הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת החלבון הטעימה ביותר שיצאה לכם לטעום?

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
מעניין אותי לראות מה אנשים ניסו ואת הדעה שלהם לגבי החלבון הטעים ביותר שיצא להם לטעום.
אני מדבר על חלבון באופן כללי לא משנה איזה מיי גבינה, קזאין, משולב , איזולייט לא משנה העיקר הטעם.
אני יתחיל בכך שאני יגיד שהחלבון הכי טעים שיצא לי לטעום הוא של חברת ALLMAXX איזו פלקס בטעם שוקולד עם פצפוצי שוקולד אמיתיים בפנים.
פשוט מעדן אי אפשר להפסיק לשתות את זה.

קרם עוגיות של ISS רק בגלל שזה בא עם חתיכות עוגיות קריספיות בפנים.

מונסטר מילק תות. השארתי בארונית קופסה רירה כדי להריח אותה מדי פעם...עד כדי כך...כן...

לא יצא לי לטעום ולהשתמש ביותר מדי אבקות.
ממה שיצא לי, ISS קרם עוגיות, עם חלב.
רצוי עם הרבה חלב, וזה יוצא טעם כמו של גלידת וניל, עם מעט חלב זה יהיה מתוק מדי.

עוד אבקה שאהבתי שפעם פרסמתי כאן ביקורת, היא של חברת מאסלמדס. אבקה שעשויה מבשר בקר.
בגדול לא ממש עפתי עליה, עושה המון המון קצף, המרקם שלה כאבקה הוא מוזר, כמו גיר (אתה רק עושה לה קצת "פו" עם הפה וכל המטבח מלוכלך), אבל הטעם שלה דווקא מאוד מרענן לקיץ הישראלי. שתיתי עם מים. עם חלב לא הייתי מנסה. הטעם היו בלו ראזברי. בתכלס יש לזה טעם של המסטיק הכחול הכחול העגול הזה של פעם, שמגיע בקופסת פלסטיק עם מסטיקים בכל מני צבעים.
אבל אני מדגיש שזה טעם אך ורק עם מים קרים מאוד, ושוב פעם, ךהוסיף הרבה מים.

צמפיון קרם עוגיות - טעם מדהים!!! הערבוב הכי טוב שקיים, אין שבבים, אין אבנים קטנים כאלו שלא מתערבבים טוב, פשוט מדהים!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית