הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכוהול בדיוטי פרי או בבורגס?

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
יש לי שאלה שכל מי שנוסע איתי ואני לא יודעים מה לעשות.. אנחנו בדילמה רצינית..
אין לנו עדיין 18 אבל חלק אומרים שכדאי לקנות בדיוטי פרי את השתייה ולמצוא מישהו עם 18 שיקנה לנו וחלק אומרים שלא כדאי בדיוטי פרי כי יהיה בעיה עם המכס ועדיף לקנות בבורגס..(הבעיה שחלק אומרים שבבורגס יש שתייה מזוייפת ואז זה יכול לדפוק לנו את כל הערב)
אני באמת לא יודע מה לעשות
מה אתם אומרים?

אם אתה עוד לא בן 18, זה לא דילמה בכלל. אסןר לך לשתות

חסר לכם יתפסו אתכם בעליה למטוס עם שתיה. ותאמין לי שיחפשו עליכם.

אני אומר שתלך לשחק במחשב או משהו כזה..

אתה יכול לקנות בדיוטי אין עם זה שום בעיה.. תמצא איזה מישהו שיקנה לך ותפציץ!

אם תמצא מישהו מספיק אידיוט שיקנה לכם שתייה אז תקנה, למרות שיכולים לזיין אותו חזק על זה...
תקנה שם. תבדוק טוב את הבקבוק וזהו. ותבדוק בכלל אם אתה טס בטיסה שאפשר להכניס אליה נוזלים, כי יכול להיות שיחרימו לך בכלל את האלכוהול..

אם אני לא טועה כל מה שרוכשים מעבר לבדיקת הדרכונים, ניתן להכניס לכל טיסה.

הלכוהול בבורגס מאוד זול, כל מי שנסע לשם אף פעם לא אמר לי שיצא לו לקנות אלכוהול מזויף שם (ואנשים שנסעו לשם מבינים באלכוהול...).

ולך אסור להזריק בכל גיל. מה הנקודה?

הוא לא שאל מה החוק אומר.

אתה מעודד צריכת אלכהל ע"י קטנים?

אתה עד כדי כך תמים? 😛

אני הייתי שוטר 7 שנים,אני לצערי יודע יותר מדי טוב מה אלכהול עושה לקטנים,במיוחד בנסיבות המדוברות. וגם הייתי בבורגס 8 פעמים...גועל נפש מה שהולך שם עם אלכהול וקטינים.
אני אי

אני אישית לא שותה כדי להתמסטל כבר כמה שנים

אני הייתי שוטר 7 שנים,אני לצערי יודע יותר מדי טוב מה אלכהול עושה לקטנים,במיוחד בנסיבות המדוברות. וגם הייתי בבורגס 8 פעמים...גועל נפש מה שהולך שם עם אלכהול וקטינים.
אני אי

מחזק כל מילה.
ומצטער על כל שלוק של אלכוהול שעשיתי כשהייתי קטין, זה היה מיותר, בזבוז זמן(גם הבוקר שאחרי), כסף ובריאות מוחלט...

מה? כשאני טסתי לבורגס מישהו קנה לנו שתיה ולא הייתה עם זה שום בעיה, אפילו חבר שלי הביא שיבאס מהבית,הבחור ראה את זה ברנטגן של התיקים(או איך שלא קוראים לזה) ושאל מה זה שיבאס? אמרנו לו כן והוא אמר סבבה והמשכנו הכל כרגיל.

מצידי תמותו כולכם. אלכהול ,סמים וסתרואידים- זה דרך של הדרווין החדשה,מסנן חומר אנושי איכותי להמשך פעילות.רק החזק שורד.

אני אי

מוניטין ! דוד שלי גם שוטר והוא מספר לנו דברים מזעזעים של קטינים שלא יודעים לשתות בכלל וזה נגמר באסון ב99 אחוז מהמקרים

אני אי

בתור מישהו שמעודד אנשים להזריק, השאלה הזאת טיפה לא במקום.

הלכוהול בבורגס מאוד זול, כל מי שנסע לשם אף פעם לא אמר לי שיצא לו לקנות אלכוהול מזויף שם (ואנשים שנסעו לשם מבינים באלכוהול...).
חחחחח עלק אנשים שמבינים באלכוהול - צוציקים בני 17 שמתלהבים מאבסולוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית