הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש ב-SS נתקע מוקדם, לא אוכל מספיק?

guyschacht

משתמש מתחיל
212
0
נק' מוניטין:
6
212
0
אהלן, אני חדש בפורום, ב-SS ובאימונים בכלל.
אני בן 18, גובה 1.81 לפני תחילת התכנית שקלתי 68 (אני באימון החמישי, התחלתי ב-9.7), היום אני שוקל 70.5.
אגב אני נראה שחיף, יותר בכיוון של 55-60 קילו בתמונה בלי חולצה.
בסקוואט ודדליפט אני מתקדם בסדר, אמנם קצת קשה אבל אפשרי (S:57.5,D:55).
הבעיה היא שאני נתקע בבנץ' במשקל מאוד נמוך, התחלתי מ40 ואני לא מצליח לעלות מ45 ל-50.
הסיבה הראשונה שעלתה לי היא שהתחלתי מ40 קילו ולא ממוט ריק או 25, הסיבה השניה כמובן היא שאני לא אוכל מספיק.
אני כרגע מכניס לא יותר מ200 קלוריות בבוקר, רוב הקלוריות נכנסות בארוחת צהריים (1000-1500) ועוד בערך 850 או טיפה יותר בערב. אני בצבא ככה ש5 ארוחות מפוזרות זה לא כל כך אפשרי.
האם כדאי לי לשקול גיינר? אולי פשוט לדחוף אוכל בבוקר ולסבול?
למען הסר ספק, קראתי את המאמר, ראיתי כמעט את כל הסרטונים של ריפטו ואח שלי כבר שנתיים חזק באימונים (הוא היה פעיל בפורום) והוא חושב שהטכניקה שלי בסדר, אני כמעט בטוח שזה לא בעיה של טכניקה.
איך אני ממשיך מכאן?
תודה רבה.

אתה אנורקס 70 קילו על מטר 80

"אני אוכל מלא אני לא מבין למה אני לא מתקדם" - זה אחת הסיבות לחוסר התקדמות ממליץ לך להתחיל לבדוק כמה בערך אתה באמת אוכל כל יום או לעשות תפריט מסודר כמו שצריך שיבטיח שתתקדם ולהיות בטוח שאתה אוכל מספיק
סיבה אחרת יכולה להיות חוסר וויטמינים או חוסר שינה או שלמרות שאתה חושב שהטכניקה שלך טובה היא לא באמת טובה תבדוק את המצב ותעשה הכל כמו שצריך ואין סיבה שלא תתקדם

יכול להיות שהתחלת עם משקלים גבוהים מדי, ויכול להיות באמת שהתזונה לקויה. הייתי מתחיל לאכול קצת יותר וגם לעלות סרטונים, אולי הטכניקה טעונה שיפור.

כמה אימונים כבר בSS?
אם הדדליפט והסקוואט זזים ואתה אוכל טוב, אז אתה מתחזק וגם הבנצ' ינוע בקרוב. מתח אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
כמה אימונים כבר בSS?
אם הדדליפט והסקוואט זזים ואתה אוכל טוב, אז אתה מתחזק וגם הבנצ' ינוע בקרוב. מתח אתה עושה?
היום היה אימון 5, סקוואט 57.5 דדליפט 55 ובנץ' 45 5,5,3 לצערי.
כן, 3*כשל
ממחר אני אתחיל לאכול גם בבוקר כמו שצריך ולנסות ליטר וחצי חלב ביום, נראה מה יהיה

Back
למעלה תחתית