הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 3 פלטות של חבר לביקורת

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
אשמח אם תעבירו עליו ביקורת :דבר ראשון יש להגיד שעד לפני חודשיים בערך הסקוואט שלו היה פשוט קטסטרופה אין לי מילה אחרת הוא פשוט עשה רבעי סקוואטים אני לא מגזים הוא לא ידע על סקוואטים כלום ואני חפרתי לו על זה כל אימון עד שהוא הגיע ל130 וזהו נשברתי לו אמרתי לו אני לוקח אותך תחת חסותי ואני ילמד אותך הכל מהתחלה ועל הזין שלי שהרופא שלך אומר לך שזה דופק תברכיים ואתה מקשיב לו , אז מה אתם אומרים ? אני יודע שהעקבים עולים לו והברכיים קצת לא יציבות אני ימשיך לעבוד איתו על זה אבל מה חוץ מזה ?

סליחה על החפירה וממש תודה לעונים 🙌🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא גולש עם הברכיים ויושב למטה במקום אחורה
שיוריד משקל קצת ויתרגל
להוציא מעט את הברכיים לעצור אותם ולדחוף לצדדים ולשבת אחורה לאט, כשהוא מקפיד שהחזה למעלה ולא קורס
אחרי שהוא ילמד לעבוד מבוקר שיגביר מהירות ויוסיף משקלים (לפחות בירידה שיעבוד לאט בהתחלה)

• פותח/ת השרשור
בגדול - לא רע.

הוא צריך להתיישב יותר אחורה.

בסה"כ בסדר גמור.

הוא גולש עם הברכיים ויושב למטה במקום אחורה
שיוריד משקל קצת ויתרגל
להוציא מעט את הברכיים לעצור אותם ולדחוף לצדדים ולשבת אחורה לאט, כשהוא מקפיד שהחזה למעלה ולא קורס
אחרי שהוא ילמד לעבוד מבוקר שיגביר מהירות ויוסיף משקלים (לפחות בירידה שיעבוד לאט בהתחלה)
תודה רבה לשניכם אני יעבור איתו על זה תאמת הוא נכנס לחיטוב עכשיו אז הוא גם ככה יעשה ריסט ואס יהיה יותר קל ללמד אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית