הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג עד לירידה של 10קילו

מצב
השרשור נעול
אתה שותה יותר מים בגלל זה אתה נשאר על המשקל....ומזה משנההה שאתה סופר קלוריות כמו איזה משוגע מה שאתה לא מבין זה
לא משנה כמה שרפת בזמן האימון אלה כמה הגוף שלך שורף אחרי האימון במנוחה...בשביל זה עושים אימון אם דופק גבוהה מהרגיל.. אם תמשיך לספור
קלוריות כמו משוגע ולהישקל כל יום אתה לא תגיע רחוק !! תשקל פעם בשבוע ואתה לא יכול לעלות במשקל עם כל הספורט הזה
אלה אם אתה עובד על עצמך ועלינו ואוכל לא בדיוק מה שאתם רושם פה..
בכל מקרה תפסיק עם הספירת קלוריות הפנטית הזאת ולעלו
על משקל כל יום באמת לא תגיע רחוק ככה... תתמקד יותר באימונים שלך ובתזונה והשמיים הם הגבול בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אשמח אם לא תגיבו באשכול יותר. תודה!

אשמח אם לא תגיבו באשכול יותר. תודה!

וזה חברים סופה של כל דיאטה עם גרעון + עומס מטורפים שכשאלה, אין ירידה במשקל, המטבוליזם נדפק והכל הולך לפח (כולל שריר שנשרף).

• פותח/ת השרשור
אז ככה, הצלחתי להירדם רק ב 3 בבוקר, אז אני מתכוון להיות ער כל יום שבת ולהסדיר, שוב, את שעות השינה שלי כדי להתחיל שבוע חדש.
מבחינה ירידה, התחלתי עם 85.5ק"ג, אחרי שבוע ירדתי ל 84.5ק"ג,ועכשיו אחרי 5 ימים נוספים ירדתי ל 84.3ק"ג, וכנראה יש סטיות תקן של מים אז אני מאמין שביום ראשון אני אהיה 84ק"ג בכיף.
האשכול הזה הוא כמו מחברת בשבילי, אני רושם את ההצלחה שלי יום אחרי יום כאן ואתם מוזמנים להגיב מה שתרצו אך אין טעם כי אני לא מתכוון לענות לכם 😃 תבקרו אותי בכיף זה מחזק אותי אפ"י שאני לא צריך את החיזוק הזה.

• פותח/ת השרשור
די מוזר, משקל: 85ק"ג ... עריכה : ועכשיו כמה דקות אחרי השקילה הזאת בשקילה הנוספת רושם לי 84.5ק"ג, בקיצור אני לא מתרגש.
הצלחתי להירדם ב 10 בערב!! אז ככה שאני בסדר גמור והיום עוד יום מנוחה בגלל כאבי שריר מטורפים בתאומים.
ועוד אתמול בגלל שבמקרה נרדמתי לא הגעתי ל 200 חלבון, פיספסתי 50 חלבון. ובגלל שאכלתי כל כך קצת אתמול זה מעצבן אותי שהיום זה מראה לי שעליתי ב 0.7ק"ג נוספים.
הכל יסתדר לטובה אני לא בלחץ 😃 את רומא לא בנו ביום אחד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתמול והיום, 84.7ק"ג

• פותח/ת השרשור
כיף לראות איך אנשים זורקים מילים באוויר כשהם אפילו לא יודעים שתפריט דיאטה מתחיל לפעול אחרי 20 יום.

אתה טועה.. תפריט שוחט + אימונים כמו שלך היו צריכים להוריד אותך עד עכשיו בלפחות 3 קילו.. אני 26 יום על גם משהו כזה רק הרבה פחות אירובי וירדתי מ84 ל79..

• פותח/ת השרשור
83.8ק"ג.
אין לי כוח לפרט יותר מידי כי הכל כל הזמן אותו דבר, יש עלייה במשקלי עבודה.

אם יש לך תמונות לפני ואחרי השינוי תעלה אותם,אני רוצה לראות כמה שריר שרפת מה10 קילו האלה..

כיף לראות איך אנשים זורקים מילים באוויר כשהם אפילו לא יודעים שתפריט דיאטה מתחיל לפעול אחרי 20 יום.

אתה לא תפסיק לחרטט הא?

תשקול את עצמך בבוקר אחרי הפיפי, לא לפני האימון. זה המשקל האמיתי שלך
והקטע עם הירידה במשקל אחרי 20 יום.. זה אינדואלי, תלוי במאה דברים גנטים ובעוד דברים כמו רמת הדופק שלך בפעילות ספורטיבית.

שמע, לפני 3 שבועות סיימתי חידוש של חודשיים שירדתי בו 10 קילו ( 83-73), כדי לך להתחיל הכל מחדש. לעבור לנייטרלי ל10 ימים, אחר כך להכנס לגרעון קל ( 250 קלוריות~) ולאט לאט לעלות את הגרעון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית