הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנות למכירת אוזניות ביטס סטודיו רפליקה

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
מחפש חנות לקניית זיוף של אוזנית ביטס סטודיו באיזור הקריות למשו יש רעיונות?

פעם ראשונה שאני שומע ממישהו שהוא רוצה לקנות זיוף של ביטס..;maeq לא חשבת פשוט לקנות אוזניות אחרות זולות יותר? SKULL-CANDY למשל?

איך אני שמח שיש לי חברים...
אבא של חבר שלי נסע לסין, הוא מדריך טיולים, ביקשנו ממנו שיקנה לנו אוזניות ביטס
קיבלנו, באולי 100 שקל, ואיך שומעיםםםםםםםםםםם איזה איכותתתת פשוט וואו!!
זה לא היה כדי להציע למכירה או משהו סתם להתלהב חח

איך אני שמח שיש לי חברים...
אבא של חבר שלי נסע לסין, הוא מדריך טיולים, ביקשנו ממנו שיקנה לנו אוזניות ביטס
קיבלנו, באולי 100 שקל, ואיך שומעיםםםםםםםםםםם איזה איכותתתת פשוט וואו!!
זה לא היה כדי להציע למכירה או משהו סתם להתלהב חח
אני בספק רב לגבי האמינות של האוזניות המדוברות.. יחזיקו גג חודשיים לדעתי.

אני בספק רב לגבי האמינות של האוזניות המדוברות.. יחזיקו גג חודשיים לדעתי.
שמע הוא עושה טיולים כל חודש בסין והוא יודע על הסחורה שהוא מביא, גם יש לו הנחות שם, ז"א לא רק שהמחיר גם ככה נמוך, הוא מוריד אותם עוד יותר כי יש לו הנחות, חוץ מזה שסין פשוט זאת הארץ שמייצרת אותם והמטבע שלהם נמוך אז יוצא מצב שזה זול, אין מה לעשות ככה זה במדינות מתפתחות
חוץ מזה לא אכפת לי שיהיו מזוייפות אבל האיכות ששומעים איתן היא לא מהעולם הזה, וגם אין מצב שהן מזוייפות כי הן מיוצרות אחד לאחד בלי פאקים

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שריאלי לשלם 1800 שקל למקורי שהזיוף עולה הרבה פחות ושומעים לדעתי מצוין. לחבר שלי יש את הזיוף של הסטודיו ונכון שאין לי עם מה להשוות אבל האיכות לא רעה בכלל.
ואני חוזר לשאלה שלי איפה יש לקנות באיזור הקריות?

שמע הוא עושה טיולים כל חודש בסין והוא יודע על הסחורה שהוא מביא, גם יש לו הנחות שם, ז"א לא רק שהמחיר גם ככה נמוך, הוא מוריד אותם עוד יותר כי יש לו הנחות, חוץ מזה שסין פשוט זאת הארץ שמייצרת אותם והמטבע שלהם נמוך אז יוצא מצב שזה זול, אין מה לעשות ככה זה במדינות מתפתחות
חוץ מזה לא אכפת לי שיהיו מזוייפות אבל האיכות ששומעים איתן היא לא מהעולם הזה, וגם אין מצב שהן מזוייפות כי הן מיוצרות אחד לאחד בלי פאקים
זה מזוייפות גם לחבר שלי יש אבא שיש לו עסקים מסין והוא נוסע לשם כל הזמן והוא הביא לו ב150 שקל גם ביטס והאיכות שלהם אחושרמוטה אבל הם מזוייפות..

באמת מה הקטע לקנות זיוף?
אולי שומעים גם טוב, אבל האיכות חומרים יכולה להיות ממש גרועה, יחזיק במקרה טוב כמה חודשים, כמו שציינו פה מעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית