלא הרגשת בחיים ממתח.
אני אישית לא עושה את הבנץ' פרס, עברתי לתרגיל אחר, נקרא bech press to the neck או גיליוטינה.
הוא קשה הרבה יותר לביצוע ודורש משקל נמוך יחסית לכן אנשים לא אוהבים אותו .
אני לא יכול לפרסם לינקים אז חפש ביוטיוב vince gironda bench press
אחיזה קצת יותר רחבה ולהוריד את המוט לאיזור הגרון במקום לאיזור הפטמות. (רק תעשה לי טובה תעשה אותו עם 25% משקל ממה שאתה רגיל בתור התחלה, זה תרגיל קשה לאללה)

ממליץ לך לשנות כל חודש את התוכנית ולהקפיד על צורת עבודה נכונה.
איזה חלק בגוף שלך מגיב פחות טוב לאימונים?
מה תוכנית התזונה שלך? (יותר חשוב מהאימונים)

אין דבר כזה "פחות או יותר אותה גניטיקה".
לגבי התוכנית, על פניו נראית בסדר, הייתי משנה כמה דברים קטנים, למשל מוריד את הבטן ומוסיף תרגיל לאמות.
את המתח תנסה לעשות בלי משקל בצורה הזו:
אני לא יכול לפרסם לינקים אז חפש ביוטיוב Sternum Chins
לא קריטי כ"כ צורת האחיזה של המוט (כיוון כפות הידיים) אלא יותר ההישענות אחורה בסוף והנגיעה של החזה במוט כשאתה כמה שיותר מקביל לקרקע.
זה קשה לביצוע ודורש קצת תרגול, אבל אתה תרגיש את הגב כמו שלא הרגשת בחיים ממתח.
אני אישית לא עושה את הבנץ' פרס, עברתי לתרגיל אחר, נקרא bech press to the neck או גיליוטינה.
הוא קשה הרבה יותר לביצוע ודורש משקל נמוך יחסית לכן אנשים לא אוהבים אותו .
אני לא יכול לפרסם לינקים אז חפש ביוטיוב vince gironda bench press
אחיזה קצת יותר רחבה ולהוריד את המוט לאיזור הגרון במקום לאיזור הפטמות. (רק תעשה לי טובה תעשה אותו עם 25% משקל ממה שאתה רגיל בתור התחלה, זה תרגיל קשה לאללה)

ממליץ לך לשנות כל חודש את התוכנית ולהקפיד על צורת עבודה נכונה.
איזה חלק בגוף שלך מגיב פחות טוב לאימונים?
מה תוכנית התזונה שלך? (יותר חשוב מהאימונים)

"תרגיל לאמות" בטח מתאמן מתחיל חייב 3 סטים לאמה שלו באימון אחיי.
" ולהוריד את המוט לאיזור הגרון במקום לאיזור הפטמות " אתה ממש רוצה שהוא ימות? הוא מתאמן מתחיל הוא לא צריך את השטויות האלו.
"לשנות כל חודש תכנית" מה איפה הפלצת את זה?
"את המתח תנסה לעשות בלי משקל" מה רע במתח עם משקל ?

לא רק שלא ענית לשאלות שלו אלא גם אתה נותן המלצות ממש טיפשיות.

🤡

כבר ענו לך לפני שבועיים : http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31685

Cygnus נתן לך תשובה מתאימה, אני ממליץ לך להקשיב לאנשים שמבינים קצת יותר ממני וממך.
ולא לליצן למעלה שממציא תרגילים .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית