הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
התחלתי לפני שבועיים כמעט את התוכנית AB [9סטים שריר גדול ו6 שריר קטן] בינתיים יש התקדמות יפה וגם קפיצה יפה בגודל...אני מתאמן ראשון-שני-רבעי-חמישי ומשתדל להכניס 2-3 אירובי של 40 דקות בערך.
עכשיו אין לי אפשרות לעשות דדליפט וסקוואט בחדר כושר כי לא אוהבים את זה ואין כלוב,אבל אני אולי יעבור בסוף הקיץ מכון ואז אני אוכל להתחיל...

נתונים התחלתיים : [נכון להיום]
גובה:1.69~
משקל:60[ערום]
%שומן:11.1%

האימון של היום היה A:

חזה:

לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X10 - 42.5KG.
לחיצת חזה:3X8-47.5KG.
פרפר עם קבלים: 12,10,8X3 - 6.25, 8.5, 8.5KG כל צד.

כתפיים:
לחיצת כתפיים: 50LBS ל12 24KG ל10 ו60LBS ל8חזרות.
הרחקה:8KG ל8X3
קירוב שכמות [כמו פרפר רק הפוך] : 3X10 10KG

יד אחורית:
לחיצה צרפתית: 3X8 - 27.5KG
פשיטה בפולי:3X12-10-8 20K-22.5KG-22.5KG

בטן:
בטן בפולי כיפוף : 27.5KG 3X8.
ועוד תרגיל כזה על משקל הגוף שאני נתלה על מתח ומרים את הרגליים מ90 מעלות כלפי הראש....12X3.

לסיכום היה בסדר למרות שעזרו לי קצת בבנץ'...ובלחיצה צרפתית בסט האחרון היה לי כשל בחזרה האחרונה...;maeq אבל בסה''כ היה אחלה אימון !;susss

אתה במצב קלאסי מבחינת נתונים לעשות SS שתעיף אותך למעלה. למה אתה לא עושה את זה? תעבור למכון שבו תוכל לעשות את התרגילים הבסיסיים, אל תוותר על זה. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה במצב קלאסי מבחינת נתונים לעשות SS שתעיף אותך למעלה. למה אתה לא עושה את זה? תעבור למכון שבו תוכל לעשות את התרגילים הבסיסיים, אל תוותר על זה. בהצלחה.

תודה אחי , אין לי אפשרות עכשיו לעבור לחדר''כ ואם כן אז זה יהיה בזבוז של לפחות 2200ש''ח...

יש לך לפחות אפשרות לעשות לג פרס?, פרס?(כתפיים), יש מוטות חופשיים בכלל במכון שלך?

• פותח/ת השרשור
יש לך לפחות אפשרות לעשות לג פרס?, פרס?(כתפיים), יש מוטות חופשיים בכלל במכון שלך?
כן לג פרס אני עושה ופרס זה קצת בעייתי כי אין לי ממש איפה להניח את המוט זה מכון קטן וצפוף יחסית.

האימון של B היום:
רגליים:
לג פרס : 190KG | 3X8
מכרעיים: 50LBS | 3X10
כיפוף במכונה[אמסטרינג] : 3X12 | 52.5KG
גב:
מתח : 13,12,6|3XMAX
חתירה עם מוט חופשי : 32.5 | 3X10
חתירה עם דמבלים [יד-יד] : 24KG |3X8

בייספס :
פשיטה עם מוט
22.5KG|3X10 : W
פשיטה עם דמבלים יד-יד
עם תמיכה : 9KG|3X12

לסיכום היה ממש טוב לפי דעתי שבוע הבא אני יעלה קצת את המשקלים אני הבנתי שלפני אימון חובה 2 בננות כי 1 לא מספיק חחח.

המממ... אני יודע שהתגובת שלי מעצבנות אותך אבל במקומך הייתי עובד בתוכנית שונה לגמרי. כ"כ חבל לי עליך, אתה נראה לי בחור רציני באמת, חבל לי לראות אותך מבזבז זמן, אנרגיה וכסף עם תוכניות כאלה.
אם אני במקומך הייתי בונה תוכנית שמתבבסת על התרגילים הגדולים ומתרכז בלהרים כמה שיותר כבד. (לא לתת לבייספס 6 סטים בנפח כזה-זה פשוט לטחון מים במצב שלך-אתה מרגיש פאמפ באימונים וזה ססבה והכל, אבל בהיפטרופיה אתה כמעט צועד במקום).
אתה יכול לקחת תוכנית מהפורטל שאין בה דדליפט(אמרת שאתה לא יכול לבצע למרות שעדיין לא הבנתי למה), ולהחליף את הסקוואט בלג פרס (דרך אגב, תקפיד גם בלג פרס על טווח תנועה מלא, אנ לא מזמזל בך חלילה, אבל 190K ל8 חזרות זה חשוד משהו..). מקווה שעזרתי לך.

• פותח/ת השרשור
המממ... אני יודע שהתגובת שלי מעצבנות אותך אבל במקומך הייתי עובד בתוכנית שונה לגמרי. כ"כ חבל לי עליך, אתה נראה לי בחור רציני באמת, חבל לי לראות אותך מבזבז זמן, אנרגיה וכסף עם תוכניות כאלה.
אם אני במקומך הייתי בונה תוכנית שמתבבסת על התרגילים הגדולים ומתרכז בלהרים כמה שיותר כבד. (לא לתת לבייספס 6 סטים בנפח כזה-זה פשוט לטחון מים במצב שלך-אתה מרגיש פאמפ באימונים וזה ססבה והכל, אבל בהיפטרופיה אתה כמעט צועד במקום).
אתה יכול לקחת תוכנית מהפורטל שאין בה דדליפט(אמרת שאתה לא יכול לבצע למרות שעדיין לא הבנתי למה), ולהחליף את הסקוואט בלג פרס (דרך אגב, תקפיד גם בלג פרס על טווח תנועה מלא, אנ לא מזמזל בך חלילה, אבל 190K ל8 חזרות זה חשוד משהו..). מקווה שעזרתי לך.

קודם כל התגובות שלך ממש לא מעצבנות להפך אני שמח שאתה מנסה לעזור ותמיד שמח ללמוד עוד...
בקשר ל190 קילו בלג פרס אני יכול לעלות סרטון או משו ביום שני לביקורת ותיראה בעיקרון אני התקדמתי יפה מאוד בתוכנית הזאת של AB עד ששברתי את היד והייתי צריך להפסיק ואז בזבזתי כמה חודשים על TRX אבל כרגע אני עולה יפה במשקל ואני נירא יותר חטוב למרות שאני עולה במשקל [בעיקר ברגלים ובבטן] אני עליתי כבר 16 קילו ואני דיי מרוצה מזה , אני מעדיף לעבוד בנפח יותר גדול מפני שלעבוד בנפח יותר קטן זה אומר משקלים גבוהים = סיכוי גבוה יותר לפציעה וזה כבר קרה לי וזה ממש ממש מבאס אני יראה איך אני מתקדם ואם אני יראה שזה לא הקצב אני באמת יעשה מה שאתה אומר [תוכנית כבדה בלי יותר מדי בלבולי סכל] .

אבל תודה בכל מקרה 😉

האמת שמשקלים גבוהים הם לא הגורם העיקרי לפציעה. אבל איך שאתה רוצה.. גם לי הייתה תרעומה דומה מפציעה בברך.. יעבור לך.. ותעלה סירטון של הלג פרס יכול רק להועיל.

• פותח/ת השרשור
האמת שמשקלים גבוהים הם לא הגורם העיקרי לפציעה. אבל איך שאתה רוצה.. גם לי הייתה תרעומה דומה מפציעה בברך.. יעבור לך.. ותעלה סירטון של הלג פרס יכול רק להועיל.
יום שני יש לי רגליים אני יצלם [=

• פותח/ת השרשור
האימון של היום 30 דקות אירובי [אליפטי] 60-70% דופק מרבי

היום יש לי ארוחה במסעדה עם המשפחה ואחר כך סרטי אימה עם חברים וניראה לי יהיה פיצה מקווה לא להשתגע 😉

• פותח/ת השרשור
משקל היום בבוקר[יום השקילה] 60 ק'''ג דיי מבאס אחרי שאתה דוחף אוכל כמו משוגע .לא עליתי במשקל ולא ירדתי אני יוסיף עוד 500 קלוריות כי זה כבר יותר מידי זמן ככה....

אימון A של היום :
חזה:
לחיצת חזה בשיפוע עליון: 3X10|42.5KG
בנץ' פרס:3X8|47.5KG
פרפר בקבלים:3X12,10,8|6.3KG-8.3KG-12.3KG
כתפיים:
לחיצת כתפיים:3X12,10,8|25LBS-30LBS-14KG
הרחקה:3X8|8KG
קירוב שכמות[כמו פרפר רק הפוך]:3X10|5KG
טרייספס :
לחיצה צרפתית:3X8|27.5KG עשיתי את הטכניקה ממש טוב רק שבסט האחרון הגעתי לכשל בחזרה מספר 7.
פשיטה בפולי:3X12,10,8|20KG-22.5KG-25KG לא היה משו הרגשתי חלש והטכניקה הייתה על הפנים....
בטן:
כפיפת בטן עם פולי:3X8|30KG היה טוב!
ועוד תרגיל כזה על משקל הגוף שאני נתלה על מתח ומרים את הרגליים מ90 מעלות כלפי הראש....12X3.

לסיכום : היה פ'סדר כזה דיברתי הרבה ולא שמתי לב לזמני המנוכה חלק מהסטים עשיתי בלחץ של זמן כי הייתי צריך להתאמן מהר[אין זמן] ולא נחתי מספיק אני חושב שהדופק שהיה לי באימון היה בשמיים ! אבל בוא נגיד שהרגשתי טוב את המאמץ והשרירים .

אם יהיה לי זמן בערב אני יעשה אולי ריצה לילית של חצי שעה 70-60% מהדופק המרבי .
בקשר לעלייה במשקל שלי אני קצת התבאסתי כי אני באמת אוכל כמו משוגע ומאוד מקפיד של ארוחות מסודרות גם כשאני הולך לברכה\ים , אז כמו שכתבי למעלה אני יעלה באיזה 500 כי אני כבר חודש ומשו שאני עולה קילו ויורד קילו על 3300 קלוריות
:(.

• פותח/ת השרשור
30 דקות אירובי בוצע אבל לעזאזל מתחתי את רגל שמאל חזק מדי בין הארבע ראשי לאמסטרינג !! מקווה שמחר זה יעבור

• פותח/ת השרשור
אתה מתקשה לעלות במשקל ואתה רוצה להתחזק ולגדול למה למען השם אתה עושה אירובי?
http://www.kilogram.co.il/2202/פעילות-אירובית-בתקופת-עלייה-במסת-השרי/

1.אני בן אדם אם תאבון גדול אין לי בעיה לאכול גם 4אלף פשוט אני בעיקרון כבר1000 קלוריות מעל התחזוקה ולא מצליח לעלות.....אז אני יעלה בעוד 500 לא אמרתי שזה יהיה בעיה וחוץ מזה -20-30- דקות אירובי זה יוצא 200-300 קלוריות שזה כלום...
אני לא מהאנשים האלו שבוכים ואומרים איזה באסה יש לי מטבוליזם מהיר ואי אפשר לעלות במשקל אני פשוט אומר תודה לה' וסותם את הפה(מלקטר) כי אני יכול לאכול יותר מהאחרים:hoel

• פותח/ת השרשור
חזרתי מהאימון של היום (B):
רגליים:
לג פרס: 3X8|190KG דיי קל אני יעלה ל200 פעם הבא

מכרעים:3X10|24KG
כיפוף במכונה לאמסטרינג : עשיתי 15 חזרות אטיות של 20 קילו בגלל שכאב לי קצת הרגל ולא רציתי להחמיר כנירא שמתחתי את האמסטרינג
;maeq

גב:
מתח [אחיזה רחבה] : 3X15,6,6 האמת שדיי הרגשתי שעשיתי את שלי אחרי ה15 חזרות אז דיי זלזלתי ....
חתירה:3X10|35KG - אני חייב להודות שלא היה קל
חתירה עם דמבלים יד-יד : 3X8|26KG גם היה קשה אבל מתגברים 😃

יד קדמית:
פשיטה עם מוט 3X10|25KG :
W
פשיטה עם דמבלים[יד-יד]:3X12|9KG

לסיכום:
היה אימון טוב חוץ מהקטע של האמסטרינג מקווה שיעבור עד יום חמישי[תחזיקו לי אצבעות:79nb:].
ובסה''כ אני מאוד מרוצה מתחילים לראות תוצאות הגוף איכשהו נהיה חטוב יותר 🚬🤪🚬 .

נערך לאחרונה:
גבר לא. זה לא 190 זה lbs זה 90 קילו בערך
וטווח התנועה שלך קטן מידי אם אתה רוצה להמשיך לעבוד תוריד מישקל ותעבוד נכון

• פותח/ת השרשור
זה 190קילו גבר ואין עוד טווח תנועה אני שם את הכיסא על 2 שזה קרוב אתה יכול לראות שאני מסיים יש את אותו טווח התנועה

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית