הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משו שלא מסתדר לי

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
עשיתי לי ערכיים למאסה בפעם הראשונה ויש משו שלא מסתדר לי נגיד ואני צריך להגיע ל400 גרם פחמימות כל יום ול3000 קלוריות וברגע שאני אוכל למשל 100גרם לחם ויש שם 215 קלוריות ל100גרם יש שם גם חלבון , אבל הוא לא איכותי אז אני לא מחשיב אותו ובעצם אני מגיע ל3000 קלוריות בסוף היום אבל לא הגעתי ל400גרם פחמימות כי הגעתי כבר לקלוריות שרציתי , אז השאלה היא בעצם לאיפה מגיע החלבון הזה [הלא איכותי] והאם צריך החשיב אותו בתור קלוריות ?

עשיתי לי ערכיים למאסה בפעם הראשונה ויש משו שלא מסתדר לי נגיד ואני צריך להגיע ל400 גרם פחמימות כל יום ול3000 קלוריות וברגע שאני אוכל למשל 100גרם לחם ויש שם 215 קלוריות ל100גרם יש שם גם חלבון , אבל הוא לא איכותי אז אני לא מחשיב אותו ובעצם אני מגיע ל3000 קלוריות בסוף היום אבל לא הגעתי ל400גרם פחמימות כי הגעתי כבר לקלוריות שרציתי , אז השאלה היא בעצם לאיפה מגיע החלבון הזה [הלא איכותי] והאם צריך החשיב אותו בתור קלוריות ?
אח יקר הסתבכת יותר מידי
לא מבין למה לא להחשיב אתזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית