בתור מישהו שמעודד אנשים להזריק, השאלה הזאת טיפה לא במקום.
תגיד לי,רב ליצן,את מי עודדתי להזריק? תפנה אותי למקורות...ההפיך הוא הנכון...
כמה פטתי שאתה מחפש צומי על חשבוני,נדבק לכל פוסט שלי,רק כדי להשמיע את עצמך...אבל אין לך מה להגיד,הא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור מישהו שמעודד אנשים להזריק, השאלה הזאת טיפה לא במקום.
מוניטין ! דוד שלי גם שוטר והוא מספר לנו דברים מזעזעים של קטינים שלא יודעים לשתות בכלל וזה נגמר באסון ב99 אחוז מהמקרים
כמה פטתי שאתה מחפש צומי על חשבוני,נדבק לכל פוסט שלי,רק כדי להשמיע את עצמך...אבל אין לך מה להגיד,הא?
הוא נער צעיר שרושם בעיקר פרובוקציות, אל תתרגש ממנו יותר מידי.
אני לא 12344, אבל הייתי שזה קצת מגוחך שמישהו שמודה בפה מלא שהוא לכל הפחות מחזיק ומשתמש בחומרים לא חוקיים יתחיל להתרעם על זה שקטינים שותים אלכוהול בניגוד לחוק. אתה בחרת איזה חוק לא מעניין אותך, הם בחרו איזה חוק לא מעניין אותם, אבל הם לפחות לא מתנהגים בצביעות.אני בעד פרובוקציות,אבל שקרים??? וכל זאת למען מה?????
אבל סטרואידים זה שיקול שלך, אתה לא פוגע באחרים אתה מזיק רק לעצמךאני לא 12344, אבל הייתי שזה קצת מגוחך שמישהו שמודה בפה מלא שהוא לכל הפחות מחזיק ומשתמש בחומרים לא חוקיים יתחיל להתרעם על זה שקטינים שותים אלכוהול בניגוד לחוק. אתה בחרת איזה חוק לא מעניין אותך, הם בחרו איזה חוק לא מעניין אותם, אבל הם לפחות לא מתנהגים בצביעות.
אבל סטרואידים זה שיקול שלך, אתה לא פוגע באחרים אתה מזיק רק לעצמך
ולעומת זאת כשקטינים שותים, בדרך כלל זה נגמר באלימות
ויצא לי לא פעם אחת להוריד איזה ערס שיכור שעשה עליי פוזות, אז זה נכון שאלכוהול משפיע לרעה ופוגע בסביבה של אחרים
איפה זה לא חוקי? תפנה אותי לחוק.אני לא 12344, אבל הייתי שזה קצת מגוחך שמישהו שמודה בפה מלא שהוא לכל הפחות מחזיק ומשתמש בחומרים לא חוקיים יתחיל להתרעם על זה שקטינים שותים אלכוהול בניגוד לחוק. אתה בחרת איזה חוק לא מעניין אותך, הם בחרו איזה חוק לא מעניין אותם, אבל הם לפחות לא מתנהגים בצביעות.
איפה זה לא חוקי? תפנה אותי לחוק.
מה ההבדל?אני לא מבין מה כל הקטע של התנגחויות בקלינה.
בסדר, הוא לוקח חומרים אבל מה הקשר בין זה לבין זה שהוא חושב שקטינים לא צריכים לשתות אלכוהול? שניהם אמנם לא חוקיים אבל הבדל ענק בין הדברים.
מה ההבדל?
מה ההבדל במטרה?ההבדל קשור במטרה, גבר.
בבקשה, מהאתר של משרד הבריאות: http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/09052012_4.aspx
"סטרואידים אנאבוליים אסורים לשימוש ושיווק ע"י משרד הבריאות עבור פיתוח גוף וספורט". זה ספציפית רלוונטי רק לדברים שאתה מודה בהם, יש גם את החלקים העוד פחות חוקיים שאין להם הוכחות ולכן אני לא אזכיר.
ההבדל קשור במטרה, גבר.
אני לא בכיוון של סטרואידים אנבוליים אבל בקישור שלך אין הפניה לחוק עצמו.
אין הבדל, לא חוקי = לא חוקי.
מה ההבדל?
אני לא בכיוון של סטרואידים אנבוליים אבל בקישור שלך אין הפניה לחוק עצמו.
אין הבדל, לא חוקי = לא חוקי.
תגיד לי,אתה קשה יום? תפנה אותי לחוקבבקשה, מהאתר של משרד הבריאות: http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/09052012_4.aspx
"סטרואידים אנאבוליים אסורים לשימוש ושיווק ע"י משרד הבריאות עבור פיתוח גוף וספורט". זה ספציפית רלוונטי רק לדברים שאתה מודה בהם, יש גם את החלקים העוד פחות חוקיים שאין להם הוכחות ולכן אני לא אזכיר.
לא קשור מטרה,על הזין שלי תחרויות. אני לוקח את מה שאני לוקח כי ככה אני. מבין מה שאני עושה טוב מאוד,לכן בכל הזדמנות מנסה להוריד עוד ילד טמבל מהרעיון הזה.ההבדל קשור במטרה, גבר.
לא, קשה יום זה מישהו שרוקח חומרים באמבטיה בבית. אבל מי יעשה כזה דבר?תגיד לי,אתה קשה יום?
נתחיל בזה שאם קטין ששתה יגיד לך שהוא חושב שסמים זה אסור (וחומרים אנאבולים בפרט) אתה לא תשפוט אותו כמו מה שאתם עושים עכשיו.
דבר שני, זה ששניהם לא חוקיים לא אומר שהם שוים. זה כמו שאונס זה לא חוקי, ולגנוב זה לא חוקי אבל אם ילד בן 11 שגנב חמצוץ מהקיוסק יגיד לך שהוא חושב שאונס זה לא טוב - אתה תגיד לו שאין לו זכות להגיד את זה.
אתר ממשלתי שאומר את זה בצורה מפורשת זה מספיק טוב בשבילי. אני גם עצלן מדי בשביל לעשות משהו מעבר לחיפוש פשוט בגוגל.
יש הבדל בין הדברים אבלהחוק זה החוק, אתה מוזמן להתחיל לנסות לשכנע את עצמך למה סטרואידים זה בסדר ואלכוהול זה שורש כל הרוע בעולם, אבל המציאות היא שאתה עובר על החוק.