הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלהן אלהן לבאנר החדש סחטן

ואני היתי בטוח שתתרמו.

האתר נשאר נקי, אנחנו לא נצנזר שום הודעה, אתה מוזמן לבדוק.הבאנר עצמו לא שונה מהפרסומת של גוגל שהיו. הבאנר מכניס כסף לבדיקות מעבדה מאחר שהגולשים הפסיקו לתרום התחלנו לחשוב על פתרונות שיעזרו לנו להמשיך ולבדוק מוצרים שונים, ככל שנבדוק יותר מוצרים אתם (חברי הפורם) תחסכו יותר כסף.

שיהיה לבריאות. פורום איכותי וכל עוד הוא נשאר כך אין סיבה להתלונן על קצת פרסומות, מגיע למייסדי האתר להנות מפרי עמלם במיוחד שחלק מזה מושקע כאן בפורום עצמו למעננו.

סחטיין ובכיף ✌️

מה אתם צריכים להתנצל שאתם מכניסים כסף? אף פעם לא הבנתי את ההתעקשות לא לפרסם באתר.
כל עוד האתר נשאר נייטרלי והתוכן לא מושפע ממממנים (ווואו, כמה ממים), אני חושב שזו יוזמה ברוכה (שבטוח עדיפה על קיבוץ נדבות).
ישר כוח

מטי.

כאחד שהיה לו אתר מאוד מצליח בהתחלה תמיד אומרים שלא ילכלכו את הפורום בפרסומות אבל עם הזמן וההוצאות (תצלוי בגודל האתר) פשוט קשה לסחוב את זה לבד.

הקישור אינו לחיץ, תשים קוד אחר.

• פותח/ת השרשור
מה אתם צריכים להתנצל שאתם מכניסים כסף? אף פעם לא הבנתי את ההתעקשות לא לפרסם באתר.
כל עוד האתר נשאר נייטרלי והתוכן לא מושפע ממממנים (ווואו, כמה ממים), אני חושב שזו יוזמה ברוכה (שבטוח עדיפה על קיבוץ נדבות).
ישר כוח

מטי.
תאמת אני תומך בדעה שלו
פתחתי את הפוסט הזה כדי
כי אני זוכר שרשמתם שלא תפרסמו אף חנות ולדעתי זה בלתי אפשרי להחזיק אתר מבלי לקבל מימון מסויין גם עם הוא קטן מאוד

"להחזיק אתר" אתם חיים בסרט, זה נעשה נטו לבדיקות מעבדה (שכרגע נתקעו בגלל עניין משפטי אז מי שרוצה עידכון הינה העידכון)

"להחזיק אתר" אתם חיים בסרט, זה נעשה נטו לבדיקות מעבדה (שכרגע נתקעו בגלל עניין משפטי אז מי שרוצה עידכון הינה העידכון)

לא יודע על אילו בדיקות מעבדה ועל איזו בעיה משפטית מדובר, אבל אני מוכן לנסות לעזור אם צריך. (לא עו"ד בנתיים, אבל יש לי קשר טוב לעולם המשפט).

אם אתה מעוניין, אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי ואני אראה מה אני יכול לעשות

הכל הולך על התוספים של משה בחיטוב:sarcastic: 🤡
אני באמת צריך "לתרום" (זה לא בדיוק לתרום כי זה בשבילנו) שוב.

עדיין לא עובד... זה כותב לי:

Not Found

The requested URL /undefined was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.41 Server at www.lbs.co.il Port 80​
אז הרווחתה 😃
אם אתה כל כך רוצה אז כנס לאתר מאסל האוס:bad:

אחלה באנר ואחלה אתר יש שם מחירים מצויינים!!!!!
שווה כניסה
דרך אגב הם גם מפרגנים שם באתר בקשר לבדיקות מעבדה וכ'
למרות שהם מחזיקים את כל החברות.

עדיין לא עובד... זה כותב לי:

Not Found

The requested URL /undefined was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.41 Server at www.lbs.co.il Port 80​
תרענן את הדף/תעשה F5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית