הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת שימוש באפדרין

• פותח/ת השרשור idoking
  • פורסם בתאריך

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
התחלתי לפני 5 ימים להשתמש באפדרין .
אני שוקל בערך 97 קילו עכשיו והתחלתי עם מינון של 32 מ"ג ביום הראשון אחריו שלושה ימים עם 48 מ"ג ו400 מ"ג קפאין והיום אני רוצה לעלות ל72 מ"ג שאני חושב שזה המינון הנכון למשקל גוף שלי האם לחכות עוד שבוע עד שאני יעלה את המינון או שזה לא קריטי?
וגם האם יש חשיבות של 3-4 שעות בין זמני לקיחת האפדרין (עד עכשיו לקחתי ואחרי שעה-שעתיים ירד לי התחושה של המרץ ונירדמתי בכיף)?

התחלתי לפני 5 ימים להשתמש באפדרין .
אני שוקל בערך 97 קילו עכשיו והתחלתי עם מינון של 32 מ"ג ביום הראשון אחריו שלושה ימים עם 48 מ"ג ו400 מ"ג קפאין והיום אני רוצה לעלות ל72 מ"ג שאני חושב שזה המינון הנכון למשקל גוף שלי האם לחכות עוד שבוע עד שאני יעלה את המינון או שזה לא קריטי?
וגם האם יש חשיבות של 3-4 שעות בין זמני לקיחת האפדרין (עד עכשיו לקחתי ואחרי שעה-שעתיים ירד לי התחושה של המרץ ונירדמתי בכיף)?
אם אתה לוקח בשביל המרץ, אז תעשה הפסקות ותקח 3-4 ימים ותנוח 3-4 ימים וחלילה. בסופו של דבר לא משנה כמה תמזער את שעות הצריכה, אתה לא תרגיש שום דבר כי הגוף מתרגל לחומר. אם אתה לוקח את זה לאבד שומן, תשתמש בזה באופן רציף, גם אם אתה לא מרגיש שום דבר, אתה אמור לקחת את זה כל 3-4 שעות כי זה זמן מחצית החיים של אפדרין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית