הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח גוף

בן נון אהרון

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום רב קוראים לי בן נון ואני התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני רוצה להשתמש בסטרואידים לפיתוח גוף אני צריך
עזרה איך משתמשים מתי משתמשים וכמה משתמשים בקיצור צריך עזרה בנושא. נ.ב תודה מראש

שלום רב קוראים לי בן נון ואני התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני רוצה להשתמש בסטרואידים לפיתוח גוף אני צריך
עזרה איך משתמשים מתי משתמשים וכמה משתמשים בקיצור צריך עזרה בנושא. נ.ב תודה מראש
אתה לא צריך שום סטרואידים אתה צריך לאכול להרים כבד לישון ולחזור על שלושת הדברים הללו

• פותח/ת השרשור
מגיל יחסית צעיר אני עוסק בספורט בענפים שונים כגון ג'ודו ,דניס הישרדות ,אגרוף תאילנדי ועוד....התאמנתי בחדר כושר בעבר פשוט הייתה לי הפסקה של בערך 8 חודשים ועכשיו אני חוזר להתאמן

מגיל יחסית צעיר אני עוסק בספורט בענפים שונים כגון ג'ודו ,דניס הישרדות ,אגרוף תאילנדי ועוד....התאמנתי בחדר כושר בעבר פשוט הייתה לי הפסקה של בערך 8 חודשים ועכשיו אני חוזר להתאמן
מה המשקלי עבודה שלך שאתה כבר חושב שמיצית את הפוטנציאל שלך ?

התחלת להתאמן בחדר כושר ואתה מעוניין להתחיל להשתמש בסטרואידים , אני בטוח שאין לך שום ידע לגבי הנושא ,סטרואידים זה לא משחק ילדים !
תתאמן תאכל תישן טוב כמו שאמרו כאן אחרי שנתיים בחדר כושר תשקול שימוש בסטרואידים זאת רק לאחר ייעוץ כמו שצריך עם מישהו שממש מבין בנושא , וכמובן לאחר קריאת כל המאמרים הרלוונטים .
בהצלחה

אני מסכים עם כל מה שנאמר לפני,אך יש הסתייגות קטנה אם גבר מעל 25 שצבר ידע תאורתי מקיף על סטרואידים (שזה בטוח לא המיקרה של פחות הפסוט) לקח בחשבון את כל הסיכונים הכרוכים בשימוש אנבוליים,אך לעולם לא הרים משקולות בעבר הריי ברור שעם סייקל הוא יקבל תוצאה משמעותית הרבה יותר מאשר "תאכל תישן תעשה ss" תראו את כל כוכבי הוליווד למינהם שצמודים לאנשי מקצוע,ומגוף ממוצע למדי מגיעים תוך חודשים ספורים למימדם שרוב חברי הפורום יכולים רק לחלום אלהם.

אני מסכים עם כל מה שנאמר לפני,אך יש הסתייגות קטנה אם גבר מעל 25 שצבר ידע תאורתי מקיף על סטרואידים (שזה בטוח לא המיקרה של פחות הפסוט) לקח בחשבון את כל הסיכונים הכרוכים בשימוש אנבוליים,אך לעולם לא הרים משקולות בעבר הריי ברור שעם סייקל הוא יקבל תוצאה משמעותית הרבה יותר מאשר "תאכל תישן תעשה ss" תראו את כל כוכבי הוליווד למינהם שצמודים לאנשי מקצוע,ומגוף ממוצע למדי מגיעים תוך חודשים ספורים למימדם שרוב חברי הפורום יכולים רק לחלום אלהם.
כן גם בן אדם שרץ 5,000 ב35 דק' אם הוא ימשיך לעשות אותו דבר וישתמש בEPO הוא ישפר את זה אבל למה שמישהו ירצה להשתמש בEPO בשביל לשפר מ35 דק' ל30? למה שמישהו ירצה להשתמש בסטרואידים בשביל לעלות מ60 קילו ל70 קילו? זה משהו שאפשר (וקל) לעשות בלי שום חומר.
במיוחד כשמדובר על מתאמן מתחיל. הוא מעלה 5 קילו בסקוואט ו7.5 קילו בדדליפט מאימון לאימון, כמה כבר השיפור יהיה יותר מהיר עם סטרואידים? שהוא יעלה 10 ו7.5? אז הוא חסך לעצמו שבועיים בלחץ בשביל להגיע לאותו דבר.
רעיון גרוע מאוד, ומי שמבין את זה ועדיין בוחר בSO CALLED קיצור דרך הזה, זה מישהו שלא רוצה לעבוד קשה וכנראה שהוא לא יתמיד בעסק.

כן גם בן אדם שרץ 5,000 ב35 דק' אם הוא ימשיך לעשות אותו דבר וישתמש בEPO הוא ישפר את זה אבל למה שמישהו ירצה להשתמש בEPO בשביל לשפר מ35 דק' ל30? למה שמישהו ירצה להשתמש בסטרואידים בשביל לעלות מ60 קילו ל70 קילו? זה משהו שאפשר (וקל) לעשות בלי שום חומר.
במיוחד כשמדובר על מתאמן מתחיל. הוא מעלה 5 קילו בסקוואט ו7.5 קילו בדדליפט מאימון לאימון, כמה כבר השיפור יהיה יותר מהיר עם סטרואידים? שהוא יעלה 10 ו7.5? אז הוא חסך לעצמו שבועיים בלחץ בשביל להגיע לאותו דבר.
רעיון גרוע מאוד, ומי שמבין את זה ועדיין בוחר בSO CALLED קיצור דרך הזה, זה מישהו שלא רוצה לעבוד קשה וכנראה שהוא לא יתמיד בעסק.

אתה שואל ברצינות או סתם בשביל הויכוח? כי אם סתם אז אני אפרוש עכשיו.
מה הכוונה למה? לעשות את זה מהר ככל האפשר,אני רוצה לראות אותך מעלה 10 קילו נקי בשנה,לא אכפת לי אתה מתחיל או יש לך גנטיקה של שווארצנגר זה לא יקרה,ולגבי המשקלים אם אתה חושב שזאת ההתקדמות עם חומרים אז אין לך מושג על מה אתה מדבר.אני לא רואה בעיה ב"קיצור דרך" מחושב.
הכול עיניין של עלות מול תועלת

נערך לאחרונה:
אתה שואל ברצינות או סתם בשביל הויכוח? כי אם סתם אז אני אפרוש עכשיו.
מה הכוונה למה? לעשות את זה מהר ככל האפשר,אני רוצה לראות אותך מעלה 10 קילו נקי בשנה,לא אכפת לי אתה מתחיל או יש לך גנטיקה של שווארצנגר זה לא יקרה,ולגבי המשקלים אם אתה חושב שזאת ההתקדמות עם חומרים אז אין לך מושג על מה אתה מדבר.אני לא רואה בעיה ב"קיצור דרך" מחושב.
הכול עיניין של עלות מול תועלת
ממש לא בשביל הויכוח
אני אגיד לך תכלס, אין לי מושג מה ההתקדמות למתאמן מתחיל עם חומרים, המספרים סתם היו דוגמאות
מה שאמרתי בא במטרה להמחיש כמה שההתקדמות של מתאמן מתחיל היא מהירה (5 קילו בסקוואט ו7.5 בדדליפט כל אימון) וכמה שזה לדעתי חסר כל היגיון להשתמש בחומרים כשכל כך רחוקים ממיצוי הפוטנציאל
לגביי 10 קילו בשנה אני אגיד לך תכלס, התחלתי SS במשקל ~70 קילו, סיימתי על 85 אחרי חודשיים, עליתי הרבה באחוזי שומן אבל עכשיו אני 79 ונראה שב~74 אני אהיה על אותו אחוז שהייתי לפני הSS
לא יודע אם עליתי 4 קילו שריר בחודשיים, אבל מבחינת מראה כרגע זה נראה לא רחוק משם. אני בן 20 וכנראה שהגיל מסייע
מה שאני יכול להגיד בוודאות זה שתוך חודשיים הדדליפט שלי הגיע ל140X5 בלי שעשיתי אפילו פעם אחת לפני הSS. לכמה כבר הייתי מגיע עם חומרים בחודשיים האלה? 160? 180? גם אפשר להגיע לזה בלי חומרים וגם זה לא שווה לא את הכסף ובטח שלא את הנזק הפוטנציאלי

דרך אגב, אני לא יודע אם או כמה זה מוכח אבל לפחות לפי דייב טייט, מי שמשתמש באנאבולים מוקדם מידי, לא מגיע לרמה של אלה שהשתמשו כשבאמת צריך (חפש ביוטיוב dave tate on human potential)

אני לא אומר שהתוצאות עם סייקל ובלי סייקל יהיו זהות
אני אומר שבעזרת אימונים ותזונה אפשר להשיג בקצת יותר זמן את אותן תוצאות שהוא ישיג מסייקל בשלב הזה
ושבנאדם שבאמת רוצה משהו לא צריך להיות עצלן לגביו, אלא לעשות את הדרך הנכונה (והתובענית) למטרה.

אני לא הולך להכנס לויכוח הזה כי ממש מיותר. אבל אתה טועה לגמרי. יש הרבה גורמים שאתה מתעלם מהם

1. זמן פנוי
2. יכולת כלכלית
3. זאת העבודה שלהם (אם אתה היית צריך להתכונן לארוע מסויים והיה לך את כל הזמן שבעולם וללא מגבלות כלכליות גם אתה היית מצליח)

בקיצור אתה טועה

שלום אני משה, אני אמור לעלות לכיתה א', אבל אני רוצה ישר לקפוץ לכיתה י' ולסיים את הלימודים ב-3 שנים. עצות יתקבלו בברכה.

• פותח/ת השרשור
למשה הקטן שלום רב ! כנראה לא הבנתה אתה לא מחליט לבד עדיין (רק מעל 18 בסדר משה) אני מאמין שכיתה א' קצת משעמם אבל אם אני חוזר(בשבילך משה)
תבקש אישור הורים לעשות בדיקת איטילגנציה ואולי ואולי ואולי תוכל לעלות לכיתה י' בסדר מאמי שלי

מה הקשר ממוש עצמי פוטנציאל עצמי לסטרואידים. אם אתה קפדן באוכל ויש לך משמעת אימונים אז תקרא קצת מאמרים על סטרואידים שיהיה לך ידע כלילי ואז תראה אם אתה רוצה להיכנס לעולם הזה . *

• פותח/ת השרשור
אתה רחוק שנות אור ממיצוי הפוטנציאל הטבעי שלך.
אני עוד חודש בן 25 אני לא מאמין שמשהו ישתנה אני גם מתאמן בהרבה סוגי ספורט אחרים אז חשבתי קצת על סטרואידים כמובן שאני מודע לסיכונים
לכן פניתי לפרום הזה אבל לא קיבלתי עזרה משמעותית ואני לו יודע את מי ואיפה לשאול

אני עוד חודש בן 25 אני לא מאמין שמשהו ישתנה אני גם מתאמן בהרבה סוגי ספורט אחרים אז חשבתי קצת על סטרואידים כמובן שאני מודע לסיכונים
לכן פניתי לפרום הזה אבל לא קיבלתי עזרה משמעותית ואני לו יודע את מי ואיפה לשאול
העזרה הכי טובה שתקבל מפורום סטרואידים ותרופות היא לא לגעת.
העזרה הכי טובה שתקבל בכלליות, נמצאת בפורום ובמאמרי תזונה ותוספים ובפורום ומאמרי אימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית