הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר הסבר על התוכנית 1-3-5

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
אפשר בבקשה הסבר על התוכנית 1-3-5?
פשוט לא מצאתי עליה מידע בפורטל ואני לא טוב באנגלית

שבוע א 3*5
שבוע ב 3*3
שבוע ג 1*5, 1*3, 1*1
שבוע ד עבודה קלה

משקלי עבודה לפי האתר הזה
http://www.strstd.com/

לבן אדם שסיים טקסס על משקלים מכובדים בסקואט ודדליפט (לא רוצה להגיד סתם אין לי עצבים להכנס לחוב לראק עכשיו) איך היא תיהיה התוכנית לדעתך?
לא משנה לי ממש להתקדם לאט פשוט אין לי כוח לתוכניות כמו גלן פנדלי שיש להם נפח גדול

הנפח הוא בתרגילי העזר. התוכנית עצמה היא סתם "פטנט" למשחק בעצימות כדי לאפשר שיאים מדי שבוע בהרבה טווחי חזרות. התוכנית פופולרית, ויש אנשים שיש להם תוצאות יפות, אני לא נמנה איתם.

לפי המחשבון הזה שהבאת זה הוריד לי את המשקלי עבודה באיזה 20 קילו בסקואט ובדדליפט :|
ביום של ה1+ רשום משקלים שעשיתי בעבר ל5X5

אז תעשה את המשקל הזה ל8-20 חזרות, ובחודש הבא תעשה את המחשבון שוב לפי התוצאה הזו.

לפי איזה תוצאה?
נגיד רשום לי 165 +1 ונגיד אני מצליח ל8 חזרות אז חודש הבא איך לכוון את המחשבון?

לפי איזה תוצאה?
נגיד רשום לי 165 +1 ונגיד אני מצליח ל8 חזרות אז חודש הבא איך לכוון את המחשבון?

נניח וה- RM1 שלך בסקוואט הוא 160. רוב המחשבונים של 5/3/1 מחשבים את משקלי העבודה לאורך מחזור שלם לפי 90% מהמשקל הזה. כלומר, אתה רושם 160, אבל המשקלים מחושבים לפי 144.

בסט האחרון של כל אימון צריך לעשות מקסימום חזרות, כאשר המינימום הוא 5/3/1, לפי המחזור. אם עמדת במינימום, אתה יכול להוסיף 5 קילו למקסימום החדש ואז החישוב יהיה לפי 90% מ- 165. בסקוואט ובדדליפט אפשר להוסיף 5 קילו ובלחיצות 2.5 קילו.

כאילו בכל חודש אני מוסיף 5 קילו בסקואט ודדליפט ו2.5 ללחיצות.. הבנתי תעניין.. נראה איך אני מסתדר על התוכנית שלי כרגע והתוצאות שיהיה לי בסופה ואז אני יחשוב אם ללכת לכיוון של 531

הרעיון הקלאסי של[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]פריודיזציה, פשוט בחלוקה של 5,3,1 בשבועות. ב T NATION יש דוגמא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית