הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוט מובייל

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
רציתי לעבור להוט מובייל אחרי שסיימתי סופסופ את ההתחייבות שלי לפלאפון - חשבתי לקנות פלאפון בחנות פרטית (מוטורולה רייזר) ולחבר אותו להוט מובייל חבילה של 90 שקל לחודש הכל כלול
מה אתם אומרים על החברה? יש פה מישו שנמצא אצלם? שמעתי היום מחברה של אמא שלי שהרשת שלו כל הזמן נופלת והפלאפון בקושי זמין ...... מצד שני שמעתי גם ביקורות טובות והמחיר ממש טוב....

חברה מאוד טובה , חוץ מהקטע של המעבר שזה איזה שבוע של סיוט אבל זה שווה בסופו של דבר...
פתחו פה אשכול כבר בעבר [הלא רחוק] אז פעם הבא תחפש לפני שאתה פותח אחד חדש.

• פותח/ת השרשור
חברה מאוד טובה , חוץ מהקטע של המעבר שזה איזה שבוע של סיוט אבל זה שווה בסופו של דבר...
פתחו פה אשכול כבר בעבר [הלא רחוק] אז פעם הבא תחפש לפני שאתה פותח אחד חדש.
תודה - כן התכוונתי יותר לקטע של לקחת פלאפון מחברה פרטית ולהתחבר איתו להוט מובייל ... תודה בכל מקרה אני מקווה השבוע הקרוב לעבור אליהם

עברתי אליהם לפני 3 שבועות ביום שישי אחרי שגם קניתי אצלם אייפון 4S ...
יום ראשון ב10 בבוקר כבר התבצע הנייוד.

לא עושה שום בעיות וקליטה מעולה!

נערך לאחרונה:
אתה יודע שלא היית צריך לחכות כשהייתחייבות תיגמר כי אין התחייבות..

אני בגולן.
ממליץ מאוד.
שים לב שלכל חברה יש בעיות בשבועות הראשונים שלה.

אם יש מכשירים מסלקום שנקנו לפני כמה שנים וכבר לא משלמים עליהם/בהתחייבות - האם ניתן ללכת לסלקום ולפתוח את המכשיר בשביל לעבור לרשת אחרת?

אם יש מכשירים מסלקום שנקנו לפני כמה שנים וכבר לא משלמים עליהם/בהתחייבות - האם ניתן ללכת לסלקום ולפתוח את המכשיר בשביל לעבור לרשת אחרת?
אני חיברתי ככה את הפלאפון של אחי שכסיים כבר לשלם עליו (סלקום) ואז החליף מכשיר ל"גלאקסי"...הוא הביא לי את המכשיר וחיברתי אותו לפלאפון

אני חיברתי ככה את הפלאפון של אחי שכסיים כבר לשלם עליו (סלקום) ואז החליף מכשיר ל"גלאקסי"...הוא הביא לי את המכשיר וחיברתי אותו לפלאפון
בשביל לפתוח את המכשיר הולכים לסלקום או לפלאפון?

את האמת שאבא שלי עשה את זה..יכול להיות שלשניהם
בפלאפון אני יודע שהוא בטוח היה

אני ביום שלישי בערב הצתרפתי להוט ואני עדיין מחכה שיגיע הסים קארד צריך להגיע ביום ראשון או שני...

אתה הולך לחברה שאליה אתה רוצה לעבור ואומר להם שאתה עובר מחברה כלשהי לחברה שלהם והם עושים את הכל...
אני עברתי מאורנג לפלאפון ובגלל זה אני מקבל זיכוי של 30 שקל בחודש על התוכנית שהם הציעו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית