הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג האימונים שלי

• פותח/ת השרשור
17 לספטמבר 2012

אתמול המכון היה סגור לכן שברתי שיגרה והלכתי היום בבוקר.

משקל: 69.3
סקוואט: 100 * 5 * 3 - מתקרב לסוף הריסט. הלך ממש קל אני מרגיש שאני אשבור את ה 105 בקלות.
פרס: 47.5 * 5 * 3 PR - מעולה, הריסט היה פשוט מצויין.
דדליפט: 115 * 3 * 1 - הרגשתי שהגב עגול אז הפסקתי ב 3 חזרות. אימון הבא אני אתחיל בריסט וגם אולי להשתמש בחגורה.

• פותח/ת השרשור
18 ספטמבר 2012

למרות שעשיתי אימון אתמול, עשיתי אימון גם היום כיוון שיותר נוח לי בימים. ולכן יצא שעשיתי סוג של אימון התאוששות שכזה.
עובדה מעניינת שאני חייב לציין זה: ממש קשה להתאמן כשאתה היחיד במכון!
מרוב שלא היו אנשים לא היה חשק וגם לא היה לי ספוטר לבנץ אז עשיתי משקל שידעתי שאני אצליח בלי לפחד למות ;-)

משקל: 69.3
סקוואט: 80 * 5 * 1 - התאוששות אחרי אתמול. יום חמישי 102.5 כמתוכנן. ויום ראשון שוברים שיא חדש עם 105.
בנץ': 72.5 * 3 * 1 - קצת חששתי כי לא היה לי ספוטר אז ויתרתי
65 * 5 * 2 - הלך קל
מתח: הייתי אמור לעשות 5 * 9 * 3 אבל לא היה מי שיעזור לי עם המשקולת אז עשיתי 0 * 12 * 3. האמת שממש השתפרתי במתח אני בכלל לא נעזר בתנופה והראש שלי עובר במלואו את המוט בחזרות הראשונות.

• פותח/ת השרשור
20 ספטמבר 2012

פעם ראשונה שאני עושה אימון יום שישי בבוקר , כל השבוע הזה יצא מבולגן בגלל ראש השנה.
בסה"כ היה אימון מעולה עם כמה הסתיגויות.

סקוואט: 102.5 * 5 * 3 - היה קשה בטרוף. בהתחשב בעובדה שעשיתי את הריסט הקודם אחרי שנכשלתי ב 105 זה מוזר לי שכלכך קשה לי ב 102.5 . מצד שני עשיתי את זה בלי חגורה בעוד שליפני הריסט החל מ 97.5 עשיתי עם חגורה לכן יכול להיות שהריסט בסקוואט כן עזר איכשהו.
פרס: 50 * 4 * 3 PR- זה פשוט בילתי יאמן , הייתי צריך לסחוט מעצמי מיץ כדי להצליח ל עשות 4 חזרות לשלושה סטים, הייתי בטוח שאני אפול במשקל הזה על ההתחלה.
דדליפט: 100 * 3 * 1 - ריסט בדד ליפט היה לי קשה מאוד .. למרות שכבר עשיתי 115 * 3 אז מוזר, אבל באופן כללי הגוף שלי מאוד עייף בצורה קיצונית.

בקיצור אימון יחסית טוב הוצאתי מעצמי דברים באימון הזה שלא ציפיתי להם.

סיכום SS :

טוב אז אחרי 13 שבועות של SS אני מסיים את תוכנית האימונים הזו.
משקל גוף:
בתחילת התוכנית : 62.5
בסוף התוכנית : 70
המשקלים:
סקוואט : 102.5 * 5 * 3
פרס : 50 * 4 * 3
בנץ' : 70 * 5 * 3
דדליפט : 110 * 5 * 1
מתח : משקל גוף + 5 * 8 * 3

טוב אז יכול להיות שהמשקלים לא בשמיים אבל אני מרגיש שאני בדיוק בתקופת מעבר של הזדקקות לתוכנית עם התקדמות שבועית.

המעבר יהיה לתוכנית ליניארית של 5*5 , בנוסף למאזן קלורי שלילי אני מתכנן משהו בכיוון של בין מינוס 200 למינוס 300.
כיוון שיש סיכוי שיש לי עוד טיפה לתת ב SS העובדה שאני אתחיל ליניארית עם מאזן קלורי שלילי יתן לי הזדמנות להתקדם במשקלים תוך כדי הליניארית.

יכול להיות שאני יכול לסחוט עוד מיץ מה SS אבל זה לא באמת קריטי להתקדם בתאוצה מקסימלית, אני לא ממהר לשום מקום והגוף שלי צריך קצת מנוחה ואני מרגיש שהוא כבר לא מסוגלל להתמודד עם הלחץ של העלת משקלים כל יום.

התרגילים יהיו : סקוואט, פרס, בנץ, דדליפט, ומתח (במקום ה ברבל רואו ) בתצורה של 5*5 ליניארית כמו שמתוארת בפורטל (אורכה 9 שבועות)
RMR = 1971
אני אוכל כ 1700 קלוריות ביום (בלי ארובי בכלל).

אז יאללה מקווה שיהיה טוב , שאני ארד קצת בשומן ואעלה במשקלים כמו שצריך (אופטימיות זה חשוב )

אתה כבר יודע מה אני חושב.. אומנם בSS יש דרישה של המון אנרגיות בגלל ש3 סטים של עבודה זה יותר נפח מעצימות, סט אחד של עבודה יכל לחסוך לך הרבה אנרגיות וככה לרכז בו את כל הכוח. ראית גם ככה קצר האימון שלך היה היום. לדעתי עדיין לא מאוחר ותמשיך עם המאזן החיובי, אין לך מה לחטב בנתיים אתה עדיין רזה מאוד.

• פותח/ת השרשור
אתה כבר יודע מה אני חושב.. אומנם בSS יש דרישה של המון אנרגיות בגלל ש3 סטים של עבודה זה יותר נפח מעצימות, סט אחד של עבודה יכל לחסוך לך הרבה אנרגיות וככה לרכז בו את כל הכוח. ראית גם ככה קצר האימון שלך היה היום. לדעתי עדיין לא מאוחר ותמשיך עם המאזן החיובי, אין לך מה לחטב בנתיים אתה עדיין רזה מאוד.

זה סה"כ תשעה שבועות ואחרי זה אני אתחיל מסה שוב.

23 ספטמבר 2012
אימון ראשון של ליניארית :
סקוואט לחמישיות : 50 60 70 82.5 95
בנץ' לחמשיות : 30 40 50 57.5 65
מתח: ארבעה סטים של 5 קילו לחמש חזרות

אימון קליל, סיימתי אותו תוך שעה, הקושי האמתי הוא לשמור על המאזן הקלורי וכרגע זה דיי מצליח, אז הכל טוב.

לוג ממש יפה, אהבתי לראות את ההתקדמות שלך =]
תמשיך SS תאכל יותר יש לך עוד הרבה להתקדם עם התכנית הזו, בהצלחה! אני אמשיך לעקוב.

• פותח/ת השרשור
לוג ממש יפה, אהבתי לראות את ההתקדמות שלך =]
תמשיך SS תאכל יותר יש לך עוד הרבה להתקדם עם התכנית הזו, בהצלחה! אני אמשיך לעקוב.

תודה רבה!

25 ספטמבר 2012
אימון התאוששות הכל לחמישיות:
סקוואט : 50 60 70 70
פרס: 27.5 32.5 40 45
דדליפט: 65 75 90 102.5

סה"כ האימונים היה דיי קל כולל האימון של יום ראשון , בנוסף נמאס לי לאכול הרבה ואני שמח שיוצא לי לאכול קצת עם התוכנית הזאת.
אם אני מסתכל לאחור אני יכול להגיד בוודאות שבזמן תוכנית המסה (SS) אכלתי הרבה יותר מידי . לפחות 3000 ~ 3500 קלוריות שזה באמת מופרך,
כשאני אגיע לעשות מסה שוב אני אוכל לפי תפריט יותר מדיוק של RMR + 300 או משהו בסגנון הזה.

• פותח/ת השרשור
27 ספטמבר 2012

משקל: 68.3
סקוואט: 50 60 70 82.5 לחמישיות 97.5 לשלישיה ו 70 לשמיניה
בנץ': 32.5 40 50 57.5 לחמישיות 67.5 לשלישיה ו 50 לשמיניה
מתח: 7.5 לארבע סטים של חמש חזרות PR

סהײכ אימון עצימות טוב. זה סוף השבוע הראשון של הליניארית וכרגע אני מסתדר איתה מעולה וגם אין לי בעייה כלכך לשמור על המאזן השלילי.

• פותח/ת השרשור
1 אוקטובר 2012

משקל 66.8
סקוואט לחמישיות: 50 60 72.5 85 97.5
בנץ' לחמישיות: 32.5 42.5 50 57.5 67.5
מתח לשישיות: משקל גוף + 7.5 לארבע סטים

טוב אז אני סוגר 9 ימים של מאזן קלורי שלילי ואני מרגיש דיי חלש אבל לא יותר מידי, יום רביעי אני מתכוון לעשות העמסת פחמימות לקראת אימון העצימות ביום חמישי.
בנוסף שיניתי את תפריט התזונה שלי להתבסס יותר על הצומח :
החלפתי חלב בחלב סויה , החלפתי עוף בסויה. באופן עקרוני התפריט שלי מתבסס על 75% מהצומח ו 25% חלב ביצים בשר ודגים.

1 אוקטובר 2012

משקל 66.8
סקוואט לחמישיות: 50 60 72.5 85 97.5
בנץ' לחמישיות: 32.5 42.5 50 57.5 67.5
מתח לשישיות: משקל גוף + 7.5 לארבע סטים

טוב אז אני סוגר 9 ימים של מאזן קלורי שלילי ואני מרגיש דיי חלש אבל לא יותר מידי, יום רביעי אני מתכוון לעשות העמסת פחמימות לקראת אימון העצימות ביום חמישי.
בנוסף שיניתי את תפריט התזונה שלי להתבסס יותר על הצומח :
החלפתי חלב בחלב סויה , החלפתי עוף בסויה. באופן עקרוני התפריט שלי מתבסס על 75% מהצומח ו 25% חלב ביצים בשר ודגים.
למה?

ואתה 66 קילו על 1.70 למה אתה מחטב?

• פותח/ת השרשור
למה?

ואתה 66 קילו על 1.70 למה אתה מחטב?

1.
כי אני מאמין שתזונה מהצומח זה יותר בריא וכיוון שאין לי בעיה להשיג את הערכים הקלוריים מהצומח אני מעדיף לעשות את זה.
בנוסף אני עדיין אוכל עוף \ דג כ 100 דרם ליום. חלב פרה אני מנסה להימנע.
2.
עליתי 7 קילו ב SS והגעתי למשקלים מכובדים. כרגע אני בליניארית ואני מאמין שאני מסוגל לדבוק לתוכנית במאזן שלילי או במקרה הגרוע ביותר להישאר באותו המצב שבו סיימתי.
בנוסף הליניארית היא רק 9 שבועות ולכן החיטוב לא יהיה כזה ארוך.
ודבר אחרון אני מעדיף לעשות מסה וחיטוב ולתקופות קצרות ולא לעשות מסה ארוכה ואז חיטוב של חצי שנה..
זה סוג של הימור ואני מקווה שהוא ישתלם

אוי איזה בולשיט.
1.חלבון של בשר הרבה יותר אפקטיבי מאשר חלבון של סויה בגלל מבנה חומצות האמינו..
2. סויה עשיר בהורמון אסטרוגן (ההורמון הנשי, המקביל לטסטוסטרון הגברי) והוא גם יעשה את ההפך.
אם כבר זה צריך להיות 75% בשר ו25% סויה

טוב נו זאת השנה הראשונה שלך בתחום, אתה כבר תלמד לתקן את הטעויות שלך בעצמך..

• פותח/ת השרשור
אוי איזה בולשיט.
1.חלבון של בשר הרבה יותר אפקטיבי מאשר חלבון של סויה בגלל מבנה חומצות האמינו..
2. סויה עשיר בהורמון אסטרוגן (ההורמון הנשי, המקביל לטסטוסטרון הגברי) והוא גם יעשה את ההפך.
אם כבר זה צריך להיות 75% בשר ו25% סויה

טוב נו זאת השנה הראשונה שלך בתחום, אתה כבר תלמד לתקן את הטעויות שלך בעצמך..

זה לא העיניין. סויה זה לא הדרך הייחידה להשיג חלבון מהצומח בדיוק כמו שחלב פרה.
אתה יכול להחליף חלב פרה בחלב סויה. ולאכול הרבה דברים אחרים כמו חומוס אגוזים וכו בשביל לקבל חלבון שהוא יותר טוב לגוף.
אבל זה ויכוח לא קשור ללוג אז בוא נעזוב אותו

• פותח/ת השרשור
3 אוקטובר 2012

משקל: 68.6
סקוואט לחמישיות : 50 60 72.5 72.5
פרס לחמישיות : 27.5 35 40 45
דדליפט לחמישיות: 65 77.5 90 105

סה"כ אימון טוב. בצהוריים עשיתי העמסת פחמימות ( יצא 11 ימים לתוך החיטוב) אכלתי חומוס ושלוש פיתות מקווה שזה מספיק טוב.
באופן עקרוני אני מרגיש דיי טוב למרות הגירעון, אני מתמיד מאוד על התפריט וכנראה שזה עוזר לי להישאר חזק.

• פותח/ת השרשור
8 אוקטובר 2012

פיספסתי את אימון העצימות של השבוע שעבר מסיבות אישיות , בכל זאת החלטתי להמשיך הלאה בתוכנית לפי התכנות ולשמחתי לא היו בעיות בכלל.
מבחינה של תזונה אני מצליח לשמור יפה מאוד על התפריט ואני אוכל יותר ויותר בריא כבר שבוע אני נקי מחלב לגמרי והמצב שלי מעולה.
בנוסף ירד לי כל המשקל שהתווסף מהנוזלים לאחר העמסת הפחמימות. יום ראשון ב 14 תהייה העמסת פחמימות נוספת.

משקל : 65.7
סקוואט לחמישיות: 50 62.5 75 87.5 100
בנץ למישיות: 35 42.5 50 60 67.5
מתח + 10 קילו : ארבע סטים של חמש חזרות

• פותח/ת השרשור
9 אוקטובר 2012

משקל 65.9
סקוואט לחמישיות: 50 62.5 75 75
פרס לחמישיות: 30 35 40 45 רק 3 חזרות (פאשלה)
דדליפט: 67.5 80 95 107.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית