עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Surgeon13, אני לא יודע אם שמת לב אבל כל הסרטונים שהבאת הם מערוץ טלויזיה שנקרא MERMI, ערוץ דתי שבטח ממומן על ידי איזה ארגון טרור, מאיפה אתה יודע שהוא מיינסטרים במצרים?
גם אצלנו תוכל למצוא כמה כאלה.
נו יפה, החברה בישראל ואצל הערבים חרא באותה מידה, ואצלם מקבלים קצת יותר במה (אגב, אם הם היו זקוקים ל"שם טוב" הם לא היו אומרים את זה בטלוויזיה, כמו שאם כהנא היה נבחר פה, חיים בן פסח הזה וחבריו היו מופיעים בטלוויזיה. אין באמת הבדל). נפלא.
Surgeon13, אני לא יודע אם שמת לב אבל כל הסרטונים שהבאת הם מערוץ טלויזיה שנקרא MERMI, ערוץ דתי שבטח ממומן על ידי איזה ארגון טרור, מאיפה אתה יודע שהוא מיינסטרים במצרים?
גם אצלנו תוכל למצוא כמה כאלה.
12344 למרות שאתה נורא אוהב לדחוף את הדברים שלך לכל דיון, צריך לדעת גם מתי להפסיק (או עדיף שלא להתחיל).
אתה כזה ילד...תכלס, בניגוד לשנאה בתקשורת ובחברה הישראלית כלפי הערבים, ששינאה כזאת ואפילו יותר גרועה אני יכול למצוא בהרבה מדינות, כמו... אה... רגע...
אחי, כהנא אמר שכל ערבי בישראל הוא מסוכן!
מה שפה הם שוליים קיצוניים שלא באים לידי ביטוי במיינסטרים בכלל שם הם דרך חיים וחינוך מאפס שמקבל גיבוי מהממסד והשלטון וכל גופי האח הגדול שרק רוצים להזין אותם בשנאה. אין פה אותו חרא באותה מידה, אתה חי אשכרה בסרט.נו יפה, החברה בישראל ואצל הערבים חרא באותה מידה, ואצלם מקבלים קצת יותר במה (אגב, אם הם היו זקוקים ל"שם טוב" הם לא היו אומרים את זה בטלוויזיה, כמו שאם כהנא היה נבחר פה, חיים בן פסח הזה וחבריו היו מופיעים בטלוויזיה. אין באמת הבדל). נפלא.