הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

• פותח/ת השרשור SpeniX
  • פורסם בתאריך

SpeniX

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
התאמנתי באיגרוף תאילנדי באופן סדיר פעמיים בשבוע + חדר כושר פעם בשבוע.
לפני חודש נפצעתי בקרסול ואני לא אחזור להתאמן באיגרוף תאילנדי בחודש הקרוב לפחות, אז זה הזמן להתמקד קצת יותר בחדר כושר.

עוד חודשיים בן 17
1.71
67KG
כ12% שומן

לוג SS לתקופה הקרובה בשביל לעקוב אחרי המשקלי עבודה ולקבל חוות דעת במקרה הצורך.
המטרה היא לצבור כוח בסיסי כי למרות האימונים בחדה"כ משקלי העבודה ברצפה.

האימון הראשון היה:
A
סקוואט- 3X5 משקל 70KG
בנץ'- 3X5 משקל 64KG
דדליפט- 1X5 פעם ראשונה, משקל נסיון 70KG

אימון שני היה:
B
סקוואט- 3X5 משקל 80KG סגרתי שלוש חמישיות אבל בסט האחרון היה קשה, העלייה תיהיה הרבה יותר קשה מכאן.
מילטרי פרס- 3X5 פעם ראשונה, ניסיתי 30KG, 35KG, 40KG - סט אחרון טכניקה לא טובה אז באימון הבא כנראה 37.5KG
מתח עם משקל- 3X5 עם 15KG.

אימון הבא (שוב A) יהיה מחר, אעדכן בהמשך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
25.07
A
סקוואט 3X5: סט ראשון 84.5K היה קשה ובחזרה האחרונה הטכניקה הייתה ממש על הפנים, כמעט גוד מורנינג.. הורדתי משקל וסגרתי שתי חמישיות של 80KG, פחות קשה מבאימון הקודם.
בנץ': 3X5 משקל 70KG
דדליפט- 1X5 משקל 80KG

• פותח/ת השרשור
סרטונים מהאימון אתמול-
אני לא יכול עדיין לפרסם לינקים בגלל מס' הודעות נמוך מדי, תוסיפו את הסיומת אחרי ה "=watch?v" ב URL של Youtube:
דדליפט
mH-fufeIC-Y
לא ממש סגור על הטכניקה

סקוואט
הסט השני, בדיעבד ראיתי שהמגבת הסתירה ולא רואים לאיזה עומק בדיוק ירדתי אבל עדיף מכלום..
ZaUwMLFSg2o

אימון הבא מחר.

• פותח/ת השרשור
27.07
אימון איגרוף (חד פעמי לזמן הקרוב) + קצת מתח במשקל גוף

28.07
B
קצת תפוס מהאימון יום לפני
סקוואט- 3X5 משקל 82.5KG
מילטרי פרס- 3X5 משקל 37.5KG
מתח עם משקל- 3X5 עם 15KG לא התאוששתי לגמרי מאתמול ובגלל זה לא העלתי משקל, אימון הבא אנסה 17.5KG

יפה מאד,בהצלחה אחי
תעלה סירטון בלי המגבת שמסתירה את הרגליים שלך.
לגבי הדדליפט ,לפני שאתה מרים את המוט,תצמיד את השוקיים למוט,תוכל לראות דוגמאות בסרטונים אחרים כאן בפורום.

• פותח/ת השרשור
יפה מאד,בהצלחה אחי
תעלה סירטון בלי המגבת שמסתירה את הרגליים שלך.
לגבי הדדליפט ,לפני שאתה מרים את המוט,תצמיד את השוקיים למוט,תוכל לראות דוגמאות בסרטונים אחרים כאן בפורום.
אני אשתדל לצלם את הסקוואט והדדליפט באימון A הבא, תודה.

31.07
A
סקוואט- 3X5 משקל 87KG- קשה.
בנץ'- 3X5 בסט הראשון ניסיתי 74.5KG אבל הצלחתי לסגור רק 4 חזרות, הורדתי משקל ל 72.5KG והצלחתי שתי חמישיות
דדליפט- 1X5 משקל 85KG, בלי הרבה בעיות, אבל עדיין לא עושה 100% בטכניקה נכונה, צריך ללמוד אותה וברגע שאדע אני ארגיש חופשי יותר להעלות משקל ולמשוך יותר.

• פותח/ת השרשור
03.08
B
סקוואט- 3X5 משקל 90KG
מילטרי פרס- 3X5 משקל 40KG, סט אחרון הצלחתי רק 4. לא סגור על הטכניקה אז בקרוב אעלה סרטון.
מתח עם משקל- 3X5 עם 17.5KG

סרטון של הסקוואט מהאימון היום- עדיין לא יכול להוסיף לינקים אז תדביקו את הסיומת הזו אחרי ה"watch?v=" ביוטיוב:
O1p161HTJC4

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
06.08
A
סקוואט- 3X5 משקל 92.5KG - סרטון בקרוב
בנץ'-
סט ראשון 74.5KG- שוב הצלחתי רק 4 חזרות.
סט שני 72.5KG חמש חזרות, קשה
סט שלישי 72.5KG כשל בחזרה החמישית- הצלחתי רק 4.
אימון הבא אם לא אצליח להעלות משקל אולי יש טעם לעשות ריסט.
דדליפט- 1X5 משקל 90KG, עדיין צריך ללמוד טכניקה כמו שצריך אבל בינתיים המשקל עולה מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 92.5KG סט שלישי

ביקורת תתקבל בברכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחרי כמה ימים רצופים שהעדפתי לדחות את האימון בגלל עבודה ועייפות בעקבותיה היום היה לי אימון.
11.08
אימון B
סקוואט- 3X5 משקל 97KG- בגלל שמיהרתי לפני האימון לא הצצתי בלוג לפני והעלתי יותר מדי משקל, כעיקרון רציתי לעשות עם 94.5KG.
זה פעל לטובתי, אבל בכל אופן היה קשה מאוד, אני חושב שבאימון הבא אני אחזור על אותו המשקל ורק אח"כ אעלה ל 100KG (גם בגלל הקפיצה במשקל וגם בגלל רמת הקושי).

מילטרי פרס
- 40KG, פעם ראשונה שאני סוגר שלוש חמישיות מלאות והייתי מבסוט מהטכניקה, אימון הבא אנסה להעלות משקל.

מתח
-
סט ראשון 5 חזרות עם 20KG עליי, היה מאוד לא נוח והמכנס שלי לא הפסיק ליפול תוך כדי. האילתור של לקשור משקולת אולימפית לחבל קפיצה שנכרך סביב המותניים שלי לא ממש הולך, צריך למצוא סידור אחר או שלא אוכל להמשיך לעלות במשקל.
מהסיבה הזאת פירקתי את המשקולת אחרי הסט הראשון ועשיתי חד פעמי מתח עם משקל גוף, גם כדי לראות איך השתפרתי ביחס למה שהייתי לפני התוכנית.
סט שני- מתח משקל גוף 14 חזרות (מקס')
סט שלישי- מתח משקל גוף 12 חזרות (מקס')
המקסימום שלי לפני ה SS היה 16 אז אני די מבסוט.

בקרוב יעלו סרטונים של הסקוואט והפרס.

• פותח/ת השרשור
אחרי שנאלצתי לדחות אותו שוב, אימון היום.

משקל גוף נוכחי נכון להיום- 68KG.

כשהתחלתי לפני חודש הייתי 67KG, יכול ליהיות שזה גם נוזלים אבל אני במאזן קלוריות חיובי.
המטרה שלי אם לא ציינתי היא לצבור משקל על המוט בלי לעלות במשקל בעצמי מתוך תקווה לחזור לאיגרוף, זאת אומרת להתחזק כמה שיותר תוך מינימום עלייה במשקל.

16.08
A
סקוואט- 3X5 משקל 97KG
סט ראשון- הצלחתי רק 4 חזרות- בחזרה הרביעית הרגשתי שאין מצב שאני סוגר חמישיה.
סט שני- התאפסתי על עצמי וסגרתי חמישיה על אותו משקל. קשה מאוד. מאוד.
סט שלישי- בחזרה הרביעית קרסתי קדימה ויצא לי סוג של גוד מורנינג. יצא לי כל האוויר בבת אחת דבר שלא השאיר לי הרבה מקום לעוד חזרה.

אכזבה בסקוואט מבחינתי.

בנץ' פרס- 3X5 משקל 74.5KG
סט ראשון-הצלחתי 5 חזרות אבל עם טכניקה גבולית ביותר ועם ספוטר רנדומלי שמצאתי במכון, הרגשתי שהוא טיפה עזר לי בנקודת השבירה של החזרה האחרונה ולכן סט הבא הורדתי משקל.
סט שני- 5 חזרות עם 72.5KG
סט שלישי- 5 חזרות עם 72.5KG
סטים שני ושלישי גם לא קל..

דדליפט- 1X5 משקל 90KG

בסה"כ אימון מאכזב, לא עמדתי בציפיות של עצמי ולא שמרתי על הסקוואט שכבר הצלחתי באימון הקודם.. אולי זה בגלל התאוששות לא מלאה מהאימונים או שאולי הדחייה פגעה במומנטום של העלייה במשקל, במידה והוא קיים.
מה שכן, העובדה שאני עובד עם משקלים שהם PR עבורי ולרוב בלי ספוטר ממש מקשה עליי במיוחד בסקוואט, בעיקר בגלל הפחד מכשל.

סרטונים- סקוואט, כל הסטים והדדליפט.

אשמח לביקורת במיוחד בקשר לדדליפט- הוא מרגיש לא טוב וזה מונע ממני להעלות משקל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם בדדליפט וגם בסקוואט אתה מרכז את התנועה שלך על קצות האצבעות ולא על העקבים. בדדליפט הישבן גם גבוה מהרגיל, אמור להתחיל יותר נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית