הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקות

cherries

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
הייתי בחנות של ********* כדי לקנות אבקת חלבון, ואמרו לי שהכי טוב אבקה שיש בה 4-5 סוגי חלבון ולא רק אבקת מי גבינה. שמי גבינה זה חלבון נחות והפסולת ועדיף קזאין ואלבומין ושילוב ביניהם, ככה מרוויחים מהכל. הוא גם אמר שלרגישים ללקטוז, אז מי גבינה לא יתאים,וצריך סויה,אלבומין או קזאין.
וגם לא היה בחנות קופסה של קילו,אלא מינימום 2.3קג'. והמוכר המליץ על פרו בודי שזוחברה ישראלית ולכן יותר "אמין". facepalm
האם זה נכון? שעדיף שילוב סוגים? חשבתי שמי גבינה יותר נספג טוב,יותר פרופיל טוב לחומצות אמינו ועדיף לרגישים?
היה לי צ'מפיון קרם עוגיות ולא עשה לי שום בעיות בבטן...ואי אפשר בחנות לקבל טעימה לבדוק טעם.

איפה כדאי לקנות? בחנות או באינטרנט? בחד"כ מוכרים הרבה יותר יקר. האם קיים של 1 קג'?
מחפשת משהו שמחיר סביר וטעם טוב במים (הכי אוהבת מוקה\קפה או וניל)
מצד אחד ממליצים פה על חברות מסויימות, ובאותה נשימה בשרשור ישר משמיצים ש"לא עבר בדיקות"
בסקר מחירים וחברות שיש בשאכולות למעלה, אלו הן החברות המומלצות? אני פשוט מחפשת 2-4 חברות מומלצות.

אלו סתם שטויות אל תתקרבי בשום פנים ואופן לפרו בודי !!אבקה זבללללל
חברות מומלצות הם :
דיימטז
אופטימום
צמפיון
הטעמים המומלצים הם בננה וגם קרם עוגיות ברוב המקרים ! אם את אוהבת קפה אז לכי על דיימטז קפה מוקה ... אם את אוהבת שוקולד אז הדאבל רי׳ץ שוקולד של אופטימום פצצה
עדיף לקנות במקום שאת מוצאת הכי בזול , תחפשי באינטרנט אולי תמצאי אריזה של קילו

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין OPTIMUM NUTRITION - CLASSIC WHEY שהרבה יותר זול מ- 100% Whey ק"ג 2.3 (optimum gold 100% whey ?
הראשון יותר זול.

מה ההבדל בין OPTIMUM NUTRITION - CLASSIC WHEY שהרבה יותר זול מ- 100% Whey ק"ג 2.3 (optimum gold 100% whey ?
הראשון יותר זול.

טעם. אם את מחפשת משהו יותר זול לכי על supereffect אותו דבר כמו גולד אחד לאחד (רק שסופראפקט ללא סוכר בכלל וווי גולד זה 2 גרם סוכר אם אני לא טועה).
גם הטעם לא רע בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית