הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעם ראשונה דדליפט-שיפשופים בשוקיים

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
עשיתי היום לראשונה דדליפט וניהיו לי שיפשופים בשוקיים.השאלה היא האם זה בסדר ואיך אני יכול למנוע את זה..
תודה מראש לעוזרים

שימוש בגרביים/מכנסיים ארוכים יפחית את השפשופים.

פעם קראתי איפשהו שאם לא יורד לך דם מהשוקיים אחרי שעשית דדליפט, לא עשית אותו נכון.
אפשר גם לשים קצת טלק/מגנזיום על הרגל כדי שיהיה פחות שפשוף

• פותח/ת השרשור
שימוש בגרביים/מכנסיים ארוכים יפחית את השפשופים.
חם מדי למכנסיים ארוכים ..

פעם קראתי איפשהו שאם לא יורד לך דם מהשוקיים אחרי שעשית דדליפט, לא עשית אותו נכון.

אז זה אומר שעשיתי טוב ? 😳

אני לא חושב שיאשרו לי להכניס למכון טלק או מגנזיום .. בכל מקרה תודה לשניכם.
ללפף מגבת סביב המוט נשמע אפשרי?

טלק עלול להפחית את האחיזה במוט ומגנזיום יגביר את החיכוך ברגל, אז אלה לא פתרונות. בנוסף, אתה לא חייב לפצוע את עצמך בדדליפט כדי לדעת שבצעת אותו נכון.

חם מדי למכנסיים ארוכים ..

אז השתמש בגרביים ארוכים, לי זה עובד מצוין.

אז זה אומר שעשיתי טוב ? 😳

זו ממש לא אינדיקציה לביצוע נכון של התרגיל.

אני לא חושב שיאשרו לי להכניס למכון טלק או מגנזיום .. בכל מקרה תודה לשניכם.
ללפף מגבת סביב המוט נשמע אפשרי?

אל תלפף מגבת. שים גרביים ארוכים. יכול להיות גם שהמוט בחדר הכושר שלך מחוספס בצורה לא נכונה ואז אין מה לעשות.

מצטרף להמלצה לגרביים, במיוחד אם המוט מאוד מחוספס.

שים לב שבתחילת התנועה אתה דוחף את הרצפה עם העקבים בשביל לשנות את הזווית בברך ולפנות מקום למוט ולא מתחיל את התנועה בשינוי זווית אגן/גב.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה כולם אני ינסה את העצה עם הגרביים.

אני שם פד אלסטי.. לפני ששמתי כל אימון ירד לי דם עכשיו כלום

טלק עלול להפחית את האחיזה במוט ומגנזיום יגביר את החיכוך ברגל, אז אלה לא פתרונות. בנוסף, אתה לא חייב לפצוע את עצמך בדדליפט כדי לדעת שבצעת אותו נכון.

ברור שזו הגזמה, ותקן אותי אם אני טועה, אבל אם המוט לא צמוד לרגל, יש יותר מדי עומס על הגב בזמן ההרמה. זה גם מוזכר במדריך ל-SS כאן באתר.

ברור שזו הגזמה, ותקן אותי אם אני טועה, אבל אם המוט לא צמוד לרגל, יש יותר מדי עומס על הגב בזמן ההרמה. זה גם מוזכר במדריך ל-SS כאן באתר.

איפה כתבתי שהמוט לא צריך להיות צמוד לרגל?

ההיפך הוא הנכון. בביצוע אופטימלי של דדליפט בכלל לא יהיה חיכוך בין השוק למוט אחרי שהתחילה ההרמה.

ההיפך הוא הנכון. בביצוע אופטימלי של דדליפט בכלל לא יהיה חיכוך בין השוק למוט אחרי שהתחילה ההרמה.

באמת?

If the bar loses contact with your shins as you start the pull, it has traveled forward. Leaving the bar out away from the legs may be due to the perfectly natural desire not to scrape the shins, but the bar must remain close to the legs to avoid getting it out of balance. Make up your mind that youre going to keep it close, and wear sweats or thin shin guards to protect your shins if you have to.

מתוך Starting Strength, 3ed.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
http://www.metaplim-shop.co.il/files/images/676.jpg

התחבושת האלסטית ששמיםם בד"כ בשביל לקבע שבר או משהו בסגנון.
זה רב פעמי.
בטוח יש לך בבית בערכת עזרה ראשונה

וואלה אם יש לי וזה עוזר זה אחלה פיתרון אני יחפש תודה

דרך אגב למה שללתם את הרעיון של מגבת מלופפת על המוט?יהיה לא נוח?

וואלה אם יש לי וזה עוזר זה אחלה פיתרון אני יחפש תודה

דרך אגב למה שללתם את הרעיון של מגבת מלופפת על המוט?יהיה לא נוח?

כי מגבת תרחיק את המוט מהרגליים.

עם כל הכבוד, אם אתה מתחיל עם ה"חם לי מידי עם טרנינג", אולי דדליפט זה לא בשבילך, כי הרבה הרפתקאות פחות נעימות מחכות לך בדרך.
מקסימום צא שניה למלתחות, תחליף, תחזור.

אצלי במכון יש כמו פד אלסטי כזה, אבל ממש קצר, כמו גומי כחול וגמיש שמונע חיכוך.

Back
למעלה תחתית