אלכוהול בדיוטי פרי או בבורגס?

מכירת אלכהל לקטינים מתחת לגיל- עבירה אדמיניסטרטיבית
שידול לצריכת אלכהל- עבירה פלילית.
בנוגע לסטרואידים - סחר בתרופות ללא מרשם- עבירה פלילית,שימוש לא .
רגע אז אם נגיד אני יעשן ג'ונט באמצע הקניון אז לפי החוק אסור להפריע לי ?

מי רוצה שבן שלו בן 17 יטוס לבורגס וישתכר על בסיס יומי בים השחור. או לחלופה,מי רוצה שבת שלו בת 17 תתקל בחבורת בני 17 שיכורים 3 בבוקר ביציאה מויקינג?

רגע אז אם נגיד אני יעשן ג'ונט באמצע הקניון אז לפי החוק אסור להפריע לי ?

תקבל גם כנס על אישון במקום ציבורי,גם תיק על
שימוש בסמים.

סטרואידים לא כלולים ברשימת סמים,יצאת טמבל.

מי רוצה שבן שלו בן 17 יטוס לבורגס וישתכר על בסיס יומי בים השחור. או לחלופה,מי רוצה שבת שלו בת 17 תתקל בחבורת בני 17 שיכורים 3 בבוקר ביציאה מויקינג?

תקבל גם כנס על אישון במקום ציבורי,גם תיק על
שימוש בסמים.

סטרואידים לא כלולים ברשימת סמים,יצאת טמבל.
למה יצאתי טמבל ?

שאלתי שאלה שסיקרנה אותי
לא רמזתי אפילו לסטרואדים

סחר בתרופות ללא מרשם- עבירה פלילית,שימוש לא .
גם חשיש יכול להיחשב בתור תרופה ועזוב
בוא ניקח מקום שבוא מותר לעשן לשוטר יש זכות לבוא לחקור אותי לסיבות השימוש שלי בג'יונט ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אה, אז למבוגרים מותר להזריק אבל לילדים אסור לשתות אלכוהול בגלל שלמבוגרים מותר להצביע ולילדים לא? פששש...מסקנה מבריקה. 😆
הפואנטה שלי היא - כל עוד אתה לא גורם נזק לסביבה, אין שום בעיה עם מה שאתה עושה.
חבל שאתה לא לוקח עוד צעד קדימה ומנסה להבין מעבר למשפטים היבשים שאני כותב.
פואנטה נוספת שלי היא שרוב האנשים לא ראויים ל"בקבוק".

איפה המקור למספרים? במיוחד החלק על רצח.
לא יודע, ולא מעניין אותי, תצא שנייה הקליפה הקטנונית שלך ותבין יפה מאוד לבד.

אלכוהול הורג גם יותר מבוגרים מכמעט כל הסמים האחרים:

תגיד את זה לדובון אכפתלי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז רגע, קודם אתה אומר שאם אין נזק לסביבה אין בעיה, אבל קודם לכן טענת באופן גורף שאלכוהול לילדים זה דבר רע, אח"כ באותה הודעה אתה משנה את הטיעון מילדים לכל אחד, ועוד באותה הודעה אתה אומר על הסרטון שלי: "ספר לדובוני אכפת לי".
בקיצור - כשתחליט מה הטיעון שלך ותוכל לעמוד מאחוריו, תחזור לדיון.

אז רגע, קודם אתה אומר שאם אין נזק לסביבה אין בעיה, אבל קודם לכן טענת באופן גורף שאלכוהול לילדים זה דבר רע, אח"כ באותה הודעה אתה משנה את הטיעון מילדים לכל אחד, ועוד באותה הודעה אתה אומר על הסרטון שלי: "ספר לדובוני אכפת לי".
בקיצור - כשתחליט מה הטיעון שלך ותוכל לעמוד מאחוריו, תחזור לדיון.
אני אאכיל אותך בכפית פעם נוספת.
ההודעה הראשונה של ילדים/מבוגרים הייתה מוקדשת לאלה שקפצו על קלינה, מה ההבדל בינו שמשתמש בחומרים אסורים לבין ילדים ששותים.
נכנסת איתי לדיון עמוק יותר ואני אסביר את דעתי:
אלכוהול מזיק, זאת עובדה. מצידי לא מעניין אותי, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.
אני לא נגד האלכוהול, אני נגד האנשים ששותים אותו ולא יודעים מה לעשות עם עצמם אחר כך. כולם כולל כולם - ילדים, מבוגרים, נשים בהריון ,אתיופים וכו'
בנוסף, לדעתי, ילדים (בפרט) ששותים זאת תופעה חמורה ומגעילה הרבה יותר מהתופעה הקודות.
בדובון אכפתלי התכוונתי לקולדפייר (ראה אווטר!), שתראה לו את הסרטון, ששאל בתומו מה מזיק בשתיית אלכוהול.

אני אאכיל אותך בכפית פעם נוספת.
ההודעה הראשונה של ילדים/מבוגרים הייתה מוקדשת לאלה שקפצו על קלינה, מה ההבדל בינו שמשתמש בחומרים אסורים לבין ילדים ששותים.
נכנסת איתי לדיון עמוק יותר ואני אסביר את דעתי:
אלכוהול מזיק, זאת עובדה. מצידי לא מעניין אותי, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.
אני לא נגד האלכוהול, אני נגד האנשים ששותים אותו ולא יודעים מה לעשות עם עצמם אחר כך. כולם כולל כולם - ילדים, מבוגרים, נשים בהריון ,אתיופים וכו'
בנוסף, לדעתי, ילדים (בפרט) ששותים זאת תופעה חמורה ומגעילה הרבה יותר מהתופעה הקודות.
בדובון אכפתלי התכוונתי לקולדפייר (ראה אווטר!), שתראה לו את הסרטון, ששאל בתומו מה מזיק בשתיית אלכוהול.

אין שום הבדל בין ילדים ששותים לבין אדם שמזריק - שניהם עושים משהו שמזיק לעצמם - אתה מוזמן לראות את הסרטון שהעליתי. מדברים שם גם על סטרואידים אנאבוליים והדירוג שלהם.

אין שום הבדל בין ילדים ששותים לבין אדם שמזריק - שניהם עושים משהו שמזיק לעצמם - אתה מוזמן לראות את הסרטון שהעליתי. מדברים שם גם על סטרואידים אנאבוליים והדירוג שלהם.

ראיתי. יש הבדל, מזיקים לעצמם? לא אכפת לי, שישתו אקונומיקה אם בא להם.
בילדרים שמזריקים לא מזיקים לאף אחד (חוץ מלבילדרים הטבעיים). אלכוהוליסטים/שיכורים כן מזיקים לאחרים.
אני רוצה להחזיר אותך שוב לילדים השתויים שאתה כל כך אוהב, זה גרוע פי כמה, כי זה רק מראה עד כמה החברה מתדרדרת.
שיקראו ספרים לעזאזל, יהיה להם מספיק זמן לחיות בעולם המשכנתא, מס ההכנסה ואלכוהול של המבוגרים.

קראתי על מקור הסמכות. הלוואי ויכולתי להמליך אותך למלך על כולנו!

אתה יכול להמשיך לנסות להקטין ראש,זה לא ישנה את המציאות המרה עבורך.את הדעות שלי חלק מהקהל באתר מקבלים עקב היותי קאלינה עם כל החסרונות שלי,אני אדם אמיתי וקיים ואתה ואתה רק צל שלי שמנסה להכיל את האגו משרירויות של הפוסטים שלי.

ראיתי. יש הבדל, מזיקים לעצמם? לא אכפת לי, שישתו אקונומיקה אם בא להם.
בילדרים שמזריקים לא מזיקים לאף אחד (חוץ מלבילדרים הטבעיים). אלכוהוליסטים/שיכורים כן מזיקים לאחרים.
אני רוצה להחזיר אותך שוב לילדים השתויים שאתה כל כך אוהב, זה גרוע פי כמה, כי זה רק מראה עד כמה החברה מתדרדרת.
שיקראו ספרים לעזאזל, יהיה להם מספיק זמן לחיות בעולם המשכנתא, מס ההכנסה ואלכוהול של המבוגרים.

אתה עושה הבחנות מאוד משונות, בחיי. גם אני יכול להשתמש בדמגוגיה ולהגיד: "כשילדים שותים אלכוהול פה ושם הם נהיים אלימים, אבל זה קורה גם אצל מבוגרים, ואז זה הרבה יותר גרוע (ע"ע - קטטות ברים, נהיגה בשכרות וגברים ואבות מכים)." למה שלא נאסור על אלכוהול לגמרי וזהו? ומה הקשר לספרים עכשיו? אני יכול לתת לך דוגמאות לספרים שגורמים הרבה יותר נזק מאלכוהול - התנ"ך, הברית החדשה והקוראן הם דוגמאות.

איפה בדיוק הפגנתי נרקיסיזם בהודעה האחרונה? 😣

עוד פעם צריך לפרש לך כל דבר? כבר אמרתי, אני לא עושה הבחנה בין אלימות ילדים או מבוגרים, אותו חרא במחינתי.
אין ספק שאלימות מבוגרים מסוכנת יותר, אבל זה לא העניין, אני מסתכל על מה שנובע מהעובדה שילדים שותים.
הכוונה היא ששתיית אלכוהול אצל צעירים מראה על ערכים רופפים, ודור שמתקדם לאבדון. תנו לילדים להשאר ילדים.
אני כולה בן 22, ולא יכול להגיד "כשאנחנו הייני צעירים...", אבל בחייאת ילדים קטנים רצים לפתוח פייסבוק בגיל 9, לעשן בכיתה ח' וחושבים שהם יודעים הכול טוב יותר מכולם. נדפקו לגמרי.
ושוב לא הבנת את כוונת המשורר, "ספרים", הכוונה שיעשו דברים של ילדים, שילמדו, יטיילו ויעזורו לסבתא בקניות.
לא צריך להתחיל לחיות בבית זונות כבר מגיל 15.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית