הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לפני שימוש ראשון ביוהמבין

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני כרגע על 12-13% (יש גם איזה קילו+של נוזלים מהקריאטין), אף פעם לא הצלחתי לרדת מה 12%.

קראתי את כל המאמרים בפורטל בנושא, כמה שאלות:

1. לפי מה שרשום אני צריך לקחת 14 מ"ג (בהתאם למשקל) שזה 5-6 כדורים, הבנתי שבהתחלה אפשר להתחיל אפילו בחצי מהכמות, אם כן אז לכמה זמן ומה המינון ההתחלתי?

2. אפשרי חצי סקופ אבקת חלבון עם מים לאחר האימון אירובי בבוקר ?

3. יצא לי לעשות בשבוע בערך 3 אימוני אירובי בוקר זה מספיק? (את שאר האירובי אני יעשה אחרי האימון כוח בלי שימוש ביוהמבין כמובן).

תודה

אי אפשר להתחיל בהתחלה מחצי מהכמות ממה שידוע לי
2.רצוי שלא.תתאפק
3.זה המון לדעתי

אני כרגע על 12-13% (יש גם איזה קילו+של נוזלים מהקריאטין), אף פעם לא הצלחתי לרדת מה 12%.

קראתי את כל המאמרים בפורטל בנושא, כמה שאלות:

1. לפי מה שרשום אני צריך לקחת 14 מ"ג (בהתאם למשקל) שזה 5-6 כדורים, הבנתי שבהתחלה אפשר להתחיל אפילו בחצי מהכמות, אם כן אז לכמה זמן ומה המינון ההתחלתי?
תתחיל עם חצי מהכמות אם אתה קצת בלחץ,זה עושה את העבודה מבחינת מרץ,דופק,וריכוז..אבל בשביל שהוא באמת ינייד כמו שהוא אמור צריך את הכמות המומלצת
2. אפשרי חצי סקופ אבקת חלבון עם מים לאחר האימון אירובי בבוקר ?
תחכה 3-4 שעות אחרי הלקיחה כמו שמומלץ

3. יצא לי לעשות בשבוע בערך 3 אימוני אירובי בוקר זה מספיק? (את שאר האירובי אני יעשה אחרי האימון כוח בלי שימוש ביוהמבין כמובן).
מספיק זה תלוי בגירעון שאתה נמצא,אפשרי גם להיות בלי אירובי בכל,אבל כמובן שתמיד עדיף
ואפשרי לקחת את היהומבין 10 דקות לפי שאתה מסיים את האימון,לחכות עוד 15 דקות ולהתחיל אירובי.

תודה
..
.

אי אפשר להתחיל בהתחלה מחצי מהכמות ממה שידוע לי
2.רצוי שלא.תתאפק
3.זה המון לדעתי
מה זה אי אפשר להתחיל בחצי מהכמות?
בלי קשר לזה שבמאמר על השומן העיקש מומלץ להתחיל פעם ראשונה בחצי כמות, איך יכול להיות שזה לא טוב להתחיל בחצי? איזה דבר שלילי תגרום "חצי מנה", שלא תגרום מנה שלמה?

ולגביי 3 - נראה לי שהוא התכוון שהוא ישתמש ביוהימבין רק 3 פעמים בשבוע באירובי בבוקר ושאל אם זה מספיק. אז לפותח האשכול - לפי המדריכים, צריך לקחת כל יום, אותה כמות. לא רק בימים שבהם אתה עושה אירובי.

ולגביי 3 - נראה לי שהוא התכוון שהוא ישתמש ביוהימבין רק 3 פעמים בשבוע באירובי בבוקר ושאל אם זה מספיק. אז לפותח האשכול - לפי המדריכים, צריך לקחת כל יום, אותה כמות. לא רק בימים שבהם אתה עושה אירובי.[/QUOTE]

הכן,צריך כול יום

מה זה אי אפשר להתחיל בחצי מהכמות?
בלי קשר לזה שבמאמר על השומן העיקש מומלץ להתחיל פעם ראשונה בחצי כמות, איך יכול להיות שזה לא טוב להתחיל בחצי? איזה דבר שלילי תגרום "חצי מנה", שלא תגרום מנה שלמה?

ולגביי 3 - נראה לי שהוא התכוון שהוא ישתמש ביוהימבין רק 3 פעמים בשבוע באירובי בבוקר ושאל אם זה מספיק. אז לפותח האשכול - לפי המדריכים, צריך לקחת כל יום, אותה כמות. לא רק בימים שבהם אתה עושה אירובי.
לדעתי 3 פעמים אירובי זה הרבה בלי קשר
ובנוגע ליהומבין,אמרתי שלא ידוע לי שאפשר להתחיל בחצי מהכמות
אבל המשפט שאמרת בכלל לא קשור "איזה דבר שלילי תגרום חצי מנה שלא תגרום מנה שלמה?"..אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס למשפט הזה..

לדעתי 3 פעמים אירובי זה הרבה בלי קשר
ובנוגע ליהומבין,אמרתי שלא ידוע לי שאפשר להתחיל בחצי מהכמות
אבל המשפט שאמרת בכלל לא קשור "איזה דבר שלילי תגרום חצי מנה שלא תגרום מנה שלמה?"..אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להתייחס למשפט הזה..
מה הכוונה? בשורפי שומן עד כמה שידוע לי תמיד מתחילים בקצת ומעלים עד הכמות הנדרשת
למשל אפדרין אתה לא תתחיל ביום הראשון 75 מ"ג. אותו דבר גם בקלן...

מה הכוונה? בשורפי שומן עד כמה שידוע לי תמיד מתחילים בקצת ומעלים עד הכמות הנדרשת
למשל אפדרין אתה לא תתחיל ביום הראשון 75 מ"ג. אותו דבר גם בקלן...
אנחנו מדברים פה על חומרים שונים ובגלל זה אני חושב שההשוואה היא לא רלוונטית
אבל שוב.אני תמיד אומר לפי דעתי כי גם אני לא רואה מה הסיבה להתחיל עם חצי מהכמות..במדריכים כתוב שצריך 0.2 ממשקל הגוף ולא לעלות בהדרגה ל0.2

אנחנו מדברים פה על חומרים שונים ובגלל זה אני חושב שההשוואה היא לא רלוונטית
אבל שוב.אני תמיד אומר לפי דעתי כי גם אני לא רואה מה הסיבה להתחיל עם חצי מהכמות..במדריכים כתוב שצריך 0.2 ממשקל הגוף ולא לעלות בהדרגה ל0.2
במבה - הוא צריך להתחיל עם פחות כדי לבדוק איך הגוף שלו מגיב. לדעתי, אם זו לא הפעם הראשונה שהוא לוקח, והוא יודע איך הוא מגיב, אפשר להתחיל עם המינון המלא ישר. אבל יש אנשים שלא יסכימו איתי.

אורן - לדעתי, תתחיל עם 5 מג, יום אחרי 10 מג, ולאחר מכן (אם הכל תקין) 14 עד הסוף.
אל תקח חלבון, תחכה את ה4 שעות כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם, אני יתחיך כמו שאלעד אמר לי וככה יתקדם
בקשר לשאלה השלישית אני יסביר:
פעם שאלתי ואמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות אירובי בבוקר אין לי מה לקחת יוהמבין, בגלל זה שאלתי אם אני יעשה "רק" 3 אימוני אירובי בוקר בשבוע זה מספיק.

תודה לכולם, אני יתחיך כמו שאלעד אמר לי וככה יתקדם
בקשר לשאלה השלישית אני יסביר:
פעם שאלתי ואמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות אירובי בבוקר אין לי מה לקחת יוהמבין, בגלל זה שאלתי אם אני יעשה "רק" 3 אימוני אירובי בוקר בשבוע זה מספיק.

הכוונה היתה אחרי צום,היהומבין לא משפיע בצורה אופטימלית בנוכחות אינסולין,לכן בדר"כ לוקחים אותו לפני אירובי בבוקר
בגלל שאתה בעצם אחרי צום לילי..

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה
הבנתי שגם ביום ללא אימון אירובי בבוקר/או בכלל לא גם צריך לקחת אותו מינון, השאלה אם עדיין גם ביום ללא אימון צריך לשלב עם 200 מ"ג קפאין?

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות בבקשה
אני כבר יום שלישי עם היוהמבין, היום הגעתי למינון המלא, צריך להרגיש משהו מיוחד?
אפשרי לעשות מחר אירובי ב-8 בבוקר (לאחר לקיחת היהומבין ב-7) ואז ב12 לאכול וב-2 לעשות אימון כוח? (השאלה אם ב-2 כבר יהיה אפשר להתאמן בגלל ההשפעה של היהומבין).
סופ"ש הבא אני באילת, מה לעשות? אפשרי להפסיק את השימוש לכמה ימים? כי ממש לא בא לי עם הצום הזה בזמן חופשה.

עוד כמה שאלות בבקשה
אני כבר יום שלישי עם היוהמבין, היום הגעתי למינון המלא, צריך להרגיש משהו מיוחד?
אפשרי לעשות מחר אירובי ב-8 בבוקר (לאחר לקיחת היהומבין ב-7) ואז ב12 לאכול וב-2 לעשות אימון כוח? (השאלה אם ב-2 כבר יהיה אפשר להתאמן בגלל ההשפעה של היהומבין).
סופ"ש הבא אני באילת, מה לעשות? אפשרי להפסיק את השימוש לכמה ימים? כי ממש לא בא לי עם הצום הזה בזמן חופשה.
לגביי השאלה השנייה, אפשר להפסיק את השימוש לכמה ימים, וכשאתה חוזר אתה יכול שוב לקחת חצי מנה בפעם הראשונה.

לפי איך שזה נראה ליוהמבין יש חיסרון רציני מאוד וזה פירוק מסת שריר.
כל מי שמפתח/רוצה לשמור על מסה מבין עד כמה ארוחת הבוקר היא הכי חשובה מכיוון שהגוף בצום אחרי שינת הלילה.

לא רק זה , עוד לעשות אימון ועוד אחרי זה שלוש שעות לא לאכול נראה לי כמו לירות לעצמך כדור ברגל. אין ספק בכלל שמסת השריר תרד באופן גדול יותר מאשר אם היית אוכל באופן סדיר.

לא חבל ?

כל מי שמפתח/רוצה לשמור על מסה מבין עד כמה ארוחת הבוקר היא הכי חשובה מכיוון שהגוף בצום אחרי שינת הלילה.

לא רק זה , עוד לעשות אימון ועוד אחרי זה שלוש שעות לא לאכול נראה לי כמו לירות לעצמך כדור ברגל. אין ספק בכלל שמסת השריר תרד באופן גדול יותר מאשר אם היית אוכל באופן סדיר.

לא חבל ?

facepalm

• פותח/ת השרשור

לא חבל ?

אתה רציני? אםם אני לא יאכל 8 שעות אז שריר יתפרק?

זה תלוי בכמה סה"כ אתה מכניס בסוף היום.

בנוסף לשאלות מקודם, אם אין לי אפשרות לעשות אירובי על הבוקר אני קם לוקח ב5 יוהמבין, ב-10 אני יכול לבצע אימון כוח? (בכללי אחרי כמה זמן מלקיחת היהומבין אפשר לבצע אימון כוח? (זה מה שאני רוצה לדעת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית