הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 160 קילו PR

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

ניסיתי לשפר את הטכניקה במצב של משקלי שיא.. הערות?
ממה שאני ראיתי חזרה 4 לא החזקתי מספיק את החזה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה פשוט קורס עם הגב בחלק מהחזרות פעם הבאה אשמח אם תצלם מהצד וככה יהיה אפשר להעביר ביקורת באופן יותר טוב !
בכל מקרה משקל מכובד סחתיין ! כמה אתה שוקל ?

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט קורס עם הגב בחלק מהחזרות פעם הבאה אשמח אם תצלם מהצד וככה יהיה אפשר להעביר ביקורת באופן יותר טוב !
בכל מקרה משקל מכובד סחתיין ! כמה אתה שוקל ?

האמת שמה שעזר לי לדאוג לכך שהחזה יהיה זקוף יותר זה ללחוץ על הבטן, אתה בטוח שאני קורס?
שוקל 83+-

האמת שמה שעזר לי לדאוג לכך שהחזה יהיה זקוף יותר זה ללחוץ על הבטן, אתה בטוח שאני קורס?
שוקל 83+-
ככה זה נראה מהזווית הזאת שאתה למטה אתה פשוט קורס עם הגב .. בכל מקרה שתצלם מהצד זה יהיה יותר ברור שבוע הבא באימון עצימות תצלם שוב

המוט יושב לך גבוה מדי מפה נוצרות הבעיות
תוריד אותו 2 ס"מ למטה יותר
והקריסה עם החזה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם

המוט יושב לך גבוה מדי מפה נוצרות הבעיות
תוריד אותו 2 ס"מ למטה יותר
והקריסה עם החזה
המוט באמת יושב גבוה מדי. לדעתך אם אני אוריד אותו ב2 ס"מ אני אקרוס פחות עם החזה (כי סה"כ אני מחזיק אותו הכי חזק שאני יכול)

• פותח/ת השרשור
טוב הסקוואט לא הלך לי כל כך טוב אבל יש לי חזרה אחת מהצד.. לדעתי זה לא שובר, ממש על הגבול. מה דעתכם?

(אגב עשיתי אחרי הסינגל עוד סט ל3, הפעם לא צילמתי כי הייתי צריך את הפלאפון למוזיקה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טוב הסקוואט לא הלך לי כל כך טוב אבל יש לי חזרה אחת מהצד.. לדעתי זה לא שובר, ממש על הגבול. מה דעתכם?

(אגב עשיתי אחרי הסינגל עוד סט ל3, הפעם לא צילמתי כי הייתי צריך את הפלאפון למוזיקה)

שברת

נערך לאחרונה:
מה פרצוף, מה ? כבוד על המשקל. רצית לדעת אם שברת, קיבלת חוות דעת לא נכונה (אפשר להתחיל להעביר קווים, זו לא בעיה) אז תיקנתי תוך הסתלבטות קלה ומתן טיפ להבא בנוגע לקריסת החזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית