הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע במשקל בחיטוב

shim1on222

משתמש מתחיל
64
2
נק' מוניטין:
3
64
2
שלום חברה אני כבר נמצא בתהליך ארוך של חיטוב והגעתי ל12.5 אחוז לפי הקליפר עכשיו אני תקוע על המשקל למרות גרעון קלורי של 1000 קלוריות בדקתי במחשבון tdee ואני ממש מקפיד על מה שאני מכניס ואני עושה אירובי 7 פעמים בשבוע 50 דק ואימון כוח 6 פעמים בשבוע ועדיין לא מצליח להוריד עוד ניסיתי כמה ימים לקצץ עוד קלוריות אבל עדיין לא עזר וסתם הרעיב אותי אני חייב שתעזרו לי פה ותגידו לי מה אפשר לעשות???

אתה על גרעון של 1000 ק׳ ועוד עושה 7 פעמים בשבוע אירובי+6 אימוני כוח? מה לעזאזל? איך נשאר לך בכלל אנרגיה? אתה מודע לזה שאתה כנראה נמצא בגרעון הרבה יותר גדול בגלל כל הפעילות הזאת? אני במקומך הייתי נכנס לחודש נייטרלי ולאחר מכן בונה תוכנית אימונים הגיונית ושפויה.

• פותח/ת השרשור
הייתי אצל יועץ תזונה אחי וזה מה שהוא המליץ לי בינתיים ירדתי יפה בלי לאבד הרבה מסת שריר וזה עזר עכשיו אני נתקעתי, ונראה לי שאני בגרעון של 1000 כי בדקתי במחשבון tdee ורשום שהניטרלי שלי זה 2700

הייתי אצל יועץ תזונה אחי וזה מה שהוא המליץ לי בינתיים ירדתי יפה בלי לאבד הרבה מסת שריר וזה עזר עכשיו אני נתקעתי, ונראה לי שאני בגרעון של 1000 כי בדקתי במחשבון tdee ורשום שהניטרלי שלי זה 2700
בסדר שאתה אצל תזונאי וכל זה ואני לא יודע מה היה א״ש שלך פעם אבל כרגע זה לא שפוי. אתה שורף ים קלוריות. מה הגובה והמשקל שלך כרגע?

• פותח/ת השרשור
77.5 מטר 78 אז מה עושים אחי?

77.5 מטר 78 אז מה עושים אחי?
אמרתי לך קודם כל תוריד את כמות הפעילות. דבר שני לך על נייטרלי של שבועיים-חודש. הגוף שלך חייב להתאזן קצת אחרי שאנסת אותו ככה. זאת ההמלצה שלי. תחכה לעוד תשובות בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
אז מה עושים?
אמרתי לך קודם כל תוריד את כמות הפעילות. דבר שני לך על נייטרלי של שבועיים-חודש. הגוף שלך חייב להתאזן קצת אחרי שאנסת אותו ככה. זאת ההמלצה שלי. תחכה לעוד תשובות בכל מקרה.
איך אני בודק באופן הכי טוב מהו המאזן הניטרלי שלי לפי איזו שיטה?

מחזק במהלך החיטוב שלי עשיתי ירידה גדולה עד שנקעתי.. קראתי את המאמר הנל עשיתי נייטרלי של 20 יום וחזרתי למאזן קלורי וירדתי כאילו התחלתי מאפס חשוב לחדש מאגרים בגוף ולאושש מערכות

• פותח/ת השרשור
מחזק במהלך החיטוב שלי עשיתי ירידה גדולה עד שנקעתי.. קראתי את המאמר הנל עשיתי נייטרלי של 20 יום וחזרתי למאזן קלורי וירדתי כאילו התחלתי מאפס חשוב לחדש מאגרים בגוף ולאושש מערכות
לפי מה בדקת את המאזן הניטרלי שלך? וכל כמה זמן הורדת קלוריות וכמה הורדת? ומה המינימום ימים שאפשר לעשות מאזן ניטרלי כי אני רוצה לחזור לחיטוב כמה שיותר מהר?

דבר איתי

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית