הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גופיות בילדרז

Ambizen

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
13
159
0
יש למישו אתר טוב ואמין שאפשר לקנות בו גופיות של פיטבול, WORLD GYM, GOLDS GYM?
-חוץ מהאתר הזה:
http://www.bestforminc.com/
שדווקא שמעתי עליו אחלה של המלצות אבל 3כרטיסים לא עברו לי באתר הזה כשאין לי את הבעיה באתרים אחרים.

קנה מאחת החניות בארץ שמוכרים תוספי תזונה, כולה 50 - 60 שקל בשביל מה לשבור ת'ראש?!

• פותח/ת השרשור
אין אחי
בחנות של האתר המתחרה יש רק גופיות מזויפות והם גם מזעזעות הצבעים וכו'.
אם יש מקום אחר שאפשר להשיג בו בארץ אני אשמח לשמוע.

חפש בEbay זה מסוג הדברים שכדאי לקנות שם

• פותח/ת השרשור
חפש בEbay זה מסוג הדברים שכדאי לקנות שם
תודה אחי אני אחפש
הכי זול תמצא בbestforminc. אתה בטוח שהכרטיס שלך 16 ספרות?
כן אני משתגע מהאתר הזה.. 2ויזה 1מסטרקארד שלושתם 16ספרות לא עוברים, כשאני מכניס את הפרטים של הכרטיס ולוחץ צ'אק אין הוא מעביר אותי לעמוד ואומר לי באדום שהכרטיס נדחה, ניסיתי גם לפני חודשיים זה לא חייב אותי.

תספר לי איפה זה עולה 50-60 בארץ בחנות?

זה לא זז מ 100-150 גם מאנשים פרטיים

• פותח/ת השרשור
והכרטיס עובד טוב בקניות אחרות מחו"ל?
כן, הזמנתי מBB.COM בלי בעיות,
ולמי שהזכיר EBAY, וואלה תודה אחי דווקא הבסטפורמיק מוכרים בEBAY, נכנסתי נרשמתי כאילו גיליתי עולם חדש וזול של מוצרים, אני יחקור עוד קצת על הפייפל, אני כמעט בטוח הולך לשים שם אחלה סכום של כסף להתפרע קצת על שעונים בגדים וציוד נלווה,
תספר לי איפה זה עולה 50-60 בארץ בחנות?
זה לא זז מ 100-150 גם מאנשים פרטיים
יש בחנות של האתר המתחרה גופיות עם הדפס של פיטבול (זיוף) ב50-60..
מקוריות, כן רק מחו"ל תשיג גופיות במחיר נורמאלי.

אני זוכר שביררתי והמשלוח מחו'ל לא היה משתלם
קניתי מאחד הבילדרים בארץ יצא לי יקר אבל מה נעשה פעם ב.. קונים

בEBAY יוצא בערך 120 ומעלה לגופייה באתר בסטפורמיק הזמנתי 3 גופיות וכל אחת יצאה לי 85 שקלים כולל משלוח

כל מי שלובש גופיות בילדר לפני שהוא לפחות בגדול של קלינה עושה צחוק מעצמו...

כל מי שלובש גופיות בילדר לפני שהוא לפחות בגדול של קלינה עושה צחוק מעצמו...
מה הקשר ?!?!? זה פשוט אחד הדברים הנוחים להתאמן איתו וגם ללכת לשחק איתו בשכונה כדורגל או כדורסל בשביל מה חייב להיות בגודל של קלינה 😣

מה הקשר ?!?!? זה פשוט אחד הדברים הנוחים להתאמן איתו וגם ללכת לשחק איתו בשכונה כדורגל או כדורסל בשביל מה חייב להיות בגודל של קלינה 😣
לא רואה הבדל בין גופיה רגילה לבין גופית בילדר מבחינת נוחות,אבל מה,אין דבר יוצר מצחיק מראות ילדון שוקל 70 קילו עם יד ספגטי וחזה שאפשר לגעץ עליו עם גופיה של גולד ג'ים ומבט רצחני בעיניים ופיטמה בורחת...

לא רואה הבדל בין גופיה רגילה לבין גופית בילדר מבחינת נוחות,אבל מה,אין דבר יוצר מצחיק מראות ילדון שוקל 70 קילו עם יד ספגטי וחזה שאפשר לגעץ עליו עם גופיה של גולד ג'ים ומבט רצחני בעיניים ופיטמה בורחת...
תאמין לי הם הרבה יותר נוחות ! בסדר ואני לא מאמין שילד שרק שבוע בחדר כושר יקנה גופייה כזאת למרות שאני חושב שכל אחד יכול ללבוש זה גופייה לכל דבר ונוחה בהרבה יותר ככה שאם יש תקציב אני לא רואה סיבה שלא

כל אחד יכול לעשות משבראש זה לא אירן פה,רק ציינתי שזה משעשע..😃

• פותח/ת השרשור
גופיה מאיביי עולה 100שקל עם משלוח, וזוקו, אני לא ממש חייב דין וחשבון למישו על הגוף שלי ועל מה שאני לובש. מה שבטוח אני לא ילד ששוקל 60קילו, אל דאגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית