אנטישמיות במיטבה

תכלס, בניגוד לשנאה בתקשורת ובחברה הישראלית כלפי הערבים, ששינאה כזאת ואפילו יותר גרועה אני יכול למצוא בהרבה מדינות, כמו... אה... רגע...

אחי, כהנא אמר שכל ערבי בישראל הוא מסוכן!
אתה אידיוט.

תודה, תמשיך להפציץ ולהשקיע בלשכנע את עצמך שכולם אנטישמים אחי!

תודה, תמשיך להפציץ ולהשקיע בלשכנע את עצמך שכולם אנטישמים אחי!
תמשיך לשים סרטונים של 2 ערסים מסריחים במשחק של ביתר שמראים ששונאים ערבים....בטח כל הישראלים ככה!!!!
אתם השמאלנים...הבעיה הגדולה והמאפיין שלכם זה שאתם חושבים שאתם חכמים יותר מכולם

אם ממה שרשמתי פה הצלחת להבין שאני חושב ש"כל הישראלים שונאים ערבים" כנראה שבלי קשר לשמאל או ימין, גם הבן אדם הכי אידיוט מכל קצה של המפה הפוליטית יותר חכם ממך ומכל המשפחה שלך.

תמשיך להפציץ בהבנת נקרא עילגת אחי!

אם ממה שרשמתי פה הצלחת להבין שאני חושב ש"כל הישראלים שונאים ערבים" כנראה שבלי קשר לשמאל או ימין, גם הבן אדם הכי אידיוט מכל קצה של המפה הפוליטית יותר חכם ממך ומכל המשפחה שלך.

תמשיך להפציץ בהבנת נקרא עילגת אחי!
ילד קטן ומסכן אתה.. כמה הרביצו לך שהיית קטן שיצאת ככה?
רק לפי התגובה הזאת אפשר להבין שאתה ממש ממש אידיוט, כל מקום אני רואה שאתה מנסה לריב עם אנשים וזה פשוט עצוב
כי במציאות פעם אחרונה שאמרת קללה למישהו זה היה שזרקו עליך טופי בבר מצווה אז למה שתחסוך את הבלבולי ביצים לשנינו כי אני לא מתכוון לבזבז את הזמן על ילד שההורים שלו קרובי משפחה

נערך לאחרונה:
תכלס, בניגוד לשנאה בתקשורת ובחברה הישראלית כלפי הערבים, ששינאה כזאת ואפילו יותר גרועה אני יכול למצוא בהרבה מדינות, כמו... אה... רגע...

אחי, כהנא אמר שכל ערבי בישראל הוא מסוכן!

בתקשורת אתה טועה, יש שנאה ליהודים בתקשורת הישראלית
לגבי החברה אתה עושה השוואה לא נכונה, בגרמניה יהודים לא התפוצצו באוטובוסים, פיצצו מטענים, ירו רקטות על אוכלוסיה אזרחית וביצעו פיגועי דקירה וירי כלפי האזרח הגרמני

השנאה לא נולדת סתם, אני נגד גזענות, וחושב שכל אדם בפני עצמו
אבל בחלקם הלא קטן הם אלו שגזענים כלפי יהודים (מאורעות תרפ"ט היו לפני ש"כבשנו את השטחים", ובכלל לפני קום המדינה)

ילד קטן ומסכן אתה.. כמה הרביצו לך שהיית קטן שיצאת ככה?
רק לפי התגובה הזאת אפשר להבין שאתה ממש ממש אידיוט, כל מקום אני רואה שאתה מנסה לריב עם אנשים וזה פשוט עצוב
כי במציאות פעם אחרונה שאמרת קללה למישהו זה היה שזרקו עליך טופי בבר מצווה אז למה שתחסוך את הבלבולי ביצים לשנינו כי אני לא מתכוון לבזבז את הזמן על ילד שההורים שלו קרובי משפחה

האם אתה רוגז במקצת?

בתקשורת אתה טועה, יש שנאה ליהודים בתקשורת הישראלית
לגבי החברה אתה עושה השוואה לא נכונה, בגרמניה יהודים לא התפוצצו באוטובוסים, פיצצו מטענים, ירו רקטות על אוכלוסיה אזרחית וביצעו פיגועי דקירה וירי כלפי האזרח הגרמני

השנאה לא נולדת סתם, אני נגד גזענות, וחושב שכל אדם בפני עצמו
אבל בחלקם הלא קטן הם אלו שגזענים כלפי יהודים (מאורעות תרפ"ט היו לפני ש"כבשנו את השטחים", ובכלל לפני קום המדינה)

והקשר למה שרשמתי הוא..?

אם אתה לא רואה את הקשר אז אולי כדאי שתפסיק לרדת על הבנת הנקרא של אחרים.

רשמתי שאין מדינה ששונאת ערבים יותר מישראל. אני שואל שוב, איפה הקשר?

צילום של כמה אנשים פרטיים לעומת תוכנית קבועה של שטיפת מוח לילדים. איפה המעורבות הממסדית פה?
איפה בדיוק ההקבלה פה, אין שום דימיון בכלל.

הנה, יותר גרוע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רשמתי שאין מדינה ששונאת ערבים יותר מישראל. אני שואל שוב, איפה הקשר?

הנה, יותר גרוע.

עוד פעם אתה נותן קישורים לא קשורים? (הפעם כהניסט מטורלל)
אתה מביא סרטונים של קיצוניים בודדים, הם לא מיינסטרים בחברה בישראל או בתקשורת.
אני ממתין שתתן דוגמאות של שידורים רשמיים של הטלויזיה בישראל ותוכניות הסתה גזעניות כלפי ערבים\מוסלמים. טענת שיש הרבה כאלה, תעמוד במילה שלך.

הנה, עוד קצת מיינסטרים בעולם הערבי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא טענתי ש"יש הרבה", חאלס לשקר.

רצית הקבלה, קיבלת. פה נגמר הסיפור.

ההקבלה שהוא ביקש ממה שאני הבנתי זה לשידורים מרכזיים בטלויזיה המקומית , דבר שלא תראה פה. להיפך, לרוב התקשורת היא מאד שמאלנית אז נדיר שתמצא דברים כאלו בתקשורת שלנו.

באמת אין את זה בשידורים מרכזיים (התקשורת כאן לפעמים שמאלנית מדיי, אני לא שמאלני אני פשוט אובייקטיבי, ראה גדעון לוי לדוגמה), אבל התוכניות של חיים בן פסח הזה הן "מחתרתיות" בדיוק כמו כל התוכניות שהוא הביא.

לא טענתי ש"יש הרבה", חאלס לשקר.
רצית הקבלה, קיבלת. פה נגמר הסיפור.

הקישורים שנתת הם השוליים של החברה במקרה הטוב. ראיון מקרי עם כמה אוהדי בית"ר או סרטון וידאו של מטורלל כהניסט.
הסרטונים שאני הבאתי כאן הם מיינסטרים בחברה הערבית-מוסלמית במזרח התיכון. כך שאני מחכה לסרטונים מתקשורת המיינסטרים שמטיפה לאנטישמיות, עלילות דם ונאציזם מודרני תחת מטריית האיסלאם.
עדיף תרשום שאין דבר כזה במקום להוציא את עצמך טמבל. אין באמת חיה כזאת עדיין.

באמת אין את זה בשידורים מרכזיים (התקשורת כאן לפעמים שמאלנית מדיי, אני לא שמאלני אני פשוט אובייקטיבי, ראה גדעון לוי לדוגמה), אבל התוכניות של חיים בן פסח הזה הן "מחתרתיות" בדיוק כמו כל התוכניות שהוא הביא.

ואללה, אין את זה בשידורים מרכזיים אצלנו? אז מה אתה מבלבל במוח שיש הקבלות? באיזה ערוץ מרכזי משדרים את הבן פסח הזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נו יפה, החברה בישראל ואצל הערבים חרא באותה מידה, ואצלם מקבלים קצת יותר במה (אגב, אם הם היו זקוקים ל"שם טוב" הם לא היו אומרים את זה בטלוויזיה, כמו שאם כהנא היה נבחר פה, חיים בן פסח הזה וחבריו היו מופיעים בטלוויזיה. אין באמת הבדל). נפלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית