סרטון סקוואט 160 קילו PR

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

ניסיתי לשפר את הטכניקה במצב של משקלי שיא.. הערות?
ממה שאני ראיתי חזרה 4 לא החזקתי מספיק את החזה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחזרה הראשונה (בסרטון של ה162.5) לא שברת, בחזרה השנייה גבולי מאוד אבל בכל מקרה זה היה כשל ככה שזה לא רלוונטי. עדיין, כל הכבוד. לא ברור מאליו בכלל.

• פותח/ת השרשור
מה פרצוף, מה ? כבוד על המשקל. רצית לדעת אם שברת, קיבלת חוות דעת לא נכונה (אפשר להתחיל להעביר קווים, זו לא בעיה) אז תיקנתי תוך הסתלבטות קלה ומתן טיפ להבא בנוגע לקריסת החזה.
"לשבור את הגב" לא נשמע לך קצת מוכר בקרב הזקנים/מאמנים/ליצנים וכו' בחדרי הכושר?

ואני כבר לא יודע מה לעשות עם החזה. הורדתי את גובה המוט, אני מוציא אותו חזק ככל האפשר וגם לוחץ על הבטן ועדיין קורס לטענתכם.

בחזרה הראשונה (בסרטון של ה162.5) לא שברת, בחזרה השנייה גבולי מאוד אבל בכל מקרה זה היה כשל ככה שזה לא רלוונטי. עדיין, כל הכבוד. לא ברור מאליו בכלל.

סלח לי על הקיצוניות, אבל בחזרה השניה צריך להיות עיוור כדי לא לראות את השבירה.

בכל מקרה תודה.

"לשבור את הגב" לא נשמע לך קצת מוכר בקרב הזקנים/מאמנים/ליצנים וכו' בחדרי הכושר?

ואני כבר לא יודע מה לעשות עם החזה. הורדתי את גובה המוט, אני מוציא אותו חזק ככל האפשר וגם לוחץ על הבטן ועדיין קורס לטענתכם.

בכל מקרה תודה.

ברור שזה נשמע מוכר - זו הפואנטה... לא באמת "תשבור את הגב" - תלמדו לקחת את הדברים בהומור.

לגבי לראות את השבירה או לא - איזה ? של הגב ? ועכשיו ברצינות - תעביר קווים ותראה שלא.

בכל מקרה תודה.
האמת, עכשיו הסתכלתי שוב, עצרתי את הסרטון בתחתית בשתי החזרות, בראשונה לא שברת ובשנייה נראה שכן, אבל גבולי, יכול להיות שאם אעביר קו זה יתגלה כמקביל. אני מסתכל על העומק לפי הסטנדרטים של ריפטו:
Rip_Back_Squat.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית