הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכוהול בדיוטי פרי או בבורגס?

בתור מישהו שמעודד אנשים להזריק, השאלה הזאת טיפה לא במקום.

תגיד לי,רב ליצן,את מי עודדתי להזריק? תפנה אותי למקורות...ההפיך הוא הנכון...
כמה פטתי שאתה מחפש צומי על חשבוני,נדבק לכל פוסט שלי,רק כדי להשמיע את עצמך...אבל אין לך מה להגיד,הא?

מוניטין ! דוד שלי גם שוטר והוא מספר לנו דברים מזעזעים של קטינים שלא יודעים לשתות בכלל וזה נגמר באסון ב99 אחוז מהמקרים

גם הרבה בוגרים לא יודעים לשתות, רק שהם אחראים למעשיהם לפי חוק ולכן גם מותר להם לקנות אלכוהול לבד.
באופן כללי, רצוי להפחית כמה שיותר בשתיית אלכוהול. זה לא תורם כמעט שום דבר.

כמה פטתי שאתה מחפש צומי על חשבוני,נדבק לכל פוסט שלי,רק כדי להשמיע את עצמך...אבל אין לך מה להגיד,הא?

הוא נער צעיר שרושם בעיקר פרובוקציות, אל תתרגש ממנו יותר מידי.

נערך לאחרונה:
אני בעד פרובוקציות,אבל שקרים??? וכל זאת למען מה?????
אני לא 12344, אבל הייתי שזה קצת מגוחך שמישהו שמודה בפה מלא שהוא לכל הפחות מחזיק ומשתמש בחומרים לא חוקיים יתחיל להתרעם על זה שקטינים שותים אלכוהול בניגוד לחוק. אתה בחרת איזה חוק לא מעניין אותך, הם בחרו איזה חוק לא מעניין אותם, אבל הם לפחות לא מתנהגים בצביעות.

אני לא 12344, אבל הייתי שזה קצת מגוחך שמישהו שמודה בפה מלא שהוא לכל הפחות מחזיק ומשתמש בחומרים לא חוקיים יתחיל להתרעם על זה שקטינים שותים אלכוהול בניגוד לחוק. אתה בחרת איזה חוק לא מעניין אותך, הם בחרו איזה חוק לא מעניין אותם, אבל הם לפחות לא מתנהגים בצביעות.
אבל סטרואידים זה שיקול שלך, אתה לא פוגע באחרים אתה מזיק רק לעצמך
ולעומת זאת כשקטינים שותים, בדרך כלל זה נגמר באלימות
ויצא לי לא פעם אחת להוריד איזה ערס שיכור שעשה עליי פוזות, אז זה נכון שאלכוהול משפיע לרעה ופוגע בסביבה של אחרים

אני אישית עד לזה שהוא לא מעודד אנשים להזריק..

אבל סטרואידים זה שיקול שלך, אתה לא פוגע באחרים אתה מזיק רק לעצמך
ולעומת זאת כשקטינים שותים, בדרך כלל זה נגמר באלימות
ויצא לי לא פעם אחת להוריד איזה ערס שיכור שעשה עליי פוזות, אז זה נכון שאלכוהול משפיע לרעה ופוגע בסביבה של אחרים

החוק זה החוק, אתה מוזמן להתחיל לנסות לשכנע את עצמך למה סטרואידים זה בסדר ואלכוהול זה שורש כל הרוע בעולם, אבל המציאות היא שאתה עובר על החוק.

איפה זה לא חוקי? תפנה אותי לחוק.

איפה זה לא חוקי? תפנה אותי לחוק.

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]בבקשה, מהאתר של משרד הבריאות: [/FONT]http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/09052012_4.aspx
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]"[/FONT]סטרואידים אנאבוליים אסורים לשימוש ושיווק ע"י משרד הבריאות עבור פיתוח גוף וספורט". זה ספציפית רלוונטי רק לדברים שאתה מודה בהם, יש גם את החלקים העוד פחות חוקיים שאין להם הוכחות ולכן אני לא אזכיר.[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

[/FONT]

אני לא מבין מה כל הקטע של התנגחויות בקלינה.
בסדר, הוא לוקח חומרים אבל מה הקשר בין זה לבין זה שהוא חושב שקטינים לא צריכים לשתות אלכוהול? שניהם אמנם לא חוקיים אבל הבדל ענק בין הדברים.

אני לא מבין מה כל הקטע של התנגחויות בקלינה.
בסדר, הוא לוקח חומרים אבל מה הקשר בין זה לבין זה שהוא חושב שקטינים לא צריכים לשתות אלכוהול? שניהם אמנם לא חוקיים אבל הבדל ענק בין הדברים.
מה ההבדל?

בבקשה, מהאתר של משרד הבריאות: http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/09052012_4.aspx
"סטרואידים אנאבוליים אסורים לשימוש ושיווק ע"י משרד הבריאות עבור פיתוח גוף וספורט". זה ספציפית רלוונטי רק לדברים שאתה מודה בהם, יש גם את החלקים העוד פחות חוקיים שאין להם הוכחות ולכן אני לא אזכיר.

אני לא בכיוון של סטרואידים אנבוליים אבל בקישור שלך אין הפניה לחוק עצמו.

ההבדל קשור במטרה, גבר.

אין הבדל, לא חוקי = לא חוקי.

אתר ממשלתי שאומר את זה בצורה מפורשת זה מספיק טוב בשבילי. אני גם עצלן מדי בשביל לעשות משהו מעבר לחיפוש פשוט בגוגל.

נתחיל בזה שאם קטין ששתה יגיד לך שהוא חושב שסמים זה אסור (וחומרים אנאבולים בפרט) אתה לא תשפוט אותו כמו מה שאתם עושים עכשיו.
דבר שני, זה ששניהם לא חוקיים לא אומר שהם שוים. זה כמו שאונס זה לא חוקי, ולגנוב זה לא חוקי אבל אם ילד בן 11 שגנב חמצוץ מהקיוסק יגיד לך שהוא חושב שאונס זה לא טוב - אתה תגיד לו שאין לו זכות להגיד את זה.

בבקשה, מהאתר של משרד הבריאות: http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/09052012_4.aspx
"סטרואידים אנאבוליים אסורים לשימוש ושיווק ע"י משרד הבריאות עבור פיתוח גוף וספורט". זה ספציפית רלוונטי רק לדברים שאתה מודה בהם, יש גם את החלקים העוד פחות חוקיים שאין להם הוכחות ולכן אני לא אזכיר.

תגיד לי,אתה קשה יום? תפנה אותי לחוק
אם אתה לא מבין- לסעיף 28 של פקודת הסמים המסוכנים(זה מה שלא חוקי),ועד שתמצא שם את מה שאני לוקח תשאר שם.
והמלצות של משרד הבריאות לא מעניינות אותי,אני יודע שטיפקס ואקונומיקה אסורים לשימוש.

ההבדל קשור במטרה, גבר.
לא קשור מטרה,על הזין שלי תחרויות. אני לוקח את מה שאני לוקח כי ככה אני. מבין מה שאני עושה טוב מאוד,לכן בכל הזדמנות מנסה להוריד עוד ילד טמבל מהרעיון הזה.

נתחיל בזה שאם קטין ששתה יגיד לך שהוא חושב שסמים זה אסור (וחומרים אנאבולים בפרט) אתה לא תשפוט אותו כמו מה שאתם עושים עכשיו.
דבר שני, זה ששניהם לא חוקיים לא אומר שהם שוים. זה כמו שאונס זה לא חוקי, ולגנוב זה לא חוקי אבל אם ילד בן 11 שגנב חמצוץ מהקיוסק יגיד לך שהוא חושב שאונס זה לא טוב - אתה תגיד לו שאין לו זכות להגיד את זה.

איך הגעת למסקנה שהשוויתי בין הדברים? סך הכל רשמתי ששניהם לא חוקיים. ילד בן 11 שגנב מקיוסק ויגיד שאונס זה רע (לא מבין רק מה הקשר בין המקרים) , יקבל ממני אישור על מה שאמר.
את המשפט הראשון שלך לא הבנתי.

אתר ממשלתי שאומר את זה בצורה מפורשת זה מספיק טוב בשבילי. אני גם עצלן מדי בשביל לעשות משהו מעבר לחיפוש פשוט בגוגל.

אוקיי, טוב בשבילך. אני מעדיף חוקים רשמיים, אחרת הטענה שלך לא נכונה לדעתי.
בסופו של דבר הכתב אישום נגד אלי האנה היה כמדומני על העלמות מס, ולא על מכירת חומרים לא חוקיים. אז אולי אין חוק כזה בעצם...

נערך לאחרונה:
החוק זה החוק, אתה מוזמן להתחיל לנסות לשכנע את עצמך למה סטרואידים זה בסדר ואלכוהול זה שורש כל הרוע בעולם, אבל המציאות היא שאתה עובר על החוק.
יש הבדל בין הדברים אבל
קלינה לא דיבר על זה שאסור לקטינים לשתות כי זה החוק, הוא דיבר על זה שאסור לקטינים לשתות בגלל שמהעבר שלו כשוטר הוא יודע מה אלכוהול עושה לקטינים ולאיזה בעיות זה גורם , לכן במקרה הזה הוא צודק
אבל להשוות עכשיו שהוא לוקח חומרים? את מי זה מעניין? עניין שלו עם עצמו, הוא לא פוגע באף אחד אחר.
גם לחצות כביש באדום זה אסור, אבל 90% מהאנשים שאני מכיר אם יעמדו בכביש שיש להם אדום והשעה מאוחרת והכביש שומם, כולם יחצו, ואני לא מדבר איתך על אלה שחוצים כביש באדום כשאין מכוניות כמו כל בן אדם רגיל, זה לא נקרא לעבור על החוק?
אף אחד לא דיבר איתך על החוק, דיברו איתך על ההבדלים.
קטינים ששותים אלכוהול, וגם מבוגרים לדעתי, נעשים אלימים יותר, זאת עובדה, וגם אני ככה, כשאני שותה קצת יותר מדי אני פועל בלי מחשבה ובטיפשות מוחלטת לפעמים, והסתבכתי לא פעם אחת בגלל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית