הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בבחירת טלויזיה

• פותח/ת השרשור 5HT
  • פורסם בתאריך

5HT

משתמש פעיל
434
3
נק' מוניטין:
648
434
3
אני מעוניין לקנות טלויזיה 46-47" LED ומתלבט בין כמה דגמים...

סמסונג
http://www.digitalko.hu/index.php?S...anev=SAMSUNG&o=0&rendez=min_ar&oldal=5&epo=10

http://www.digitalko.hu/index.php?S...&rendez=min_ar&markanev=LG&o=0&oldal=3&epo=50

LG
http://www.digitalko.hu/index.php?L...in_ar&marka=11&markanev=LG&o=0&oldal=4&epo=10

השניה של סמסונג טיפה יקרה לי אז הייתי מעוניין בהמלצה איך כל אחת מהסמסונג לעומת הLG למידה והכסף לא יספיק בסוף 😃
האתרים בהונגרית כי אני גר בהונגריה והשמות של הדגמים קצת שונים בין מדינה למדינה אבל נראה לי שאפשר להבין את המונחים המקצועיים...

תודה לעוזרים

הפאנלים של סמסונג הרבה יותר איכותיים מ LG ורואים את זה ויזואלית באופן מובהק.
הסמסונג היקרה יותר היא סה"כ תומכת 3D, אם אתה לא הולך לראות סירטי 3D (צריך לרכוש משקפיים בנפרד שבד"כ יקרות יחסית), אז הייתי הולך על הזולה יותר.

האבחנה הזו לא ממש מדוייקת - אומנם נראה כי "על הנייר" ההבדל הוא תמיכה ב-3D, רק שהמציאות מראה לנו שכיוון שמסכי ה-3D הם מסכי פרמיום (למעט מקרים כמו מסך הפלזמה D490, שהוא פלזמה 3D ברזולוצית 720P ובעצם אינו מסך פרמיום אלא מסך תקציבי עם 3D) אז ישנו גם שיפור באיכות התמונה הכללית.

אני רכשתי בזמנו את ה-Panasonic 50VT20 ולא ראיתי תלת מימד במסך הזה פעם אחת, אך הוא נרכש כיוון שאיכות התמונה שלו בדו מימד היתה עדיפה על פני V20 שהינה לכאורה הדגם המקביל אך ללא יכולות 3D.

לדעתי עליך לראות בעיניים את ההבדלים וכמובן כשהמסכים מכוילים.
מעבר לזה ישנה גם סוגיית ציפוי הפאנל - בסביבה עם אור יום לא כל מסך יתמודד היטב וזה כתלות ביכולות מניעת ההשתקפויות של הפילטר הקדמי.

אגב, למה החלטת מראש שאתה מחפש מסך עם תאורת LED ? ישנם מסכי פלזמה דקים במיוחד עם עובי כמעט זהה לזה של מסכים עם תאורת LED.

• פותח/ת השרשור
הLG היא גם 200hz לעומת 100 בסמסונג הראשונה ואין לי מושג האם ההבדל הוא בעל יותר מדי משמעות... ולמרות שאני כנראה לא אשתמש בתלת מימד יותר מדי הוא פסיבי ולא אקטיבי ככה שמשקפיים עולות בערך 10-20 דולר.

האבחנה הזו לא ממש מדוייקת - אומנם נראה כי "על הנייר" ההבדל הוא תמיכה ב-3D, רק שהמציאות מראה לנו שכיוון שמסכי ה-3D הם מסכי פרמיום (למעט מקרים כמו מסך הפלזמה D490, שהוא פלזמה 3D ברזולוצית 720P ובעצם אינו מסך פרמיום אלא מסך תקציבי עם 3D) אז ישנו גם שיפור באיכות התמונה הכללית.

אני רכשתי בזמנו את ה-Panasonic 50VT20 ולא ראיתי תלת מימד במסך הזה פעם אחת, אך הוא נרכש כיוון שאיכות התמונה שלו בדו מימד היתה עדיפה על פני V20 שהינה לכאורה הדגם המקביל אך ללא יכולות 3D.

לדעתי עליך לראות בעיניים את ההבדלים וכמובן כשהמסכים מכוילים.
מעבר לזה ישנה גם סוגיית ציפוי הפאנל - בסביבה עם אור יום לא כל מסך יתמודד היטב וזה כתלות ביכולות מניעת ההשתקפויות של הפילטר הקדמי.

אגב, למה החלטת מראש שאתה מחפש מסך עם תאורת LED ? ישנם מסכי פלזמה דקים במיוחד עם עובי כמעט זהה לזה של מסכים עם תאורת LED.

הבנתי שיש לא מעט בעיות צריבה במסכי הפלזמה ואני טיפה חושש מזה... אפשר לחיות עם פיקסל שרוף בLED אבל עם צריבה בפלזמה קצת יותר קשה.
יש את המסך הזה:
http://www.digitalko.hu/index.php?P...evizio&o=0&lh=10&rendez=min_ar&oldal=2&epo=10

הוא גם טיפונת יקר לי וגם כמו שכתבתי.. אני חושש מהצריבה...

הרוב המוחלט של המסכים מהדור האחרון וגם זה לפניו כבר לא נצרב (אלא אם כן בוצע שימוש ממש רשלני במסך ואז מגיע לך שיצרב לך המסך).

הLG היא גם 200hz לעומת 100 בסמסונג הראשונה ואין לי מושג האם ההבדל הוא בעל יותר מדי משמעות... ולמרות שאני כנראה לא אשתמש בתלת מימד יותר מדי הוא פסיבי ולא אקטיבי ככה שמשקפיים עולות בערך 10-20 דולר.

הבנתי שיש לא מעט בעיות צריבה במסכי הפלזמה ואני טיפה חושש מזה... אפשר לחיות עם פיקסל שרוף בLED אבל עם צריבה בפלזמה קצת יותר קשה.
יש את המסך הזה:
http://www.digitalko.hu/index.php?P...evizio&o=0&lh=10&rendez=min_ar&oldal=2&epo=10

הוא גם טיפונת יקר לי וגם כמו שכתבתי.. אני חושש מהצריבה...
אם תעשה burn-in (להריץ מצגת צבעים שניתן למצוא בפורומים) לפי הספר ולא תראה סרטים עם שוליים כל היום ולא תשאיר את הטלויזיה על תמונה אחת למשך עשרות דקות ב - 1000 שעות הראשונות להפעלת הטלויזיה, לא תהיה לך צריבה.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאני כנראה אעשה גם סטרימינג מהמחשב שלי לטלויזיה ללימודים וכו' ויש סיכוי סביר שהתמונה תשאר על המסך זמן רב... אני לא יכול להתחייב להיות צרכן זהיר 😃

תמונה שתשאר 40+ דקות באופן רציף מבלי לזוז, זה אכן בעיה בפלזמות ב-1000 השעות הראשונות להפעלתן ועדיף ללכת על LED.

יש לי LG 37, קניתי אותה בזמנו כי היא נראתה הכי טוב בחנות. (לפני שמישהו יקפוץ, הבאתי מקור 1080P משלי כדי להשוות).
אז אהיה משוחד ואגיד LG.

תתחדש.

בגלל זה אמרתי שצריך לראות את המסכים מכויילים, ולא OUT OF THE BOX או לפי הגדרות חנות.

מה שעושים בלא מעט חנויות ורשתות זה שכאשר יש העדפה למכור מוצר מסויים על פני האחרים מכוונים אותו כדי שיראה יותר טוב או שאת האחרים פשוט מכוונים שיראו פחות טוב.

לגבי LG - אין לי משהו נגד החברה הזו - הפלזמות שלהן דווקא נותנות יחס עלות לגודל טוב אבל חשוב להבין שאיכות התמונה שם (לפחות בדגמים הקיימים בארץ) לא משתווה לזו של דגמים בכירים של יצרנים אחרים.

לי יש סמסונג 3D 46 בחדר, וגם יש לנו בסלון ואנחנו מאוד מרוצים.
דגם שכחתי, אבל אני אבדוק. יש מצב את ה6400
אחלה טלויזיה!
סרטי MKV נראים מטורף! פורנו באיכות כזאת זה גם אחלה 🤘

התלת מימד לא כזה מעניין, זה די חדש בסך הכל ועדיין מתפתח. לא ממש ראיתי משהו מיוחד.

לי יש סמסונג 3D 46 בחדר, וגם יש לנו בסלון ואנחנו מאוד מרוצים.
דגם שכחתי, אבל אני אבדוק. יש מצב את ה6400
אחלה טלויזיה!
סרטי MKV נראים מטורף! פורנו באיכות כזאת זה גם אחלה 🤘

התלת מימד לא כזה מעניין, זה די חדש בסך הכל ועדיין מתפתח. לא ממש ראיתי משהו מיוחד.

מסכים, הסמסונג D6400 פשוט טלוויזיה ברמה אחת מעל כולם.
איכות טלוויזיה נהדרת ובHD אין בכלל על מה לדבר פשוט מטורף, אני רציתי לקנות אותה אבל בסוף אני חוסך ל 55 אינץ של אותו דגם

יש למישהו המלצה על טלוויזיה LCD כלשהי 32 אינץ' משהו עד 2000 ש"ח?

• פותח/ת השרשור
אני כמובן אלך ואבדוק בחנות את האיכות אבל מבחינת נתונים יבשים מישהו יכול לתת התייחסות למה עדיף? והאם התלת מימד הוא סך הכל גימיק?

אם אפשר להתנחל, בדיוק חיפשתי LED 40" במחיר תקציבי, דיי השתכנעתי מהמחיר-תועלת של הסמסונג D5000
3000 ש"ח + 3 שנים אחריות יבואן רשמי
הקטע שאני מתכנן את הרכישה לעוד חודשיים~, יש למישהו צפי לכניסת דגמים חדשים ולפיכך הורדת מחירים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית