הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מצאתי את האוזניות של חיי..עכשיו להזמין

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן
למישהו בחדכ היה את הBEATS IN EAR ושמעתי בהן ליד האוזניות שלי והן היו מטורפות
אז החלטתי ללכת על זה ולהזמין
עכשיו..איפה אני יכול להזמין בחול אוזניות ממקור אמין שיש הבדל משמעותי בינו לבית הארץ
באתר של ביטס זה עולה כולה 50 שח פחות לפני משלוח מאשר שזה בבאג

למישהו יש אתר להמליץ עליו?
מצאתי כמה מוכרים טובים באיביי אבל איך אני יכול לדעת שזה המקורי?
הם בעקרון TOP RATED SALLER אבל איך אפשר לדעת בוודאות?

תודה רבה

ממליץ לקנות מחנות כמו באג שגם יהיה אחריות וגם לשקט הנפשי שלא יעבדו עליך,
יש זיופים 1 ל1 מבחינת מראה ואולי גם קול דומה אז בשביל חמישים שקל פחות ולקבל את הסיכוי שזה יהיה זיוף לא שווה לדעתי.
אגב יש לבן דוד שלי ביטס מקוריות ולפי דעתי יש יותר טובים במחיר פחות אבל הם יפות ועכשיו להיות איתם זה כמו להיות עם אייפון..לכל אחד יש

אם אני לא טועה האוזניות האלה לא עמידות בזעה, הן יהרסו לך מהר באימונים. יש לדר.דרה. אתה הPOWER-BEATS שהן יקרות יותר אבל עמידות בזעה ב100%.

Ebay זה המקום שתמצא בו במחיר הכי זול...
אם אתה מפחד מזיופים - לך על power seller ותשתדל להימנע ממוכרים שנמצאים במזרח הרחוק (סין, הונג קונג, טייוואן וכו'..)

ה-IN EAR לא כלכך עמידות ביחס ל POWER BEATS שעוצבו במיוחד לספורט.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לרכוש העתק של ה-IN EAR בכמה עשרות שקלים ולתת להן ניסיון, בעיקר אם אתה לא מזיע.
במקרה הכי גרוע, לא הפסדת הרבה.
איכות הצליל לא רעה בכלל, גם ביחס לאוזניות המקוריות. התמורה ביחס למחיר בכלל.

אני אישית קניתי מכאן:
http://www.aliexpress.com/store/pro...-shipping-for-worldwide/508969_570097136.html
ועד היום אני לא מאמין לאיכות שלהן ולעמידות שלהן ביחס למחיר המגוחך.
(המכירה הספציפית הזו היא של 5 זוגות. ניתן לדבר עם המוכר באופן פרטי והוא עושה זוג אחד ב-8$).

לך להום סנטר יש שם אוזניות חבל על הזמן ב50 שקל זה נישמע זול אבל תאמין לי שלא היו לי אוזניות במאתיים שקל מבאג (היה לי זיכוי בבאג, בחיים לא הייתי קונה משם פשוט 2 חברים שלי קנו דברים מטומטמים משם והיה 200 שקל זיכוי אז לקחתי את זה) שרד אצלי שנה ..
אחרי חודש קניתי מהום סנטר שרדו אצלי שנתיים וחצי ועדיין ממשיכות גם האיכות פצצה שומעים הכל ברור חבל לבזבז כסף רק על השם של האוזניות תאמין לי לא שווה בכל מקרה אם אתה רוצה את האזוניות המסריחות האלה כדי לך לקבנות ממקום בארץ ולא מחו"ל בישביל האחריות

אתם מגזימים בביקורות על האוזניות של ביטס כן זה חרא ממוסחר ועולה ים ואפשר להביא משו באיכות יותר טובה במחיר הזה
אבל האוזניות איכותיות בצליל שוב אני אומר שיש הרבה טובות יותר, אבל זה כמו לקנות אייפון היום בדיוק אותו דבר ויש הרבה כאלה.

• פותח/ת השרשור
אכן דיברתי על אלו שנועדו לספורט..האזנתי להם ונהניתי מכל רגע

• פותח/ת השרשור
ותודה רבה אני אשקול את מה שכתבתם

והם עולות 650 בבאג דני

האוזניות האלה תהיינה אכותיות בצליל כשהן תעלנה 120 שקל. כרגע זה בעיקר חרא ממוסחר עם אקולייזר דפוק ב-99.99 יורו.

אתה מדבר מתןך נסיון? ועל מה? על אוזניות IN EAR או ON EAR?
כן מניסיון. היו לי אוזניות של דר.דרה. ה I-BEATS . הסאונד שלהן היה באמת נהדר (צליל נקי וברור עם אקולייזר טוב, בס טוב ולא מוגזם, בידוד מוחלט מהסביבה) רק חבל שהן לא נועדו לאימונים ונהרסו מהמלחים והנוזלים של הזעה.
לדעתי אם מדברים על דר.דרה. הPOWER-BEATS הן האופטימליות לאימונים. הן קצת יותר יקרות, לצערי מעבר לתקציב שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית