הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורטה 3X3: לוג אימונים.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

א. לאחר תקופת מנוחה, מנטלית בעיקר, ולאחריה גם חיטוב קצר, באימון של אתמול התחלתי בעזרת ה' סבב נוסף של קורטה 3X3 (אודות התוכנית), בהתאמות אישיות שמתבססות על הניסיון הקודם שלי עם התוכנית הזו. היעדים המוצהרים הם, תוספת של 10 ק"ג לפחות לשיאים הקיימים בסקוואט, דדליפט, ובתקווה מספר קרוב לזאת ככל האפשר גם בבנץ' פרס.

ב. לאחר שבסבבים הקודמים, נשארתי על נפח בן 5 סטים של דדליפט לאימון (והשלמה לנפח עם כמה סטים קלים במכונה של הפולי), החלטתי בפעם הזו לנסות ולהעלות את הנפח עד כדי 8 סטים. אין ספק שהסבב הפעם הולך להיות קשה יותר מקודמיו: לא די שנפח הדדליפט כאמור גדל משמעותית, אלא שהתוספת הקלורית הולכת להיות נמוכה יותר: לשם התחלה 500 קלוריות, לא יותר, סך הכל בסביבות 2900 ליממה, ולא פשוט "אכול כפי יכולתך".

ג. האימון של אתמול היה בשבילי אתנחתא מרעננת. לאחר תקופת החיטוב הקצרה, במהלכה נפח האימון שאף למינימום, סוף סוף יכולתי קצת לדחוף ברזלים, ולא סתם לתת סינגל (אמנם בעצימות מקסימלית), לקפל ת'זנב וללכת לבית:

סקוואט:
140X8X5.

דדליפט:
140X8X5.

בנץ' פרס:
105X10X6.

נערך לאחרונה:
המון בהצלחה זפטמר ללא ספק זה הולך להיות אחד הלוגים היותר מעניינים !!!

8 סטים של 3 פלטות :suicide:פשוט ככה !!! מה המשקל העדכני?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

משקל גוף נוכחי: סביבות 107 ק"ג.
(הסקוואטים זה עוד החלק הקל. הטירוף נמצא בדדליפט... ).

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תודה minimonster!

איזה כיף, הולך להיות מעניין ואני בטוח שיהיה אפשר ללמוד מהלוג הזה הרבה.

המון בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בהצלחה הנפח נראה מפחיד אתה בטח תעלה המון שריר וכח

הנפח של התוכנית הזו, הוא באמת פסיכי לגמרי. מה שכן - לנוכח הניסיון של הפעמים הקודמות, אני יודע בדיוק בדיוק לקראת מה אני הולך, ונמצא עם עצמי כבר תקופה בהכנה מנטלית לקראת הבאות.

תודה Guyb, ו-Peroman!

נערך לאחרונה:
שיהיה לך המון בהצלחה ושתהיה לה תקופה טובה עם התכנית; מלאה בעבודה יעילה, התקדמות טובה ונטולת פציעות ובעיות! אני בהחלט אעקוב 😃

מצטרף לשאר המברכים - בהצלחה! אני אעקוב באדיקות אחרי הלוג הזה. 😃

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

לוג מעניין ביותר
הנפח נראה לי מטורף, אני מקווה שאתה מוכן מנטאלית 😲

אני בהחלט מקווה שאני מוכן מספיק!

Cygnus, StarDust, redpowerlifter: תודה רבה על הברכות!

אתה הבן אדם היחיד בעולם שסובל את התוכנית הזו 😛

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שבוע ראשון, אימון שני:

א. היות והמשקלים זהים לאלה של האימון הראשון, אכתוב קצת על הפרטים שמסביב. תחילה לכל על סדר האימון. אני מבצע סט של סקוואט, סט של דדליפט, ובאחרונה סט של בנץ' פרס - וכך על פני מספר סבבים. לקראת סוף האימון, כשהתשישות מתחילה לשחק תפקיד משמעותי יותר, אני משלב את שני הסטים הנוספים של הבנץ' פרס (כמו שפירטתי בהודעת הפתיחה: 10 סטים, לעומת 8 של סקוואט ודדליפט) בתצורה של: סקוואט -- בנץ' -- דדליפט -- בנץ' -- סקוואט, וכו'. זמן המנוחה הממוצע בין סט לסט, בתוך הסבבים הנ"ל, הוא בערך 2 דקות.

ב. האימון של היום, כמו קודמו, לא היה קשה ביותר. זמן אימון נטו, בערך שעתיים - די סביר לשבוע הראשון של שלב הנפח. האתגר היה יותר ברמה האירובית: התאוששות מספיק מהירה בין סט לסט, במיוחד לקראת ואחרי הדדליפט.

ג. סוכרים הם כמובן חובה באימוני נפח דוגמת אלה, וגם קפאין לא יזיק כך שהיה לי שם בקבוק 1.5 ליטר קוקה קולה (מכחיש בתוקף קשר כלשהו עם חברת קוקה קולה או בנדיקט מגנוסון).

ד. לנוכח המשקלים הנמוכים יחסית של שלב הנפח, בוודאי בתחילתו, נמצא כאן חלון הזדמנויות חשוב מאוד לשיפור טכניקה. כל אותם פרטים טכניים לשיפור (וזו הזדמנות להודות ל-moo, שהאיר בפני כמה נקודות חשובות בנוגע לסקוואט שלי), שלא יכולתי להתמקד בהם תוך כדי הסינגלים של תקופת החיטוב, עכשיו מקבלים את מרכז הבמה, סט אחרי סט אחרי סט.

תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית