הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 3 פלטות (143 ק"ג) ל2 חזרות

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
דדליפט מהאימון שלי היום, פרטים למה רק 2 ולא 3 בתוך הלוג שלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאד,כל הכבוד.
אמורים לתת למוט "ליפול" ככה?

תודה, זה מיותר להוריד לאט. העבודה היא במשיכה, השאר זה סתם לא לדפוק את המוט בברכיים ולהרוג את האחיזה 😵

כל הכבוד!

מה התכנון ל150?😃
יש עוד זמן עד לRM1, אני שבוע הבא הולך על יותר חזרות עם אותו משקל. עשיתי 2-1 במקום 3 מהסיבות שכתובות בלוג. אני ממש רוצה 2x BW

יפה יפה
תחזור לזה לאט לאט אחרי המחלה שהבנתי שהייתה לך.....
בדיוק היום גם אני עשיתי 3 פלטות בדדליפט (2 סטים של 5) רצחחח

אבל אין את הבלבול מוח הזה על תנועה אקצנטרית?

בתנועה אקסצנטרית אתה יכול להפעיל יותר כוח בעקרון, אז תחשוב שאם הוא קונצנטרית מרים מוט של 150 קילו מהרצפה, הכיווץ האקסצנטרי שלו יהיה יותר חזק בהתאם.

זה לא שחייבים לזרוק ככה את המוט, אפשר להחזיר בתנועה איטית יותר ולהמנע מהאנשים מאחורה לחשוב שאתה מוזר (מספיק הם רואים אותך מרים ככה את המוט, תחשוב מה זה לעשות גם רעש גדול).
אני למשל עושה את האקסצנטרי של הפשיטה בירך בקצב סביר ואז כשהמוט מגיע תחת הברכיים שלי אני מרשה לעצמי להוריד אותו מהר, אך לא בזריקה. גם ככה המוטות במכון שלי מתפרקים 🤡

תתחדש , כל הכבוד.
זה 100% בסדר להוריד מהר את המוט בדדליפט, אבל כדאי לעצור לאיזו שנייה אחרי שהתיישרת למעלה.

אם בעתיד תרצה להתחרות או בכלל תרצה לדעת שהחזרה היתה מתקבלת בתחרות, אז רק בסימן של השופט (מוריד את היד למטה) מורידים את המוט (מהר ובלי לעזוב/לזרוק).

מה המשקל גוף שלך? (על איזה גובה?)

איך אתה מתאמן לדדליפט? ואיך אתה מבצע את החימום לדדליפט?

• פותח/ת השרשור
תתחדש , כל הכבוד.
זה 100% בסדר להוריד מהר את המוט בדדליפט, אבל כדאי לעצור לאיזו שנייה אחרי שהתיישרת למעלה.

אם בעתיד תרצה להתחרות או בכלל תרצה לדעת שהחזרה היתה מתקבלת בתחרות, אז רק בסימן של השופט (מוריד את היד למטה) מורידים את המוט (מהר ובלי לעזוב/לזרוק).

מה המשקל גוף שלך? (על איזה גובה?)

איך אתה מתאמן לדדליפט? ואיך אתה מבצע את החימום לדדליפט?
תודה 😘
אני עוצר לשנייה למעלה ומוריד, פשוט לא רוצה להרוג את האחיזה יותר ממה שצריך כדי לנעול את החזרה, זה נראה קצת קצר בגלל שצילום מעאפן (טלפון מסריח שמצלם בתמונות כמו שאתה רואה 😃 )

אני יודע את החוקים של תחרות, אבל אני לא מתכנן להתחרות - אני מתאמן כדי להתחזק.
אני מתאמן בתוכנית Starting Strength ולא מזמן עשיתי שינוי קטן והתחלתי לאמן את הדדליפט ל3 חזרות, פעם אחת בשבוע (באימון האחרון של השבוע).
המטרה להעלות 5 קילו כל פעם שאני נועל 3 חזרות.

משקל גוף נכון להיום 80 קילו בדיוק, גובה 175.

החימום שלי אתמול הלך ככה:
60*4 (אני עושה סקוואט כבד בתחילת האימון אז הרגליים כבר מספיק גמורות)
95 * 3
111 * 1
135 * 1

ואז עשיתי 143 *1 ו143*2 מהסיבות שכתבתי בלוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית