הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנות שמוכרת גופיות בניו יורק

• פותח/ת השרשור
סהר נשמה..ח"ח על ההורדה במשקל, בלי ציניות..לא משהו שבא ברגל.
אבל זו לא סיבה להיות דוש-באג..או להתלבש כמו אחד.
בכל מקרה,
לדעתי חולצה צמודה של אנדר ארמור(הדריי פיט תרמו-זיבי האלה)תחמיא לך מאוד. אני לא מכיר אדם אחד שלבש אותה וזה לא נראה עליו טוב.
אני שמנמן בעצמי והרגשתי שג'ף סייד פריאר לידי.

בהצלחה ותהנה בחו"ל!
מי זה סהר ?

חולצה צמודה של אנרד ארמור מקומה בחדר כושר או בספורט כלשהו אחר, ללכת עם זה ברחוב אתה תראה כמו חי בסרט מזן אחר.

גם ללכת עם חולצות PL ברחוב זה לא רעיון לא יותר מוצלח.

חולצה צמודה של אנרד ארמור מקומה בחדר כושר או בספורט כלשהו אחר, ללכת עם זה ברחוב אתה תראה כמו חי בסרט מזן אחר.

גם ללכת עם חולצות PL ברחוב זה לא רעיון לא יותר מוצלח.
עזוב אחי, אנחנו לא מבינים שום דבר.

סהר נשמה..ח"ח על ההורדה במשקל, בלי ציניות..לא משהו שבא ברגל.
אבל זו לא סיבה להיות דוש-באג..או להתלבש כמו אחד.
בכל מקרה,
לדעתי חולצה צמודה של אנדר ארמור(הדריי פיט תרמו-זיבי האלה)תחמיא לך מאוד. אני לא מכיר אדם אחד שלבש אותה וזה לא נראה עליו טוב.
אני שמנמן בעצמי והרגשתי שג'ף סייד פריאר לידי.

בהצלחה ותהנה בחו"ל!
אין על החולצות האלה בעולם !! קניתי 5 חחח וקוראים להן קומפרשן

אין על החולצות האלה בעולם !! קניתי 5 חחח וקוראים להן קומפרשן

כמו שלא תלך עם קסדת פוטבול ברחוב, ככה אני חושב שחולצות כאלו (שיש להן מטרה מסויימת ברמה הפונקציונלית לספורט) מקומן במכון ולא ברחוב / מועדון.

כמו שלא תלך עם קסדת פוטבול ברחוב, ככה אני חושב שחולצות כאלו (שיש להן מטרה מסויימת ברמה הפונקציונלית לספורט) מקומן במכון ולא ברחוב / מועדון.
ברור , פשוט יש לי חולצה לכל אימון בשבוע , ברחוב הולכים עם חולצה נורמלית שלא ניראת כאליו קנית אותה בשילב

כמו שלא תצא עם נעלי פאוורליפטינג.
רגע...

למרות שאני מסכים בעיקרון.

הנעליים של מארק בל האח יפות מדי כדי להשאיר אותן במכון <3

בניגוד לגופיות Y, חולצות דריי פיט וכו' - אף אחד לא יבין שאלו נעלי PL או נעלי אימונים בכלל.

באייביי יש לך הכל בזיל הזול אפילו תצליח למצוא עם משלוח חינם יש לי הרבה גופיות כאלו והכל מהאייבי ממש בפרוטות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית