הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנות שמוכרת גופיות בניו יורק

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
שלום אני נוסע בקרוב לארצות הברית ... ואני רוצה לדעת אם יש חנות שמוכרת גופיות עם ה-Y בניו יורק או ליד אפילו..
או פשוט גופיות כמו של gold's gym, Gym Shark וכ'ו..או גם חולצות שנגיד כתוב Beast mode ..
תודה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:
אני הלכתי עם גופיות בילדינג כששקלתי 50+ קילו,אבל היה לי שפם בר מצווה מאיים ככה שזה מחפה על השחיפיות.

הגופיה היחידה שמותר ללבוש זאת גופיה של אנימל

יש הרבה ביגוד למכירה במכוני הכושר השונים בעיר. ניתן בקישור הבא לראות את כל המכונים בעיר ולחיצה על כל אחד מהם גם יציג את הטלפון ושאר אמצעי ההתקשרות. אם אתה כבר נמצא ב- NY, ישנם המון מרכזי Outlet גדולים, כאשר אחד הנפוצים הוא Jersey Shore אשר שייך לרשת Premium Outlets (לא לשכוח להציג דרכון בכניסה עבור קופונים) ומעבר לשלל חנויות האופנה וההנעלה, ניתן למצוא שם גם חנויות ספורט ממותגות לביגוד כמו נייק, אדידס, ריבוק, פומה, Under Armour וכדומה בהם ניתן למצוא ביגוד ספורט ממותג במחירים נוחים.
עוד אופציה זה למצוא חנות ספורט קרובה למלון בו תתאכסן.
אם המטרה חולצות Y שבקושי מכסות את הפטמה 😃, תזמין למלון מ- eBay וחסל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאתה 1.85 ושוקל 10 קילו פחות.
נו בסדר הייתי שמנמן פעם ועכשיו אני כבר לא ובחיים לא לבשתי גופיות כי התביישתי ועכשיו לא .. בסדר שמבחינתך זה לא בסדר אבל בישבילי בסדר .. למרות שגם שאני קונה במידה גדולה יותר שאני אגדל קצת ..ויעלה במשקל כפי שאתה אומר
יש הרבה ביגוד למכירה במכוני הכושר השונים בעיר. ניתן בקישור הבא לראות את כל המכונים בעיר ולחיצה על כל אחד מהם גם יציג את הטלפון ושאר אמצעי ההתקשרות. אם אתה כבר נמצא ב- NY, ישנם המון מרכזי Outlet גדולים, כאשר אחד הנפוצים הוא Jersey Shore אשר שייך לרשת Premium Outlets (לא לשכוח להציג דרכון בכניסה עבור קופונים) ומעבר לשלל חנויות האופנה וההנעלה, ניתן למצוא שם גם חנויות ספורט ממותגות לביגוד כמו נייק, אדידס, ריבוק, פומה, Under Armour וכדומה בהם ניתן למצוא ביגוד ספורט ממותג במחירים נוחים.
עוד אופציה זה למצוא חנות ספורט קרובה למלון בו תתאכסן.
אם המטרה חולצות Y שבקושי מכסות את הפטמה 😃, תזמין למלון מ- eBay וחסל.
תודה רבה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נו בסדר הייתי שמנמן פעם ועכשיו אני כבר לא ובחיים לא לבשתי גופיות כי התביישתי ועכשיו לא .. בסדר שמבחינתך זה לא בסדר אבל בישבילי בסדר .. למרות שגם שאני קונה במידה גדולה יותר שאני אגדל קצת ..ויעלה במשקל כפי שאתה אומר
העניין הוא שאף אחד לא רוצה לראות ילד בן 16 בגופייה, תחסוך מאיתנו.

אין משהו שמטריד יותר מילד בתת משקל עם גופיית בילדינג, קנה מה שבא לך, רק אומר לך איך זה נראה.

סהר נשמה..ח"ח על ההורדה במשקל, בלי ציניות..לא משהו שבא ברגל.
אבל זו לא סיבה להיות דוש-באג..או להתלבש כמו אחד.
בכל מקרה,
לדעתי חולצה צמודה של אנדר ארמור(הדריי פיט תרמו-זיבי האלה)תחמיא לך מאוד. אני לא מכיר אדם אחד שלבש אותה וזה לא נראה עליו טוב.
אני שמנמן בעצמי והרגשתי שג'ף סייד פריאר לידי.

בהצלחה ותהנה בחו"ל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית