הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקלות של אנטישמיות בח"ול לאור המצב הביטחוני?

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך
שזה בדיוק מה שאתה עושה שאתה טוען שאין מיעוט וכל מוסלמי הוא קיצוני וייטבח ביהודים.
מה יש לספר לך? אתה טוען שהמיעוט הוא הקובע. היו יהודים שעבדו בבנקאות שנוצרה בגללם סטיגמה על יהודים גנבים בשנות ה30. אם אתה לא מבין את ההקשר למה שכתב מקודם ״ אז כן מבחינתי כולם עשו את זה״ אתה כנראה טיפש או ממש אנטי מוסלמים/ערבים.
אם כל המוסלמים באירופה הם קיצוניים שיהרגו את כל מי שלא יהפוך למוסלמי, מבחינתך כל היהודים הם חזירים מניאקים שגונבים לגרמנים את הכסף.
אה כן?בגלל בנקאים יהודים בשנות ה30 קיבלנו סטיגמה של גנבים?
חפש את הערך 'חיסול יהדות יורק' בגוגל.

יום ראשון חזרתי מגרמניה הייתי שם 8 ימים
אז כמו שכתבו - אל תלך עם סימנים מזהים בולטים חיצוניים(חולצות צבא/עם כיתוב בעברית, מגן דוד וכו')
כששאלו אותנו מאיפה אנחנו הפעלנו שיקול דעת, יש הרבה מקומות של תורכים ששם נגיד פעם שאלו אותנו וכזה התחמקנו מתשובה
מצד שני שהיינו בסבב פאבים(משהו מאורגן כזה - נקרא Pub crawl/Anti pub crawl - ממליץ אגב לעשות את זה, חפשו מאיפה יוצא אחד כשתהיו שם) והתערבבנו עם תיירים ותיירות אחרים כן אמרנו שאנחנו מישראל ודווקא הייתה הזדהות

לא יודע, לי אישית מרגיש קצת פרנואידי להסתיר לגמרי ואני חושב שנהגנו נכון עם השיקול דעת אבל תלוי בכם

אה כן?בגלל בנקאים יהודים בשנות ה30 קיבלנו סטיגמה של גנבים?
חפש את הערך 'חיסול יהדות יורק' בגוגל.
אני יודע שלא כתבתי את זה במדויק ( זה לא רק ביורק דרך אגב בנקאיים יהודיים היו בכל אירופה) ואני לא רואה איך זה משנה משהו במה שכתבתי. תחליף את זה בסטיגמות שנוצרו על יהודים במאה ה12 וטבחו בגללן ביהודים בשנות ה30, הפואנטה תישאר אותה פואנטה.

יום ראשון חזרתי מגרמניה הייתי שם 8 ימים
אז כמו שכתבו - אל תלך עם סימנים מזהים בולטים חיצוניים(חולצות צבא/עם כיתוב בעברית, מגן דוד וכו')
כששאלו אותנו מאיפה אנחנו הפעלנו שיקול דעת, יש הרבה מקומות של תורכים ששם נגיד פעם שאלו אותנו וכזה התחמקנו מתשובה
מצד שני שהיינו בסבב פאבים(משהו מאורגן כזה - נקרא Pub crawl/Anti pub crawl - ממליץ אגב לעשות את זה, חפשו מאיפה יוצא אחד כשתהיו שם) והתערבבנו עם תיירים ותיירות אחרים כן אמרנו שאנחנו מישראל ודווקא הייתה הזדהות

לא יודע, לי אישית מרגיש קצת פרנואידי להסתיר לגמרי ואני חושב שנהגנו נכון עם השיקול דעת אבל תלוי בכם

הייתי שם עם אימא ואבא שלי לפני 3 או 4 שנים וכמו שאתה מתאר עם התורכים - בהחלט צריך להיזהר שם.

אנחנו היינו בשוק של הרובע התורכי בברלין והשתדלנו לא לדבר בעברית יותר מדי, זה גם היה בתקופה מתוחה ולא נעימה.

בוא ספר לי קצת על היהודים העשירים שגונבים כסף.
אתה מוזמן לקרוא.
http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_oligarch

אוליגרכים בולטים -

Boris Berezovsky - יהודי
Alexander Smolensky
Mikhail Khodorkovsky - יהודי
Alex Konanykhin
Mikhail Fridman - יהודי
Anatoly Chubais,- יהודי
Vladimir Gusinsky - יהודי
Vitaly Malkin - יהודי
Vladimir Potanin
Roman Abramovich - יהודי
Alexander Abramov - יהודי
Oleg Deripaska
Mikhail Prokhorov - יהודי
Alisher Usmanov - נשוי ליהודיה
German Khan - יהודי
Viktor Vekselberg - יהודי
Leonid Michelson - יהודי
Vagit Alekperov
Pyotr Aven - יהודי

אני יודע שלא כתבתי את זה במדויק ( זה לא רק ביורק דרך אגב בנקאיים יהודיים היו בכל אירופה) ואני לא רואה איך זה משנה משהו במה שכתבתי. תחליף את זה בסטיגמות שנוצרו על יהודים במאה ה12 וטבחו בגללן ביהודים בשנות ה30, הפואנטה תישאר אותה פואנטה.
שוב תן לי לתת לך את ההבדלה-
הסטיגמות שנוצרו כלפיי היהודים הן, בין היתר, תוצאה ישירה של שנאה כלפיי בעל החוב(המשעבד, אם תרצה).
ניתן כמובן לייחס את השנאה ליהודים לדברים אחרים, כמו למשל הרגלי היגיינה שבעבר לא היו אצל האירופאים והרגלי חינוך שלא היו קיימים אצל האירופאים.

את הדברים הנ"ל לא ניתן לומר על מוסלמים שכן השנאה כלפיהם היא לא בגלל התרבות השונה שלהם, אלא בגלל שה'קיצונים' שבהם מפוצצים בניינים וה'מתונים' יושבים בחיבוק ידיים. מבחינתי, כל זמן שהם יושבים בחיבוק ידיים, כל אחד ואחד מהם קיצוני כמו האחים שלו.

אתה רוצה לשחק בהבדלות בפינצטה, שיבושם לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית