יצא לי לראות עכשיו את התגובה הזאת
זה נכון ? הבחור שכתב את זה לא נראה לי סתם מישהו ששומע ומעביר שטויות,
יש היגיון במה שהוא אומר וקשה להאמין שהשוק של התוספים כל כך נקי מחומרים רעילים...
"באבקת חלבון וזה לא משנה איזה חברה ואיזה סוג (מי גבינה, קזאין, ביצים), יש מרכיבים שמשפיעים על המח כגון חומצה גלוטומטית שזה אגב גם חומצת אמינו. החומר ידוע כמשפיע על המח ונחשב גם בקטגוריית החומרים המזיקים למח. אגב, מוסיפים אותו גם למזון כמשפר טעם (זהו הטעם החמישי). הבעיה היא שאבקות חלבון מפוצצות בחומר זה כי הוא די זול ולחברות הנ"ל לא אכפט אלא שיהיה רשום להם ברכיבים שיש להם 90 אחוז חלבון. אגב, נרשמו מקרים של אנשים שלא יכולים להרדם לילות שלמים אחרי לקיחת שייק. ככה שזה לא הכי בריא. לפני שיהיו פה תגובות כמו: "אחי אתה לא מבין כלום, זה חלבון שיש באוכל וכו"... אז זהו שזה לא ממש אותו חלבון שיש באוכל. זהו חלבון שעברו בו שינויים כימיים כדי שיתעקל טוב יותר/ שיהיה זול יותר. הם לא לוקחים את מי הגבינה ומוציאים את החלבון משם. אפילו כשהם לוקחים חלבון ביצים הם עושים עליו שינויים כימיים. יעברו כמה שנים עד שיעשו מחקר מקיף בעיניין כי מעורב פה הרבה כסף."
זה נכון ? הבחור שכתב את זה לא נראה לי סתם מישהו ששומע ומעביר שטויות,
יש היגיון במה שהוא אומר וקשה להאמין שהשוק של התוספים כל כך נקי מחומרים רעילים...