הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לאנשים, שהיו כמה שנים טובות טבעיים ואח"כ התחילו עם חומרים

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
אז ככה, אני בן 23, וכמו שראיתם כבר (העליתי פוסט עם תמונות ונתונים), אני בעז"ה הולך להתחרות ב23 לאוגוסט פעם ראשונה בחיים (לא הייתי בחיים בתחרות אפילו בתור צופה), בעד75ק"ג, וכמו שהבנתם, חוץ מוויטמינים חלבון וכו', אני לא לוקח שום דבר מעבר (גם לא שורפי שומן), עכשיו בתחילת החיטוב (לפני ארבעה חודשים), הייתי 95 ק"ג על 18% שומן, וכרגע אני 79 ק"ג על7%, בע"ה, עכשיו השאלה שלי(למבינים), כמה זמן היה לוקח לי להגיע לאותן תוצאות עם חומרים? היה לי יותר קל פיזית? וכו'..., ועוד משהו, על במה, עם (אני מקווה בעז"ה שאצליח להגיע) 5-6%שומן, ואחרי ייבוש, אני אצליח להחזיק מעמד? שמעתם פעם על מישהו שעשה את זה? או דומה? תודה לעונים....

לא נכון. יש בסביבה שלי עשרות אנשים שדופקים סייקלין ולא רואים עליהם בכלל דהם מנויים למכון.

אתנ חי בסרט.
תוך חצי שנה על חומרים וסייקל נכון מישהו שלא התאמן בחיים עובר אותך או כל אחד אחר עם עשר שנות ניסיון בחדר כושר

מה היה קורה אם הוא היה מתחיל לקחת אפקות...🙄

בכל מקרה קשה לי להאמין גבר.

סליחה שאני מנפץ לך את המציאות.
תמשיך לאכול שש ארוחות, לקחת אבקת חלבון וקראטין, תעבוד חזק ותראה כמו בודיבילדר אמיתי. ;)

נערך לאחרונה:
בכול זאת אם אתה תלך אל טבעי קח את זה בתור מוטיבציה
45277_461868230507116_1004734434_n.jpg

מיכאל רטינסקי אלוף האלופים פיטנס נאק 2012 טבעי לגמריי!
וגוף אכי מרשים בתחרות אחרי יורי ..

• פותח/ת השרשור
בכול זאת אם אתה תלך אל טבעי קח את זה בתור מוטיבציה
45277_461868230507116_1004734434_n.jpg

מיכאל רטינסקי אלוף האלופים פיטנס נאק 2012 טבעי לגמריי!
וגוף אכי מרשים בתחרות אחרי יורי ..

טוב אז א- הוא נראה מדהים, (חוץ מהרגליים שחסר גודל), ואתה אומר שהוא טבעי על סמך זה שהוא מתחרה בפיטנס, והוא לא גדול מאוד, או שאתה מכיר תבנאדם ויודע בוודאות? למה הרבה מזריקים לא מודים שהם כאלה, וכשאני אומר טבעי אני מדבר גם על אפדרין קלן וכו', לא רק אנאבולים....

סליחה שאני מנפץ לך את המציאות.
תמשיך לאכול שש ארוחות, לקחת אבקת חלבון וקראטין, תעבוד חזק ותראה כמו בודיבילדר אמיתי. ;)
למען השם עוד פעם אתה מטריל עם היציאות המפגרות שלך. אני כבר הבנתי מה השטע שלך, יש לך את אותה הרוטינה בדיוק כל פעם.
עכשיו אני רק רוצה שתבין איזה משוואה אתה הבאת:
מתאמן מתחיל לגמרי+חומרים לחצי שנה > מתאמן טבעי בעל 10 שנות נסיון בחדר כושר.... פחע, אולי עשר שנות "ניסיון" שלך.
אני תוהה אם כל העליבות הזאת מצידך היא תוצאה של אכזבה קשה ומרה לגבי הפנטזיות שהיו לך כשהתחלת להתאמן, והבנת כנראה שאין לך את האופי המתאים על מנת להגיע לתוצאות מרשימות בתחום. אז אתה זורק הכל על סטרואידים... כן... כל מתאמן מוצלח הוא על סטרואידים.
ילדותי מצידי להתייחס לתגובות שלך, זאת באמת הפעם האחרונה שאני עושה את זה.

למען השם עוד פעם אתה מטריל עם היציאות המפגרות שלך. אני כבר הבנתי מה השטע שלך, יש לך את אותה הרוטינה בדיוק כל פעם.
עכשיו אני רק רוצה שתבין איזה משוואה אתה הבאת:
מתאמן מתחיל לגמרי+חומרים לחצי שנה > מתאמן טבעי בעל 10 שנות נסיון בחדר כושר.... פחע, אולי עשר שנות "ניסיון" שלך.
אני תוהה אם כל העליבות הזאת מצידך היא תוצאה של אכזבה קשה ומרה לגבי הפנטזיות שהיו לך כשהתחלת להתאמן, והבנת כנראה שאין לך את האופי המתאים על מנת להגיע לתוצאות מרשימות בתחום. אז אתה זורק הכל על סטרואידים... כן... כל מתאמן מוצלח הוא על סטרואידים.
ילדותי מצידי להתייחס לתגובות שלך, זאת באמת הפעם האחרונה שאני עושה את זה.

תשמע, אתה בחור צעיר, שיהיה לך בהצלחה באימונים, עלה והצלח, תכלס אתה גם נראה לא רע בכלל.
בהחלט לא הגעתי למה שחשבתי שאני יכול להגיע אליו בצורה טבעית, אבל אז הבנתי שהמקום ששעפתי להגיע אליו לא ראלי להגיע אליו (בשבילי). אבל בטח לא התאמנתי מספיק חזק ולא שמרתי מספיק על דיאטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית