הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

. שווה הצצה.מצעד רעוה של צבא מיצרי

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
fit-990x660.jpg

• פותח/ת השרשור
גם אצלנו מחלקים. אנאבר וטורינבול.

גם אצלנו מחלקים. אנאבר וטורינבול.
זו הולכת להיות תגובה אחת הכי מטומטמות ופעורות באתר אני מאמין, אבל לאור העובדה שהכל ייתכן ומכיוון שראיתי מפלצות בחלק מהיחידות שמחייבות פיזיות וגודל האם אתה רציני?

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שאני מכיר אישית רופה יחידה מאוד מאוד מובחרת ושהם טסו להתאמן בקורסיקה,הם קיבלו תוספת לזמן של אימון בתנאים הרריים.

בוא נגיד שאני מכיר אישית רופה יחידה מאוד מאוד מובחרת ושהם טסו להתאמן בקורסיקה,הם קיבלו תוספת לזמן של אימון בתנאים הרריים.
הבנתי גם איזה יחידה. אני מאמין שזה קיים גם במקומות אחרים לאור הגדלים שראיתי בחלק מהיחידות (כמובן שלא נפרט).

הבנתי גם איזה יחידה. אני מאמין שזה קיים גם במקומות אחרים לאור הגדלים שראיתי בחלק מהיחידות (כמובן שלא נפרט).

לא כ"כ קשה להבין באיזו יחידה מדובר למי שמבין דבר או 2 ביחידות האלה.
אני הבנתי שבהרבה יחידות מובחרות לא מחלקים סטר' אבל האנשים כן משתמשים ומעלימים עין. (במיוחד אנשים בני 30~ שצריכים לשמור על כשירות שיא)

לא כ"כ קשה להבין באיזו יחידה מדובר למי שמבין דבר או 2 ביחידות האלה.
אני הבנתי שבהרבה יחידות מובחרות לא מחלקים סטר' אבל האנשים כן משתמשים ומעלימים עין. (במיוחד אנשים בני 30~ שצריכים לשמור על כשירות שיא)
ממה שאני יודע סטרואידים לא נמצא בפקודות הסמים בצהל

כנראה שגם סווווסססססססססיםםםםם הם מקבלים מהצבא האמריקאי ולא רק נשק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית