הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 150 סקוואט 140

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
משקל גו, 66 אחרי העמסה בפועל סביבות 65-64.

סקוואט :

דדליפט :

מה לא טוב ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא, אתה יורד מספיק לאט וזה מצויין שאתה לא זורק תמשקולת כמו שהרבה עושים, אבל עד שאתה עולה בין חזר לחזרה, לוקח לך איזה 5 שניות שהמשקל על הריצפה, תן נגיעה ותעלה ישר, (יכול להיות שתצטרך להוריד איזה 5-10 קילו במשקל בשביל זה), אבל כמו שאמרתי סה"כ טכניקה טובה....

חזק!
אילו הם השיאים שלך?

דרך אגב, אתה יודע של איזה חברה הראק הזה?

לא, אתה יורד מספיק לאט וזה מצויין שאתה לא זורק תמשקולת כמו שהרבה עושים, אבל עד שאתה עולה בין חזר לחזרה, לוקח לך איזה 5 שניות שהמשקל על הריצפה, תן נגיעה ותעלה ישר, (יכול להיות שתצטרך להוריד איזה 5-10 קילו במשקל בשביל זה), אבל כמו שאמרתי סה"כ טכניקה טובה....
דווקא רצוי ההפך: לעשות את הסט אפ מחדש כל חזרה.

מה שאתה מציע נקרא touch and go deadlift והוא בכוונה לא עושה את זה.

זה עבודה לא נכונה המשמעות של דדליפט הוא שהמוט "מת" על הריצפה כביכול שוכב ולא רק נוגע ועולה כי אז זה גם נותן לך פוש מהריצפה ומקל עליך

אתה בא להגיד לי, שיותר קל לרדת ולנוח שנייה אחת שתיים מאשר לנוח 5-7 שניות???? נשמע לך הגיוני? אני לא אומר לתת בומבה בריצפה ולקבל פוש, אני מתכוון להניח בעדינות להרים תראש וישר לעלות...

• פותח/ת השרשור
כן אני גם הבנתי על מה אתה מדבר , פשוט התנועה לא זורמת לי ולוקח לי זמן להיכנס לסט אפ מחדש כי אני עובר על כל הדגשים (מה שאני זוכר)
מקווה שעם הזמן זה ישתפר..

איך הסקוואט ?

אי אפשר לראות הרבה הזווית צילום לא טובה תנסה לשים את הפלא על הריצפה ולא גבוה כי הפלטות מסתירות .. וגם התאורה על הפנים אצלכם בחדר כושר

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לראות הרבה הזווית צילום לא טובה תנסה לשים את הפלא על הריצפה ולא גבוה כי הפלטות מסתירות .. וגם התאורה על הפנים אצלכם בחדר כושר

כן ביקשתי מזה שצילם אותי פרופיל מהצד אבל הוא זז אחרי שהתחלתי את הסט ולא יכלתי לעקוב אחריו .
תאמין לי תאורה זה הדבר האחרון שגרוע בחדר כושר הזה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית