הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקלות של אנטישמיות בח"ול לאור המצב הביטחוני?

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי!

אני טס עוד כמה ימים לגרמניה ואוסטריה וקצת מלחיץ אותי לטוס ולהיתקל באנטישמיות..
למי שעוקב בכדורגל ולמי שלא, מכבי חיפה שיחקה משחק אימון באוסטריה ופרצו לשם מפגינים והתקיפו אותם
היום נמנע פיגוע בהולנד נגד נבחרת הכדורעף לאחר שנתפסו 2 חשודים עם אמל"ח(התכוונו לפגוע בהם)
בפריז יש הפגנות מטורפות נגדו ובעוד הרבה מקומות
מה דעתכם על זה? הייתם טסים במצב כזה? כי אני ממש חושש מהעניין, למרות שנהייה 10 אנשים אבל מתוכם 6 נשים+אח קטן..

יש לי הרבה חברים שנמצאים עכשיו בהולנד, צרפת,צ'כיה וגרמניה בערים הגדולות.אף אחד מהם לא נתקל באנטישמיות.
אם תמנע מללכת עם דגלים של ישראל ברחובות סביר להניח שהכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
יש לי הרבה חברים שנמצאים עכשיו בהולנד, צרפת,צ'כיה וגרמניה בערים הגדולות.אף אחד מהם לא נתקל באנטישמיות.
אם תמנע מללכת עם דגלים של ישראל ברחובות סביר להניח שהכל יהיה בסדר.
אני מניח שאתה צודק אבל אני חושש שאם ישמעו אותנו מדברים עברית באמצע הרחוב.. (או שאני כבר סתם פרנואיד)

אני מניח שאתה צודק אבל אני חושש שאם ישמעו אותנו מדברים עברית באמצע הרחוב.. (או שאני כבר סתם פרנואיד)
אלו מדינות עם מיליוני תיירים. הסיכוי שידעו שאתה ישראלי שמדבר באותו הרגע עברית הוא קלוש.

רובם לא יזהו שזאת עברית בכלל... אל תלכו עם כיפות ומגיני דוד, סביר להניח שזה יספיק.

חבר הייה באנגליה ועבר ליד אלפי מפגינים בעשרות הפגנות עם המגן דוד בחוץ והוא פה איתנו, המקסימום אנטישמיות שהוא נתקל בה (פריז+אנגליה) זה שלפעמים קבוצות של אנשים הצביעו עליו והסתכלו על המגן דוד אבל לא קללות ולא לינצ׳ים..

לא יעבור זמן רב עד שהמוסלמים באירופה ישתלטו על העולם ויהרגו כל בן אנוש שלא מקבל על עצמו את חוקי האסלאם.

הם כבר עכשיו נמצאים בצרפת, אנגליה, בלגיה והולנד ועושים "הפגנות" והתקהלויות ברחובות, רומסים ומשחיתים כל דבר בדרך.

נכנסים לתגרות עם אנשי חוק במדינות שלהם. לא פלא שיוסי אייש(למי שלא מכיר http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2014-39317c09a4f54410/Article-201d7ad65838441006.htm) הקים את הליגה להגנה יהודית. אנחנו היחידים שמתנגדים להם ישירות.

כל עוד לא תלך עם חולצות מגן דוד ודגלי ישראל, הכל יהיה בסדר חחח
מזכיר לי שאני טסתי לסלובניה/הונגריה/צ'כיה בידיוק יום אחרי המרמרה ומתתי מפחד שיקרה משהו אבל זה סתם היה חשש.
מי ששאל אמרתי שאני ישראלית, קיבלתי תשובות סתמיות כמו ''וואו זה רחוק'' או ''יש שם מדבר וגמלים?" ושם זה נגמר חחח

אגב, כשאתה מדבר עברית, יש יותר סיכויים או שאנשים יסתכלו עלייך מוזר כי אין להם מושג מה יוצא לך מהפה, או שידברו אלייך בחזרה ישראלים 😃

אל תדאג, תסע ותהנה!

לא אשכח איך בנמל התעופה בקהיר דיברו איתי המצרים בעברית.

לא יעבור זמן רב עד שהמוסלמים באירופה ישתלטו על העולם ויהרגו כל בן אנוש שלא מקבל על עצמו את חוקי האסלאם.

הם כבר עכשיו נמצאים בצרפת, אנגליה, בלגיה והולנד ועושים "הפגנות" והתקהלויות ברחובות, רומסים ומשחיתים כל דבר בדרך.

נכנסים לתגרות עם אנשי חוק במדינות שלהם. לא פלא שיוסי אייש(למי שלא מכיר http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2014-39317c09a4f54410/Article-201d7ad65838441006.htm) הקים את הליגה להגנה יהודית. אנחנו היחידים שמתנגדים להם ישירות.
יוסי אייש לא הקים את הליגה להגנה יהודית . כרגע או עד לפני כמה שנים הוא היה אחריי על ההגנה היהודית "סניף צרפת" .
"הליגה להגנה יהודית "(לא יודע אם השם הזה רשמי בכלל - אם כן אז רק בצרפת או אירופה) זה משהו הרבה יותר גדול שיש בכל מדינה עם קהילה יהודית בחסות המוסד (אני יודע שקוראים לזה גם המסגרת שזה גם הכינוי של המוסד).

היהודים לא שרפו כנסיות או מסגדים בגרמניה, ולא הכו או רצחו אף אחדם בגלל שהוא לא קיבל על עצמו את חוקי היהדות.

אה, לא ידעתי שכל המוסלמים באירופה עשו את זה
תודה על העדכון אחי
שוב התחלנו נחוי?שוב התחלנו עם המיעוט עושה את זה אז בוא נרחם על כולם?
גם הנאצים היו מיעוט, גם החמאס הם מיעוט..מה לעשות, מי שקובע את הטון זה הקיצונים. המתונים לא מתנגדים ולא עושים שום דבר נגד הקיצונים..אז כן מבחינתי כולם עשו את זה.

שוב התחלנו נחוי?שוב התחלנו עם המיעוט עושה את זה אז בוא נרחם על כולם?
גם הנאצים היו מיעוט, גם החמאס הם מיעוט..מה לעשות, מי שקובע את הטון זה הקיצונים. המתונים לא מתנגדים ולא עושים שום דבר נגד הקיצונים..אז כן מבחינתי כולם עשו את זה.
אז אתה טוען שכל היהודים עשירים ולוקחים לגרמנים טובים את הכסף. אם מיעוט עשה את זה כנראה שזה נכון על כולם 😣

אז אתה טוען שכל היהודים עשירים ולוקחים לגרמנים טובים את הכסף. אם מיעוט עשה את זה כנראה שזה נכון על כולם 😣
בוא ספר לי קצת על היהודים העשירים שגונבים כסף.
אני מדבר איתך על קיצוניות גזענית פושעת סטייל נאציזם/אסלאם קיצוני.

קיצוניות גזענית פושעת
שזה בדיוק מה שאתה עושה שאתה טוען שאין מיעוט וכל מוסלמי הוא קיצוני וייטבח ביהודים.
מה יש לספר לך? אתה טוען שהמיעוט הוא הקובע. היו יהודים שעבדו בבנקאות שנוצרה בגללם סטיגמה על יהודים גנבים בשנות ה30. אם אתה לא מבין את ההקשר למה שכתב מקודם ״ אז כן מבחינתי כולם עשו את זה״ אתה כנראה טיפש או ממש אנטי מוסלמים/ערבים.
אם כל המוסלמים באירופה הם קיצוניים שיהרגו את כל מי שלא יהפוך למוסלמי, מבחינתך כל היהודים הם חזירים מניאקים שגונבים לגרמנים את הכסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית