הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעתכם על ענף הספורט הכי קשה?

כן. בMMA נוקוואט זה אם היריב מעורפל לכמה שניות ולא מגיב. השופטים ממהרים להפריד צ'יק צ'ק, באיגרוף תאילנדי זה לא ככה.

12344 איך קוראים לך?

קוראים לי אנדרסון סילבה, וממחר אני עובר למואי טאי מכיוון שהארת את עיניי וגרמת לי להבין כמה הספורט שאני עוסק בו עלוב ומעורר רחמים, והנוקאאוטים שאני נותן בו לא שווים כלום!!!!!!

אל תשכח לשים שברי זכוכית על הכפפות אחי, אחרת זה ספורט לצ'וצ'יות!!!111

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מבלי לפתוח שוב את הדיון
מצאתי היום את תוכנית האימונים של שני רצי מרתון מהצמרת העולמית. מתאמנים פעמיים ביום בדר"כ אימון אחד של 80 דקות ושני קצר יותר. מדהים כמה ק"מ הם מכסים בשבוע.
http://sportforthoughts.blogspot.co.il/2012/07/blog-post_07.html

1. האם לדעתך יש דבר כזה ענף הספורט הכי קשה? כן
2. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתקופת האימונים מבחינה מנטלית, ולמה? כדורגל, טקטיקה, ראית משחק, המון ריכוז וזריזות
3. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתקופת האימונים מבחינה פיזית, ולמה? פוטבול/כדורסל - מפני שבכדורסל צריכים להיות חזקים.. פוטבול בפרט
4. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתחרות עצמה מבחינה מנטלית, ולמה? כדורגל בלי להשוות
5. איזה ענף ספורט הכי קשה לדעתך בתחרות עצמה מבחינה פיזית, ולמה? כדורגל.. קשה לשחק כדורגל ללא משחק חזק
וללא כוח

קוראים לי אנדרסון סילבה, וממחר אני עובר למואי טאי מכיוון שהארת את עיניי וגרמת לי להבין כמה הספורט שאני עוסק בו עלוב ומעורר רחמים, והנוקאאוטים שאני נותן בו לא שווים כלום!!!!!!

אוקיי, איך קוראים לך אז?

אוקיי, איך קוראים לך אז?

אמרתי לך, קוראים לי אנדרסון סילבה. לא מספיק?

הנה, אני מצרף תמונה שלי בזמן קרב בספורט העלוב שאני עוסק בו הקרוי MMA:

25584154.jpg

יום אחד אני אתחרה בספורט אמיתי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית