הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
במידה ואני רוצה להגיע ל200 גרם חלבון וצפונה
אני משתמש באבקת חלבון (תיאורטית), ולוקח סקופ אחרי אימון
בימים שאני לא מתאמן להמשיך לקחת אבקת חלבון באופן קבוע? כלומר להוסיף את הסקופ לתפריט היומיומי שלי?

שאלה אומנם חרושה ובסיסית אבל, איך אתם מגיעים לכמות הזו של החלבון?
תוכלו לפרט מה התפריט שלכם מכיל?
תודה רבה.
בתכלס זה מה שרשמו למעלה : גבינות רזות : גבינה לבנה,קוטג,חלב, המון בשר,טונה,סלמון,דגים למינהם ,אבקת חלבון שזה עוזר למי שמתקשה,ביצים חביתות,גבינה צהובה 5% שומן אני משתמש שהיא מפוצצת בחלבון יחסית זה המאכלים אין יותר מידי גיבונים חוץ מהאבקת חלבון שאפשר לעשות מיליון דברים איתה ואז התפריט יחסית מגוון .

בתכלס זה מה שרשמו למעלה : גבינות רזות : גבינה לבנה,קוטג,חלב, המון בשר,טונה,סלמון,דגים למינהם ,אבקת חלבון שזה עוזר למי שמתקשה,ביצים חביתות,גבינה צהובה 5% שומן אני משתמש שהיא מפוצצת בחלבון יחסית זה המאכלים אין יותר מידי גיבונים חוץ מהאבקת חלבון שאפשר לעשות מיליון דברים איתה ואז התפריט יחסית מגוון .
כן נכון אבל יש עוד דברים אפשר תמיד לגוון בסוגי הבשר\דגים לא חסר סוגים של נתחים\דגים ואם אתה לא שומר כשרות שרימפס מומלץ יש לו אחלה של ערכים:)

• פותח/ת השרשור
שאלה אומנם חרושה ובסיסית אבל, איך אתם מגיעים לכמות הזו של החלבון?
תוכלו לפרט מה התפריט שלכם מכיל?
תודה רבה.

400 גרם חזה עוף
טונה
גבנצ יש לך בכל פרוסה כמעט 10 גרם חלבון וזה בדיחה לבלוע את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית