הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באמצע חיטוב בלינארית של בל סטאר+ שאלות

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

אני כרגע נמצא באמצע חיטוב, בערך כחודשיים, והמשקלי עבודה דווקא עלו, עד שנעצרו.
מבחינת המשקל גם ירדתי כ 6 קילוגרמים. ולבינתיים המשקלי עבודה נישמרים.

האם עדיין אני צריך לבצע את אותו הסדר של התכנית, על אף שהמשקלים אינם עולים ויורדים?
ז"א ביום הראשון לבצע בסט הכבד 5 חזרות, ביום השני לבצע אימון קל, וביום השלישי לבצע בסט הכבד 3 חזרות (שזה אותו משקל של היום הראשון)?
האם עדיף במקום זאת, לשנות את התכנית ולבצע 1RM או משהו בסגנון?

עוד כמה שאלות קטנות:
בבנץ' ובפרס אני תקוע במשקלים. האם כדאי לנסות להגדיל נפח או לשחק במשקלים?

מצויין שבאפרסק יש כ 25 גרם פחממה. האם זה שווה לאותה פחממה שבלחם? זה נכנס לתפריט בתור "פחממה", נכון?

מאחר והדדליפט שלי תמיד היה נמוך מהסקאווט, אני מרגיש שהדדליפט קצת נחלש, אולי מעצם העובדה שהוא מבוצע בתכנית רק פעם בשבוע.
האם כדאי לשנות את התדירות של הדדליפט או בכל זאת לדבוק בתכנית המקורית?

תודה רבה!

1)אתה יכול לקצץ בנפח על מנת לשמור את העצימות אתה יכול להוריד את הסטים של ה8 בימי חמישי , ובהמשך שכבר תרגיש סחוט תעבור לסטים כבדים של שלשות במקום חמישיות גם באימון a וגם באימון b
2)זה בסדר שאתה נתקע בחיטוב לא אמורים להתחזק אמורים לשמור על המשקלים כמה שאפשר + לא להיפצע
3)לדעתי אל תאכל אפרסק או כל פרי אחר סתם פחמימות מיותרות ולא משביעת בכלל תחליף את זה בפחמימות מורכבות ומשביעות כמו לחם קל
4)תמשיך בתכנית המקורית

• פותח/ת השרשור
1)אתה יכול לקצץ בנפח על מנת לשמור את העצימות אתה יכול להוריד את הסטים של ה8 בימי חמישי , ובהמשך שכבר תרגיש סחוט תעבור לסטים כבדים של שלשות במקום חמישיות גם באימון a וגם באימון b
2)זה בסדר שאתה נתקע בחיטוב לא אמורים להתחזק אמורים לשמור על המשקלים כמה שאפשר + לא להיפצע
3)לדעתי אל תאכל אפרסק או כל פרי אחר סתם פחמימות מיותרות ולא משביעת בכלל תחליף את זה בפחמימות מורכבות ומשביעות כמו לחם קל
4)תמשיך בתכנית המקורית

1) הבנתי. האם סטים של 1rm לא ישמרו את השריר בצורה טובה יותר מאשר שלישיות?
2) אני יודע שהחיכוך בעיקרון לא מתקדמים, זה לא חדש לי. פשוט חשבתי אולי לנסות לשפר אותם ע״י משחק של נפח והורדת עצימות וכדומה.
3) האם הפחממה שבאפרסק שווה לחלוטין לפחממה שנימצאת בלחם לדוגמא? לא מבחינת השביעות אלא מבחינת פחממה=פחממה?
4) אוקיי, אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה רבה לך דני על התשובה המפורטת!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית