הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
בן 18 משקל 66 גובה 1.74
התחלתי דדליפט לפני שלושה שבועות ויש מצב שהטכניקה שלי לא טובה למרות שהמאמנים במכון אמרו לי שהיא בסדר
אז זה הטכניקה

שים לב בירידה בסוף שאתה לא שומר על גב ישר, תרד עוד למטה עד הסוף לכל האורך אותה תנועה ואל תשבר בסוף.

• פותח/ת השרשור
שים לב בירידה בסוף שאתה לא שומר על גב ישר, תרד עוד למטה עד הסוף לכל האורך אותה תנועה ואל תשבר בסוף.
אני מוריד עד איזור הברכיים את הגב ואז לוקח עם הרגליים אחורה
אז בעצם בחלק הזה הבעיה?
והעלייה בסדר?
תודה רבה על העזרה אחי

זה לא דדליפט זה ראק פול נמוך
זה נראה כאילו אתה מוציא את האוויר בסוף העליה ולא ככה עושים דדליפט או מחזיקים לחץ בבטן, אתה מחזיק את הלחץ לאורך כל החזרה.

הירידה שלך בסוף לא טובה אתה שובר את הגב ככה ,שיהיה גו זקוף לאורך כל הירידה אחי אתה עושה 3/4 עבודה יפה אבל בסוף אתה שובר שזה בעצם הרס את הכל אז תעבוד רק על הסוף תסתכל שוב בעצמך
בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
אז איך לעשות את הירידה?

אז איך לעשות את הירידה?
כמו שאתה עושה יפה בהתחלה אבל עד הסוף גב ישר עד שאתה מניח את המוט וחוזר חלילה תראה סרטונים על דדליפט ביוטיוב מסבירים שם טוב תראה כי יש עוד קצת לשפר את הטכניקה שלך במיוחד בסוף זכור תמיד כל הזמן גב ישר

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה עושה יפה בהתחלה אבל עד הסוף גב ישר עד שאתה מניח את המוט וחוזר חלילה תראה סרטונים על דדליפט ביוטיוב מסבירים שם טוב תראה כי יש עוד קצת לשפר את הטכניקה שלך במיוחד בסוף זכור תמיד כל הזמן גב ישר
אבל אני לא צריך לרדת גם עם הישבן?
אני אראה תודה

• פותח/ת השרשור
בכיף וכן תראה מוסבר שם צעד אחר צעד
וכן את הישבן אתה אמור להוציא החוצה
עשיתי עם המאמן זה בסדר

ואיך הסקוואט דרך אגב? מאז הפעם האחרונה ששאלתי פה (ותיקנתי את הסקוואט ואני יורד יותר נמוך) העלתי ב12.5 קילו בסקוואט ואני רוצה רק לוודא שהוא עדיין טוב

עשיתי עם המאמן זה בסדר

ואיך הסקוואט דרך אגב? מאז הפעם האחרונה ששאלתי פה (ותיקנתי את הסקוואט ואני יורד יותר נמוך) העלתי ב12.5 קילו בסקוואט ואני רוצה רק לוודא שהוא עדיין טוב

שמע אחי השתפרת מאד בדדליפט והסקוואט מבחינתי מושלם אתה יורד יפה עד הסוף והגב ישר כל הכבוד תמשיך ככה הטכניקה השתפרה מאד ;) שיהיה שבוע טוב

בכול ירידה צא וכנס שוב לסט אפ, זה אמור לסדר לך את הטכניקה

Back
למעלה תחתית