הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש קהל לקנייה קבוצתית של חגורות 3 אינץ' מ - BestBelts ?

• פותח/ת השרשור KD2
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה, אבל אנחנו לא צריכים סידורי לוגיסטיקה.
בוא נחכה למחירים המדוייקים, נחליף טלפונים, והחבילה תהיה בדרך לארץ.

• פותח/ת השרשור
BestBelts פשוט לא חוזרים אליי במייל.
עם כל הכבוד, זה לא רציני.

אני מתחיל לחשוב על אלטרנטיבות.
אם יש לכם רעיונות טובים, אשמח לשמוע.

נערך לאחרונה:
כמו שאתה רואה, בסופו של דבר לא הצלחת לארגן קניה קבוצתית תוך כדי קבלת מחיר נמוך יותר מאשר בקניה עצמאית.

אני מציע שוב, וזה לא thread hijacking - אני מוכן לארגן את הנושא.

כעת - מי שמעוניין לרכוש חגורה שירשום. אחרי זה נראה מה כמות האנשים, ואיזה מחיר ניתן להשיג.

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה רואה.....
אני מצביע עם הכסף שלי ולא קונה מעסקים שלא לוקחים את תיבת המייל שלהם (כלי התקשורת המרכזי בקניות ברשת...) ברצינות.
אם אתה רואה את זה כחוסר הצלחה, במקום כצרכנות נבונה, תעשה חיים.

VALEO לא מייצרים חגורות עור 3 אינץ', ויש גם ביקורת על החגורות ולקרו שלהם שפעם היו טובות והיום הן דרעק סיני.

חשבת על זה שאולי, במקרה, יכול להיות שלא התנסחת במייל כמו שצריך מבחינת תוכן\גישה ולכן טרם נענית ?

יש להם טלפון ? אם כן - מדוע לא התקשרת ? סה"כ מדובר במוצר שנחשב איכותי, בעוד שלא הצגת אלטרנטיבה.

בכל אופן - מי שכן רוצה חגורה מהם, על אף חוסר ההצלחה של החבר KD2 בתקשורת מולם, שירשום.

• פותח/ת השרשור
האנגלית שלי מצויינת, הניסוח היה מדוייק והם הבינו בדיוק על מה אני מדבר, אמרו שהם מבררים והם פשוט לא מחזירים תשובה.
עסק שהוא 99% אינטרנטי, שמוכר דרך Paypal ושלמרות זאת לא עונה למיילים, הוא עסק לא מתפקד. נקודה. לכן אין לי עניין להתקשר אליו.
אחרי חיפוש בפורום של ריפ אני מבין שאני לא הראשון עם קשיים בתקשורת מולם.

יש אלטרנטיבה בדמות Bobsbelts, הם פשוט יקרים יותר.

הכוונה באלטרנטיבה היא תחלופה עדיפה. אם זה יותר יקר אז כיצד זה עדיף?

מה הערך המוסף שמביא המחיר היותר יקר ?

אני לא מבין למה לקנות חגורת 3" לשימוש כללי ולא למשהו ספציפי כמו שמתחרים בבנץ' עם ציוד פשוט צריכים חגורה דקה שתחזיק את החולצה למטה בזמן הלחיצה
גם לי עד היום כל אימון עם חגורה יש סימנים כחולים.. אז מה...... גם המוט בסקוואט משאיר לי פס אדום סגול על הגב לפעמים אם אני בא עם חולצה דקה יחסית או מרים כבד.... אני לא רץ לשים פוסי-פאד
חגורה אל אמרוה להיות נוחה, זה חתיכת עור של 10 ס"מ על 13 מ"מ שצמודה פחד לגוף שלך...
זה אמור לגרום לך להרים יותר...
לא רואה סיבה שגם לבנאדם שהוא 1.70 תיהיה בעיה עם זה.. וכבר אני עבדתי עם אנשים נמוכים יותר שהשתמשו בחגורה שלי [שהיא 4" / 13MM]

פשוט תתרגל, זאת דעתי

אני לא מבין למה לקנות חגורת 3" לשימוש כללי ולא למשהו ספציפי כמו שמתחרים בבנץ' עם ציוד פשוט צריכים חגורה דקה שתחזיק את החולצה למטה בזמן הלחיצה
גם לי עד היום כל אימון עם חגורה יש סימנים כחולים.. אז מה...... גם המוט בסקוואט משאיר לי פס אדום סגול על הגב לפעמים אם אני בא עם חולצה דקה יחסית או מרים כבד.... אני לא רץ לשים פוסי-פאד
חגורה אל אמרוה להיות נוחה, זה חתיכת עור של 10 ס"מ על 13 מ"מ שצמודה פחד לגוף שלך...
לא רואה סיבה שגם לבנאדם שהוא 1.70 תיהיה בעיה עם זה.. וכבר אני עבדתי עם אנשים נמוכים יותר שהשתמשו בחגורה שלי [שהיא 4" / 13MM]

פשוט תתרגל, זאת דעתי

דדליפט...

זו חגורת קסם, ברגע שאתה שם אותה, זה מוסיף לך 100 קילו לטוטאל.

• פותח/ת השרשור

פשוט תתרגל, זאת דעתי

צר לי שאתה לא מבין, אבל לי בפירוש זה חותך גבהים.
גם יש לי פרטנר נמוך יותר מ1.70 ונוח לו עם 4 אינץ', זה כנראה משהו שקשור במימדים של הטורסו עצמו.

בקיצור מספיק בלבולי ביצים לגבי למה זה טוב, מימדים של טורסו, מה מיוחד ובמה תורם.

מי שרוצה לקנות שיגיד. יום רביעי מזמינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית