ייעוץ שאלה לאנשים, שהיו כמה שנים טובות טבעיים ואח"כ התחילו עם חומרים

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
אז ככה, אני בן 23, וכמו שראיתם כבר (העליתי פוסט עם תמונות ונתונים), אני בעז"ה הולך להתחרות ב23 לאוגוסט פעם ראשונה בחיים (לא הייתי בחיים בתחרות אפילו בתור צופה), בעד75ק"ג, וכמו שהבנתם, חוץ מוויטמינים חלבון וכו', אני לא לוקח שום דבר מעבר (גם לא שורפי שומן), עכשיו בתחילת החיטוב (לפני ארבעה חודשים), הייתי 95 ק"ג על 18% שומן, וכרגע אני 79 ק"ג על7%, בע"ה, עכשיו השאלה שלי(למבינים), כמה זמן היה לוקח לי להגיע לאותן תוצאות עם חומרים? היה לי יותר קל פיזית? וכו'..., ועוד משהו, על במה, עם (אני מקווה בעז"ה שאצליח להגיע) 5-6%שומן, ואחרי ייבוש, אני אצליח להחזיק מעמד? שמעתם פעם על מישהו שעשה את זה? או דומה? תודה לעונים....

תמשיך בשלך ואל תרוץ ליפני הרכבת. אני 5 שנים הייתי טבעי ו 5 שנים על חומרים.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי אליך, זה אם יצא לך להתחרות בתור טבעי? ולעשות ייבוש והכל, על א"ש מתחת ל7-8, ולהגיע בשייפ נחמד??? ואם כן, איזה תחרות???

הם התכוונו לא למהר לקחת ממתקים לפני שאתה צריך ... בכל מקרה יש אחד בפורום בשם moonlight שהגיע ל6 אחוז אני חושב והיה יבש בצורה מדהימה !

והוא גם לא נגע בממתקים אבל הוא לקח יוהמבין

• פותח/ת השרשור
אז א- אני תכוון לאחד שעבר תחרות, ב- שלא נגע בחומרים בכלל, כולל שורפי שומן, ואני עכשיו 7% בע"ה, לא נראה לי שאני לא אגיע ל6, אני שואל יותר בקטע אם אני אחזיק מעמד על 5%, ואם אני אגיע בכלל, ואיך אני אחזיק בייבוש ועל הבמה בלי חומר, פשוט זה פעם ראשונה לגמרי, שנה שעברה רציתי להתחרות, ובסוף אמרתי אני אגיע יותר מוכן כבר שנה הבאה

וואו חבר'ה תלמדו לכתוב בעברית. בכל מקרה אלירמבו אתה עובד עם גיל כתבת, אז תשאל אותו הוא מבין מספיק לדעתי כדי לענות לך על השאלות האלו. בטוח שהוא לא עלה על במה אבל הוא הכין מתאמנים מוזרקים וטבעיים והוא יידע לענות לך על זה אני מניח. בכל מקרה אני חושב שזה כבר די תלוי גנטית אם תצליח להגיע לאחוזים האלו נקי ואיך תחזיק מעמד כשתהיה שם.

טיפ קטן
לפני שתתחיל חומרים תוודא שאתה באמת יודע להתאמן ולאכול כמו שצריך
ראיתי תמונות שלך לפני שהתחלת עם החומרים הגעת לגדלים מרשימים גם בלי החומרים אבל עדיין לא הגעת לאחוז שומן חד ספרתי לפי מה שראיתי בלי חומרים(יש מצב שלא הסתכלתי על תמונות מעדכנות שהיית טבעי) והבנתי שבאמת בלי חומרים כמעט בלתי אפשרי להגיע לאחוז שומן באיזור ה7-8 בלי לאבד הרבה שריר ....

תחרות ראשונה שלי במר דרום הייתי דיי חטוב וטבעי
אפשר להגיע לאחוז שומן חד ספרתי בקלות גם בלי חומרים ולשמור הייטב אל המסה אם תוספים ודיאטה נכונה
פשוט לא תראה קשיח ברמה של בן אדם שמשתמש באנאבולים

• פותח/ת השרשור
תסתכל על הפוסט שפרסמתי שאני הולך להתחרות פעם ראשונה וכו' ואז תענה לי אתה, אם אפשר לבנות גוף כזה בלי לדעת להתאמן ולאכול, אני עם ייעוץ צמוד גבר...

תחרות ראשונה שלי במר דרום הייתי דיי חטוב וטבעי
אפשר להגיע לאחוז שומן חד ספרתי בקלות גם בלי חומרים ולשמור הייטב אל המסה אם תוספים ודיאטה נכונה
פשוט לא תראה קשיח ברמה של בן אדם שמשתמש באנאבולים

וראיתי תתמונה שלך שהיית טבעי במר דרום, אומנם היית יבש וחטוב, אבל לא היה עליך כמעט מאסת שריר.....

אלירמבו אתה עובד עם גיל והוא תותח אמיתי הייתי מפנה את השאלות אליו..הוא מכיר אותך יותר טוב מכולנו וגם מבין יותר ולא מסתמך על תמונות

• פותח/ת השרשור
ברור אחי, אני מדבר עם גיל ודיברתי כבר על כל נושא אפשרי, וגם הוא טוען, שלהתחרות טבעי ולהיראות ממש ברמה, זה כמעט בלתי אפשרי, אבל יש את הכמעטט הזה, ובגלל זה אני במחשבות עם עצמי, ורוצה לשמוע כמה שיותר חוות דעת, מאנשים שעברו את זה על בשרם....

מתאמן טבעי בלי חומרים עם אחןז שומן נמוך נראה כמו שחיף אנורקסי, בלי להאליב כמובן. תנסה פעם אחד בלי, אבל בפיתוח גוף, כשיעמוד מישהו טבעי ליד מישהו עם חומרים, זה שטבעי יראה מישהו שלא מתאמן בכלל.

מתאמן טבעי בלי חומרים עם אחןז שומן נמוך נראה כמו שחיף אנורקסי, בלי להאליב כמובן. תנסה פעם אחד בלי, אבל בפיתוח גוף, כשיעמוד מישהו טבעי ליד מישהו עם חומרים, זה שטבעי יראה מישהו שלא מתאמן בכלל.

תפסיק עם הבלבולי שכל.. הכל מתחיל ונגמר פה בגנטיקה, ותאמין לי שיש אנשים שיכולים להראות יותר טוב מכאלה שעל חומרים בשנים הראשונות של האימונים..

תפסיק עם הבלבולי שכל.. הכל מתחיל ונגמר פה בגנטיקה, ותאמין לי שיש אנשים שיכולים להראות יותר טוב מכאלה שעל חומרים בשנים הראשונות של האימונים..

אתנ חי בסרט.
תוך חצי שנה על חומרים וסייקל נכון מישהו שלא התאמן בחיים עובר אותך או כל אחד אחר עם עשר שנות ניסיון בחדר כושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית