הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש קהל לקנייה קבוצתית של חגורות 3 אינץ' מ - BestBelts ?

• פותח/ת השרשור KD2
  • פורסם בתאריך

KD2

משתמש פעיל
617
6
נק' מוניטין:
484
617
6
שלום לכולם,

קניתי חגורת 4 אינץ' של RDX, חגורה סבבה לגמרי, מחיר טוב, אחרי "הרצה" אגרסיבית....אין תלונות.
אבל בתחתית של הסקוואט ובסט-אפ של הדדליפט (פחות) היא נדחפת לי לצלעות ולאגן, מקשה עלי לשבור מקביל, ומשאירה סימני מאבק סגולים.
אחרי בערך שלושה שבועות של הכחשה עצמית אני מודה שאני כנראה נמוך (1.70) ורזה מידי בשביל 4 אינץ'. אוי לבושה.

האופציה המועדפת עלי לחגורות 3 אינץ' הם BestBelts בגלל ש:
1) הם מאוד מומלצים ב StartingStrength.com
2) המחיר שלהם נמוך/זהה למתחרים הבודדים שמייצרים חגורות 3 אינץ' אמיתיות (למשל - Bobsbelts.com).
3) אחריות לכל החיים.
4) מקבלים PAYPAL.

באתר שלהם כתוב שהם שולחים רק בתוך ארה"ב, אבל דיברתי איתם והם מוכנים לשלוח לישראל.
העלות לחגורה אחת היא 78 דולר לחגורה עצמה, ו51 דולר משלוח (לא זול, אבל זאת חגורה לכל החיים).
במשלוח קבוצתי בטח נוכל להוריד קצת את מחיר המשלוח (הם מבררים בדיוק כמה זה יעלה ל3-5 חגורות כרגע).

מישהו/מישהי בעניין?
או לחילופין, למישהו יש הצעה טובה יותר?

אופציה נוספת-
לאינזר יש חגורת "Forever", שהיא 4' מאחורה ו-3' מקדימה, 50 דולר לפני משלוח, לא פוסל, אבל כמו לרובינו...יש לי סלידה (בעיקר תדמיתית, ולא בטוח שמוצדקת) מחגורות "מדורגות" כאלו.

שבוע טוב....
ים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לך חגורות של אינזר 3 אינץ' לכל האורך ?
אני לא מצאתי כאלו.

אין לי חגורה של אינזר חחח למה כמה אינ׳ץ זה של אינזר לכל האורך ? ואני מעוניין להשתתף כמה ייצא הכל ?

• פותח/ת השרשור
תקרא עד הסוף, כתבתי בדיוק את המידות של האינזר.
אתה מעוניין להשתתף....באיזה חגורה? כל אחד יכול להביא מBestBelts איזה חגורה שהוא רוצה.
הדגש מבחינתי הוא על 3 אינץ', כי אחרת פשוט תקנה של RDX, עסקה יותר טובה.

נערך לאחרונה:
סליחה על הבורות אבל מה ההבדל סין החגורה שאתה רוצה לקנות לבין החגורה של rdx מבחינת עובי ורוחב ?
וראיתי גם חגורה די זולה שהרוב פה בפורום משתמשים בה וקוראים לה economy .. היא טובה ? יותר טובה ממה שאתה הבאת ?

• פותח/ת השרשור
1) אותו עובי, ההבדל ברוחב הוא אינץ' אחד (=2.54 ס"מ).
ספציפית ב3 אינץ' יש הבדל גם באבזם, שהוא יחיד במקום כפול (יתרון מבחינתי).

2) זאת חגורה של אינזר ויש עליה ביקורות על הכיפאק, אם אתה חושב שהיא משמעותית יותר טובה מהRDX, לך על זה.
אני לא מבין גדול בחגורות, אבל אני לא חושב שאתה צריך 13 מ"מ עובי, הRDX מגיעה ב10 מ"מ (כמו גם חגורות אחרות של אינזר וכל שאר היצרנים) ולעניות דעתי זה די והותר למשקלים שרובינו מתעסקים איתם.

3) הסיבה שאני רוצה לקנות מBB היא קודם כל בגלל שהם מהמקורות היחידים כיום לחגורת 3 אינץ' "אמיתית", ושנית בגלל שהם נחשבים ליצרן ברמה הכי גבוהה. ואם אני כבר קונה מוצר של "פעם בחיים", אז היום אני מעדיף לשים עוד 150-200 שקל ולקנות את הטוב ביותר עם "עלאק" אחריות לכל החיים.

Coldfire, קיבלתי.
אם יהיו לנו 3-4-5 אנשים נתחיל לגלגל את זה. אני בינתיים מחכה לעלויות משלוח מדוייקות.

בתור מתאמן מתחיל שכרגע עושה SS החגורה הזאת תהיה טובה לי או שעדיף לקנות את הRDX הרגילה מאיביי?
והאם חגורה אחת יכולה להתאים לשתי אנשים?(אני וחבר שלי)??

בתור מתאמן מתחיל שעושה כרגע SS אתה לא צריך חגורה. ואי אפשר לדעת מה מתאים לך יותר.

מכוון שאני גם רוצה חגורה כזו (אני אספן) אני מוכן לקחת יוזמה ולתפור לכם את העניין של המכירה והאספקה.

• פותח/ת השרשור
אספן של חגורות?

על אף שארגנתי קניות קבוצתיות הרבה יותר גדולות בארץ, אין לי יותר מידי נסיון עם קניות קבוצתיות מחו"ל....
אני מניח שנשלם כל אחד בנפרד דרך PAYPAL, תשלח חבילה אחת עם כל החגורות למישהו (כנראה במרכז) שאפשר לסמוך עליו.
ומשם כל אחד יאסוף את זה, או שזה ישלח אליו בדואר.

בינתיים יש יותר אנשים שרוצים לקנות ממני את הRDX מאשר אנשים שמצטרפים לקנייה ברצינות 😣

אין עוד עלויות מדוייקות, BB בודקים את זה מול USPS וצריכים לחזור אלי עם תשובה.
אם יהיו מספיק קונים אני מעריך,בזהירות, שעלות המשלוח לא תהיה גבוהה מ-20 דולר לאדם מה שאומר שמדובר על חגורות
ליגת העל בפחות מ100 דולר.

נערך לאחרונה:
החגורה הזאת תתאים לבן אדם שגובהו 185 ועושה hb דיפ סקוואט? אם כן נצטרף לקניה

בגלל הגובה אתה מתכוון? אני ניסיתי כבר חגורה 4 אינצ דל חבר בדד ליפט היה קצת לא נוח אבל סביל. אני חושש שבסקוואט זה יהיה באמת בעייתי כי הסקווואט שלי מאוד נמוך וצר. אני מניח שכדאי שאני יבדוק קודם תחגורה שלו בסקוואט לפני שאני ממהר ליקנות.. העדפה תמיד לחגורה רחבה בכל זאת..

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים לקנות גם 4 אינץ' מאותה החברה, אם אתם מחפשים חגורה איכותית.
העיקר שכל החגורות מגיעות בקופסא אחת שתוריד את עלויות המשלוח.
יש להם גם חגורה מדורגת, 3' קדימה, ו4' אחורה.
תבדוק לפני...

אספן של חגורות?

על אף שארגנתי קניות קבוצתיות הרבה יותר גדולות בארץ, אין לי יותר מידי נסיון עם קניות קבוצתיות מחו"ל....
אני מניח שנשלם כל אחד בנפרד דרך PAYPAL, תשלח חבילה אחת עם כל החגורות למישהו (כנראה במרכז) שאפשר לסמוך עליו.
ומשם כל אחד יאסוף את זה, או שזה ישלח אליו בדואר.

בינתיים יש יותר אנשים שרוצים לקנות ממני את הRDX מאשר אנשים שמצטרפים לקנייה ברצינות 😣

אין עוד עלויות מדוייקות, BB בודקים את זה מול USPS וצריכים לחזור אלי עם תשובה.
אם יהיו מספיק קונים אני מעריך,בזהירות, שעלות המשלוח לא תהיה גבוהה מ-20 דולר לאדם מה שאומר שמדובר על חגורות
ליגת העל בפחות מ100 דולר.

אוסף ציוד... לך תדע מתי נצטרך או מתי חבר יצטרך.

לגבי התשלום - אפשר שתעבירו כסף דרך PAYPAL אבל הת'רד הזה מתחיל לקבל כיוון של עוד ת'רד חופר.

סה"כ תגידו כמה חגורות צריך ותקבלו מחיר סופי ליחידה + סידורי לוגיסטיקה. מי שטוב לו שישאר, מי שלא אז לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית