הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Snatch
  • פורסם בתאריך

Snatch

משתמש מתחיל
268
13
נק' מוניטין:
33
268
13
יצא לי לראות עכשיו את התגובה הזאת

"באבקת חלבון וזה לא משנה איזה חברה ואיזה סוג (מי גבינה, קזאין, ביצים), יש מרכיבים שמשפיעים על המח כגון חומצה גלוטומטית שזה אגב גם חומצת אמינו. החומר ידוע כמשפיע על המח ונחשב גם בקטגוריית החומרים המזיקים למח. אגב, מוסיפים אותו גם למזון כמשפר טעם (זהו הטעם החמישי). הבעיה היא שאבקות חלבון מפוצצות בחומר זה כי הוא די זול ולחברות הנ"ל לא אכפט אלא שיהיה רשום להם ברכיבים שיש להם 90 אחוז חלבון. אגב, נרשמו מקרים של אנשים שלא יכולים להרדם לילות שלמים אחרי לקיחת שייק. ככה שזה לא הכי בריא. לפני שיהיו פה תגובות כמו: "אחי אתה לא מבין כלום, זה חלבון שיש באוכל וכו"... אז זהו שזה לא ממש אותו חלבון שיש באוכל. זהו חלבון שעברו בו שינויים כימיים כדי שיתעקל טוב יותר/ שיהיה זול יותר. הם לא לוקחים את מי הגבינה ומוציאים את החלבון משם. אפילו כשהם לוקחים חלבון ביצים הם עושים עליו שינויים כימיים. יעברו כמה שנים עד שיעשו מחקר מקיף בעיניין כי מעורב פה הרבה כסף."

זה נכון ? הבחור שכתב את זה לא נראה לי סתם מישהו ששומע ומעביר שטויות,
יש היגיון במה שהוא אומר וקשה להאמין שהשוק של התוספים כל כך נקי מחומרים רעילים...

וגם אם כן.
בבשר יש הורמונים.
מוצרי חלב(מהפרה-הורמונים)
ירקות ופירות מרססים בחומרים רעילים.
אל תאכל כלום

הטעם החמישי זה אומאמי והוא ממונוסודיום גלוטומט שזה קיים בהרבה תבלינים בין השאר בתבלין פיצה.
החומצת אמינו שהוא מדבר עליה היא גלוטמין שהיא עד כמה שאני זוכר אחת מהנחוצות ואף אחת מהיקרות שנמכרות כתוסף לבד- שבילדרים מציינים שזה עוזר להם לה*פרטר1פ*ה

נ.ב.
אגב אחי אתמול אכלתי לחם עם גבינה ולא הצלחתי להירדם כל הלילה אני לא אוכל יותר לחם עם גבינה זה מזיק למוח עוד כמה שנים שיהיה כסף יוציאו על זה מחקר

הטעם החמישי זה אומאמי והוא ממונוסודיום גלוטומט שזה קיים בהרבה תבלינים בין השאר בתבלין פיצה.
החומצת אמינו שהוא מדבר עליה היא גלוטמין שהיא עד כמה שאני זוכר אחת מהנחוצות ואף אחת מהיקרות שנמכרות כתוסף לבד- שבילדרים מציינים שזה עוזר להם לה*פרטר1פ*ה

נ.ב.
אגב אחי אתמול אכלתי לחם עם גבינה ולא הצלחתי להירדם כל הלילה אני לא אוכל יותר לחם עם גבינה זה מזיק למוח עוד כמה שנים שיהיה כסף יוציאו על זה מחקר
🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית