הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה פעם ראשונה דדליפט + סקוואט

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
הדדליפט נראה לי יצא על הפנים :
הסקוואט נראה לי יצא נחמד :

אני היום מתכוון להתחיל בפעם הראשונה את התכנית SS , אז לקחתי מוט קטן ששוקל גג 3 קילו וניסיתי לבצע איתו סקוואט ודדליפט רק על-מנת להבין את הטכניקה.
לפי מה שהבנתי, בדדליפט שעשיתי בסרטון הייתי אמור לקרב יותר את המוט לרגליים ובסקוואט הייתי אמור להוריד עוד קצת.

אז יש עצות לשיפור הטכניקה ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לראות את הסרטונים אבל בכל מקרה אי - אפשר לשפוט את הטכניקה שלך עם מוט ששוקל 3 קילו ! אתה צריך לשים קצת משקל על המוט

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לראות את הסרטונים אבל בכל מקרה אי - אפשר לשפוט את הטכניקה שלך עם מוט ששוקל 3 קילו ! אתה צריך לשים קצת משקל על המוט

תיקנתי, אבל למה חייב משקל ? הרי תאר לך שאני לא עושה את זה טוב עם 3 קילו, אז עם 20 קילו אני אעשה טוב ?

המוט צריך להיות יותר קרוב אלייך וככה הגב שלך ישאר ישר אם תסתכל תראה שכל הגב של מעוגל
הסקוואט על הפנים אין לך בכלל עומק אתה לא יורד.

כפכפים? אני אשאל שוב: כפכפים??

• פותח/ת השרשור
המוט צריך להיות יותר קרוב אלייך וככה הגב שלך ישאר ישר אם תסתכל תראה שכל הגב של מעוגל
הסקוואט על הפנים אין לך בכלל עומק אתה לא יורד.

הבנתי למה אתה מתכוון ואני די חושב שיישמתי את זה במכון כושר, אני אעלה סרטון של איך אני עושה את זה עם משקל עוד כמה ימים

כפכפים? אני אשאל שוב: כפכפים??
חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו מה זה היה בחפיף לפני שהלכתי לאימון.. בסדר שלא תחשוב שאני מתאמן ככה

בסקוואט אתה צריך לשבור מקביל, אתה עושה בלחץ רבע תנועה, ולא לקחת את הגב כל כך קדימה, עוד שניה הז*ן מגיע לך לפופיק.

בדדליפט נראה שהגב שלך לא ישר במאה אחוז, אולי בגלל איכות צילום גרועה,
בכל מקרה המוט צריך "לגלח" לך את הרגל.

כמו כן כאשר אתה עולה אתה צריך להיות בשיפוע חיובי עם הגב, כאילו תנשוף אוויר לבטן וזה יבוא לבד. אם לא מובן שלח לי פרטית אני אביא לך סרטון לסקוואט וסרטון לdeadlift שניהם מעולים!

Back
למעלה תחתית