הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון חדר כושר או משהו כזה בסגנון אימוני כח או קרוספיט

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
אהלן חברים, הרבה זמן לא ביקרתי כאן, בתקופה האחרונה עלה לי רעיון כלשהו, שטח דיי גדול, שבו אני יכול לתכנן איזה חדר כושר, עכשיו הרעיון המרכזי הוא שאני לא עושה חדר כושר רגיל אלא בסטייל אימוני כח או קרוס פיט שהגבול בינהם עדיין לא ברור לי, בגדול חשבתי על זה:
חבל טיפוס
מתח
דמבלים
מקבילים
מוטות אלימפיים - סקווט ,דדליפט פרס וכו'...(עם כלוב שאני יבנה)
צמיגים כמו בתחרויות כח
אולי להוסיף הליכון או שניים
ויש עוד כל כך הרבה אביזרים שאני לא ראיתי בארץ.

אני רק מתחיל לחקור את התחום, איך נראה לכם זה יתפוס בארץ? אם בכלל?
וכל מידע/קישור שתוכלו לתת לי שילמד אותי על התחום הזה שהוא דיי צדדי בארץ ואני ישמח מאוד.

בגדול מה שאני צריך זה שמות של אביזרים לאימוני כח , המלצות איך לתכנן דבבר כזה, מה כדי לעשות, ואיך קוראים לשיטת אימונים הזו .

אני רק מתחיל לחקור את התחום, איך נראה לכם זה יתפוס בארץ? אם בכלל?
אתה קצת יורה באויר, אם אתה רוצה לפתוח עסק כל שהוא, חדר כושר, דוכן פלאפל או מכון לצביעת ציפורניים. צריך להכין תוכנית עסקית שתבדוק מה העלויות להקמה, לתפעול, מה פוטנציאל הרווחים ועוד 100 דברים שונים.
האם יתפוס בארץ? אולי, תפתח מקום במרכז ת"א עם חניה, מדריכים טובים, שירות מצוין והרבה פרסומת. בטח שיתפוס, האם תרויח מזה? לא בטוח.
תפתח מקום כזה באור יהודה, לא נראה לי שיתפוס.
בקיצור, אם אתה רציני לגבי פתיחת עסק. כדאי שתחבור למישהו עם נסיון בתחום. ובכל מקרה לפני זה תעשה עבודת הכנה עצמית מה אתה רוצה.
בהצלחה

מקום שמוקדש רק לPL לדעתי עוד אין בארץ (אשמח לדעת שאני טועה).
קודם תסגור עם עצמך מה אתה רוצה - PL או קרוספיט.

כמו שרשמו מעלי, אם השטח לא באיזור המרכז (נגיש ועם חניה) אני חושב שאתה לוקח כאן סיכון די גדול יחסית לפוטנציאל הרווח.
גם אני השתעשעתי עם רעיון דומה, אבל זה כבר תוכניות לפנסיה.

• פותח/ת השרשור
אז ככה, קצת לעשות סדר בדברים.
בגדול אני רוצה להתחיל לאט לאט ולראות איך זה ילך, לגביי תוכנית עיסקית/עלויות/פירסום ,יש לי את האנשים המתאימים להתייעץ איתם שהם גם במשפחה.
זה משק חקלאי של המשפחה (בינתיים אני לא משלם על השטח), יש שם מקום מקורה, שההשקעה בו זה שיפוץ קל, היתרון שיש לו תקרה גבוהה ואפשר לעשות חבלי טיפוס.
בינתיים חשבתי לעשות משהו נחמד בעיקר לאימונים שלי ולאט לאט להכניס חבר'ה צעירים מהמושב שאני גר בו שהוא באיזור המרכז.

מכם כרגע, אני צריך מידע על ציוד מתאים, הרעיון הוא לפתוח מקום שלא נראה כמו כל חדר כושר, אז אני צריך גם מידע על תוכניות אימון מתאימות או קישור לאתר מתאים.

תודה

אם זה יתפוס זה תלוי במחיר שתבקש,ואני לא מציע לך לבנות כלוב לבד.

• פותח/ת השרשור
אהלן, לא יצא לי להיכנס פשוט..דבר ראשון תודה על התגובות.
דבר שני, אני ינסה להסביר שוב ואולי תבינו מאיפה באה לי המחשבה הזו..קודם כל זה צריך להיות HARDCORE אמיתי סטייל הסירטונים של רוני קולמן ושאר החבר'ה הרציניים...
בגדול יש דברים שאהבתי בקרוס פיט מבחינת ציוד , שזה חבל , מזחלת, ואולי עוד כמה דברים בודדים, כמובן שגם העקרונות של התוכנית יכולות להיות בחדר כושר.
ובמקביל יש דברים שאני נורא אוהב בתחום הPL ,ככה שדי קשה לי לאפיין החדר כושר.
בכל מקרה, ,מה עולה לי לראש שאני מנסה לדמיין את זה :
dips-chains.jpg

^^^אולי זה לא פרקטי אבל אנשים מתלהבים מזה ואת האמת גם אני^^^

HardcoreBBer.jpg

וסירטון שאהבתי של קרוספיט:

דבר נוסף ,החדר כושר במידה ויצא לפועל יהיה באיזור רחובות, אני צריך בנוסף לדעת איך אני משיג צמיגים (חוץ מלצאת ולהעמיד משאית על בלוקים), ושאר הציוד שהוא כבד ולא כל כך קיים בארץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אהלן, לא יצא לי להיכנס פשוט..דבר ראשון תודה על התגובות.
דבר שני, אני ינסה להסביר שוב ואולי תבינו מאיפה באה לי המחשבה הזו..קודם כל זה צריך להיות HARDCORE אמיתי סטייל הסירטונים של רוני קולמן ושאר החבר'ה הרציניים...
בגדול יש דברים שאהבתי בקרוס פיט מבחינת ציוד , שזה חבל , מזחלת, ואולי עוד כמה דברים בודדים, כמובן שגם העקרונות של התוכנית יכולות להיות בחדר כושר.
ובמקביל יש דברים שאני נורא אוהב בתחום הPL ,ככה שדי קשה לי לאפיין החדר כושר.
בכל מקרה, ,מה עולה לי לראש שאני מנסה לדמיין את זה :
dips-chains.jpg

HardcoreBBer.jpg

וסירטון שאהבתי של קרוספיט:

אם אתה באמת תצליח להרים משו דומה לזה אני עושה מנוי גם אם זה באילת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית